Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend, Smokey Eyes, beautysome

Smokey Eyes | Zomerse look met Karaja make-up

Nog niet zo lang geleden liet ik jullie al kennismaken met Karaja Make-up hier op mijn blog. Velen waren nog niet bekend met dit merk en hoe leuk is het dan als ik jullie nog meer moois kan laten zien van dit ‘nieuwe’ beauty merk.

Alle producten van Karaja zijn hypo allergeen en dierproef vrij. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints. De collectie van KARAJA wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoen producten.

Lees mijn eerdere artikel.

Smokey Eyes

Niet iets wat je 123 in de zomer zult dragen, maar ik laat je vandaag een simpele Smokey Eyes zien met slechts 2 kleuren oogschaduw. En ze zijn niet grijs of zwart, nee twee mooie tinten die met elkaar perfect  blenden. Naast de Smokey Eyes laat ik je ook kennis maken met een topper uit de make-up collectie van Karaja Make-Up, deze zag ik op de beautybeurs en was daar erg nieuwsgierig naar de Divine Cover foundation. En, nog meer moois natuurlijk, kom laten we snel verder kijken!

Karaja, devine, cover, foundation, summer, look, eyeshadow, lipstick, matte, contour, palette, review, 40 plus, 50 plus, beauty, make-up

Divine Cover | 02 | Waterproof foundation

De Karaja Divine Cover Foundation is winnaar van Professional Beauty Product Of The Year 2019!

Waarom dit product een winnaar is geworden komt door diverse factoren. Het is een foundation met een onmiddellijke en buitengewone dekking. Tevens is het verrijkt met hydraterende en voedende bestanddelen, zoals macadamia-olie, vitamine E en amandelolie. Door de licht romige en vloeibare textuur is het ook soepel aan te brengen. Het zorgt voor een uniforme, egale en stralende teint.

Verkrijgbaar in de kleuren: 02-Light 03-Beige 04-Sand

Bevat macadamia-olie, vitamine E, zachte amandelolie, karaja, devine, cover, beautysome

Ik kreeg de kleur 02 van de Divine Cover en ik ben behoorlijk licht, maar tijdens het swatchen dacht ik even dat ik gezien werd als Caspar het spookje! Wat is dit licht zeg! Oeffff, gaat dit goed komen!

Tip van mij om dus nooit op je hand te swatchen, maar altijd en je nek. Je hand komt vaker in de zon en zal vooral in de zomer veel getinter zijn dan je gezicht.

Dus geen paniek, het is goed gekomen!

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend

Ik bracht het aan met een make-up sponsje dat ik vochtig gemaakt had, dat werkt het beste! De dekking is echt heel goed, echter ik ben kritisch… hier en daar piepte er nog rode aders tussenuit. Maar ik moet zeggen, het dekt wel heel mooi en egaal. Chapeau!

Highlighter & bronzer

Een matterende en glanzende gezichtspoeder voor het accentueren van jouw gelaat. De fijne pigmenten geven een zongebruind effect en een reflecterend resultaat. De Gold & Bronze bevat vochtinbrengende bestanddelen en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling.

Verkrijgbaar in de kleuren: 09- Indian Marmer 14- Hard Pink 16- Silver Pink 17- Soft Pink 18- Purple Pink 20- Gold matt 23- Marmel pink / gold 50% 25- Mat Brown 26- Pink Gold 30- Quatro 31- Duo Flower 32- Satin 33- Glans/Mat

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend

Elke vrouw is wel te veroveren met een mooie print in haar make-up producten. En ja ik ben daar ook heel gevoelig voor, dus toen ik dit doosje opende klonk er ook een ‘aaaaahw wat mooi’ uit mijn mond.

Heel blij met deze set, omdat deze bronzer een hele mooie kleur heeft en de highlighter niet zo wit is, kijk maar naar de swatches.

De ideale match als je niet wilt ronddobberen op je luchtbed en door vissen gezien wordt als aas, die komen wel af op wat blinkends! Nee, Karaja wist bij deze set deze 50 plusser te charmeren en het gaf de perfecte match!

Matli | matte lips

Deze nieuwe lipstick is een zeer mooie matte finish in een potlood vormgeving. Doordat het dus op een potlood lijkt, glijdt de Matli zachtjes op je lippen en geeft het een intense kleur en volledige dekking.
Deze lipstick is waterproof en heeft een extra langhoudbare formule, tevens droogt het je lippen niet uit.
Dermatologisch getest.

De kleur 08 is een mix van roze, rood en een vleugje coral. Echt een hele aparte kleur, die ik zelf nog niet ben tegengekomen in mijn eigen stash.

Wat ik wel jammer vind is dat de punt al gelijk afbrak bij mijn eerste kennismaking en het product zo zacht is dat mijn puntenslijper, ja je moet slijpen, er niet blij van werd.

Maar de formule maakt het wel goed, want het is een geweldige kleur, maar ook de houdbaarheid is subliem! Nu in een gewone huls stoppen en je hebt mij binnen!

Gemstone eyeshadows

Aqua Color Gemstones. Deze oogschaduwen met de kracht en glans van metaalkleurige weerspiegelingen van waardevolle mineralen, zorgen voor een buitengewoon schitterend effect!!

Die tekst las ik op de website en ik moet zeggen… TRUE! Wat zijn dit mooie oogschaduw tinten en dan vooral de kleur die ik kreeg voor mijn Smokey Eyes. Damn, kleur 4 & 5 zijn echt perfect!

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend, Smokey Eyes, beautysome

Zo op het eerste gezicht denk je vast ‘Sonja wat ben je nou aan het kletsen’, maar serieus zoals altijd met edelstenen en ruwe diamanten behoor je ze eerst te slijpen en dan kan het licht er van diverse kanten opvallen. Zo ook met deze oogschaduw… kijk maar!

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend

De bruine tint geeft in licht diverse kleurschakeringen en gecombineerd met de beige tint krijg je diverse kleuren.

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend, Smokey Eyes, beautysome

Met slechts 2 tinten kreeg ik het gevoel alsof ik een heel bijzonder kleurenpalette had gebruikt. En mijn Smokey Eyes waren echt oogverblindend. Ik kan je bijna niet zeggen hoe mooi.

Karaja, Divine, cover, waterproof, foundation, super, dekkend, Smokey Eyes, beautysome

En Viola, hier mijn totale look, alle producten zijn van Karaja, behalve de mascara.


Wil je meer informatie over Karaja, prijsinformatie of zelf producten kopen, kijk dan in de WEBSHOP

*gekregen

Like
    Daphne - verdraaidmooi
    31 Jul 2019
    5:02pm

    Wat een prachtige items! Jouw look is prachtig en je haar ook! Wauw!

Laat een reactie achter!