Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome, 6

Snake Skin de nieuwe print in fashion

Dat dierenprintjes hot zijn weet je natuurlijk al, maar naast het panterprintje is de snake skin print het helemaal voor herfst/winter 2018.

Laat ik deze print nou echt supertof vinden en ik vorige maand nog met moeite iets kon vinden, hangen nu vele winkels al weer vol. Ik weer helemaal blij.

Heuveltex.nl

| Heuveltex tuniek met legging

Gelukkig heb ik recent een leuke winkel ontdekt, nou ja ik durfde voor het eerst te bestellen. Je weet het vaak niet als er 1 maat bij staat, kan het ook uitvallen als een tent.

Helaas was mijn bestelling van gisteren, ik bestelde een jas en tuniek, een no-go. Zo jammer, want het was de jas die in mijn fake Fur stuk favoriet was, alleen nu maar 29,95 bij deze winkel… ik bestelde al een XL en damnnnn de jas was nog te krap bij schouders en bovenarmen… tja iets te veel getrained en de tuniek? Tja voor 13,95 moet ik niet miepen, maar ik vond het dit keer echt een flodder flut ding.

Dus ik ben blij dat mijn snake skin jurkje wel heel erg leuk was en die kan ik nu tonen, want vorige week was ik te ziek, terwijl ik eigenlijk toen het had willen laten zien… het kruipt gelukkig niet meer weg 😂

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Ik koos er voor om bij deze jurk een paar enkellaarsjes aan te trekken en een zwarte panty. Naar de verjaardag van mijn oma droeg ik huidskleur en ik vond het eigenlijk niet zo mooi, dit past beter.

Een warme sjawl en een jasje is soms geen overbodige luxe in de herfst, het kan zo nu en dan al best fris zijn.

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Omdat het jurkje dus ook 1 maat is, valt het wat ruim, maar dat heeft ook voordelen, je hoeft je buik niet in te houden als je eens heerlijk hebt gegeten!

De tas die ik hier draag heb ik met mijn verjaardag gekregen! Ik wilde al heel graag een mooie shopper in een natuurlijke look en dan weet iemand jou zo te verrassen. Ik weet alleen niet meer waar deze vandaan komt, oeps!

Snake Skin | Modeshow

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Het weer was zo heerlijk en ik was bij mijn moeder op visite en ik zei, we kunnen nu gelijk ook wel even wat leuke plaatjes schieten. Oh, ik heb mijn camera niet bij, gelukkig heb ik de nieuwste Huawei P20 Pro en wauw, daar heb je bijna geen camera meer voor nodig! Wat zijn ze mooi geworden…

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Het jurkje heeft twee zakken en ik moet zeggen dat ik deze kwaliteit een stuk beter vind dan de tuniek die ik dus gisteren binnen kreeg, daar puilde de zak eruit en dat vind ik storend.

Deze is netjes afgewerkt in de jurk, zodat het op zijn plek blijft.

Snake, skin, dress, jurk, heuveltex.nl, tas, riet, herfst, kleding, mode, beautysome

Het jurkje heb ik inmiddels ook uitgewassen en blijft netjes in model. Volgens mij is het ook niet gekrompen en anders draag ik er een leatherlook legging onder!

Waar te koop? Heb je een linkje?

Het jurkje kocht ik bij Heuveltex.nl en kost 14,95

Klik HIER om direct naar het jurkje te gaan… het is in meerdere kleuren leverbaar!

 

Je Naam
Like

7 reacties

  1. Wat een mooie foto’s van jou! Ik moet ook maar zo’n Huawei P20 Pro kopen dan hoef ik me geen breuk meer te sjouwen met m’n spiegelreflex hihi. Die jurk staat je trouwens heel goed, maar ook je make-up look vind ik prachtig en je staat een partij te shinen.. wow!

  2. Offtopic, maar wat een heerlijke, gezellige tuin heeft jouw mama. Ik zal het maar niet hebben over mijn tuin…echt, op een kerkhof is het nog gezelliger. En jouw outfit is ook al zo tof, heel origineel hoe je het gecombineerd hebt met elkaar.

  3. Geweldig! Ik heb toevallig afgelopen weekend foto’s gemaakt van mijn Snake print dress. Ik heb een grijze, maar ik vind die van jou veel mooier!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!