Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 2a

Snow White and the seven Dwarfs | Revolution beauty

Met Black Friday wist ik 1 ding… ik moest en zou even gaan kijken bij de website van Revolution beauty. Ik hou erg van dit merk. Meestal hebben ze zo’n leuke Limited Editions dat ik zeker ook nu met een flinke korting zou kunnen slagen. En jawel, de buit werd een heel mooi palette uit de Disney LE Snow White and the seven Dwarfs.

Snow White and the seven Dwarfs

Fairytale Books

Als kind krijg je natuurlijke de oude bekende verhalen te horen zoals Cinderella, Snow White and the seven Dwarfs, maar ook Sleeping Beauty. Deze Disney verhalen zullen generatie op generatie voortbestaan. Ik herinner mij nog dat mijn moeder een paar boeken heeft. Met allemaal een gouden rand en zelfs de illustraties waren met een soort van gouddruk versierd. Ik heb daar als kind zijnde natuurlijk diverse malen doorheen gebladerd en heb al tegen mijn moeder gezegd dat ik die graag zou willen hebben in de verre toekomst.

Dit boek stamt uit 1954 en is een uitgave van de Margriet gouden edities.

Naast dit boek van Snow White and the seven Dwarfs heeft mijn moeder nog Alice in Wonderland, Cinderella en Pinochio. Allen met prachtige illustraties en in zeer goede staat.

Dus tja, als je dan uit de mooie Limited Edition van Revolution Beauty moet kiezen… dan kies je voor Sneeuwwitje.

Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 2

Ik koos voor het mooie boek vol met oogschaduw, blush en highlighters, maar ook nog apart de appel highlighter, omdat ik die gewoon ook niet kon weerstaan!

De giftige appel

Iedereen die het verhaal kent, weet dat de heks op een gegeven moment bij het huisje van de Zeven Dwergen aanklopt en Snow White (sneeuwwitje) verleid met een prachtige appel, die helaas voorzien is van gif. En net als ik, kon Snow White deze ook niet weerstaan…

Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 3

De highlighter is in de vorm van een appel en voorzien van een hele witte kleur, net zoals de huid van sneeuwwitje. De rode rand, zo mooi als haar lippen.

Ik betaalde daar 6,29 voor!

Fairytale palette

De I Heart Revolution en Disney Fairytale Palette Sneeuwwitje is een alles-in-één gezichts- en oogpalette dat is geïnspireerd op de Disney klassieke verzamelboeken. Sla deze open om een pagina met matte en glinsterende oogschaduws te onthullen, van betoverend goud tot rozerood en verrassend blauw. Op de andere pagina vind je drie matte blushes in koraal, rozerood en dieproze, en drie shimmer highlighters in perzikgoud, lichtroze en glinsterend zilver.

Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 4

De kleuren zijn zo intens, ik heb hier mijzelf het grootste cadeau ever mee gedaan. Dit is nou een palette waar ik zoveel looks mee kan maken, maar eigenlijk ook weer zonde vindt om hem te gaan gebruiken. Dit Snow White Fairytale palette verdiend gewoon een extra mooi plekje in mijn verzameling.

Swatches

Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 5

Een kleine greep uit de oogschaduw kant en een volledige swatch van de blushes en highlighters. Alles is zo intens en zo goed gepigmenteerd dat wat ik eigenlijk al gewend ben van Revolution Beauty.

Voor mijn ooglook koos ik The Prince, Red as a rose, steal a kiss, Magic, queen’s castle en Whistle while you work.

Ik betaalde 11,89 voor dit palette

Foundation: Pupa Milano
Lipstick: Revolution Beauty
Mascara: Shab.nl

Snow white, revolution, LE, Seven dwarfs, make-up, look, review, swatch, yustsome, beautysome, sonja, eyeshadow, palette, highlighter, 6

De eyeliner die ik draag? Daar krijg je morgen een review van!

Wat zou jij graag willen kopen uit deze Limited Edition van Disney?

 

Like
1
    Tessa
    29 Dec 2021
    4:27pm

    Wat een leuke vormgeving heeft deze collectie. Mooie look heb je gemaakt

Laat een reactie achter!