Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion

Sneakers, niet alleen sportief te dragen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een fashionpost online gezet heb, maar daar gaat weer verandering in komen. Door de verbouwing had ik ook niet echt zin om mijzelf op te tutten en wat leuke foto’s te nemen!
Dus nu wij bijna klaar zijn en ik weer normaal op de slaapkamer kan lopen, ben ik gelijk aan het shoppen gegaan en heb een paar toffe sneakers gekocht.

Sneakers, sportief en elegant

Meestal draag jij je sneakers vast onder een broek of dat nu een broek om te trainen is of een jeans, zelf ben ik daar ook een favoriet draagster van. Gelukkig ben ik ook het type dat wel wat uitprobeert en maak ik vaak ook combinaties met een rok of een jurk.
Vooral onder een spijkerrokje staat een hippe sneaker altijd goed. Maar soms heb ik helemaal geen zin in een mooie hak onder een jurkje of maxi rok en trek ik er lekker ook een paar sneakers onder aan.
Gisteren was zo’n dag, dat je voor Pinksteren toch wel ff netjes de deur uit wilt, maar je niet wilt paraderen op een paar hakken. En daarvoor was het weer ook niet echt je van het om kou te lijden in die pumps!

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion

Mijn nieuwe FABS!

Sjieke en betaalbare sneakers

Waar ik vooral naar kijk is dat mijn sneakers niet te duur zijn, hallo als ik iets wil is vooral alles in een andere kleur en bij elke outfit een passend paar.
Dus toog ik eerste Pinksterdag naar Apeldoorn waar een heel leuk winkeltje gevestigd is. Naast een fysieke winkel kun je daar ook online shoppen. Je hebt er sneakers, laarsjes en hele leuke slippers of clogs.
Ik had online een paar leuke groene sneakers gezien en wilde die natuurlijk zo snel mogelijk in mijn armen sluiten!

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion
Natuurlijk kom je dan weer allemaal leuke schoenen tegen en mijn man appte al terug ‘nog meer?’ hahahaha, dus kocht ik slechts 2 paar schoenen!

Fabs

De sneakers zijn van het merk FABS en ik heb daar al diverse schoenen van. Het is een mooi betaalbaar merk dat een perfecte pasvorm heeft en vooral lopen als pantoffels!

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion

Ik draag bij mijn Fabs een gebreide legging (panty) en mijn nieuwe rok van Object! Dat is een wikkelrok model, alleen sluit deze met een elastische band. En kun je het nog stylen met een strik, alleen ik vind het soms niet prettig, het maakt je soms wat voller en dan stop ik die linten in mijn rok!

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion
Een t-shirtje erop en een vestje voor de kou van ANA Alcazar (Duitse designer) en ik had een hele comfortabele en ook feestelijke outfit voor Pinksteren!

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion

Korting Sjiekdetralalaarsjes.nl

En hoe leuk is het dat ik deze hele maand (mei) jullie mag trakteren op 10% korting met de code SONJA
En dat is op alles! Dus wil je nog een paar leuke sneakers of laarsjes scoren… let’s go!

button, website, knop, link, beautysome

Ga naar de website…

Fabs, sjiekdetralala, sjiek, gekleed, sneakers, jurk, rok, dress, skirt, how, to, fashion

Wat denk jij van deze toffe sneakers? Ook in wit verkrijgbaar!

Like

Laat een reactie achter!