Social media off day!

Vandaag neem ik een social media off day! Weet je waarom? Omdat ik weer eens wil ervaren hoe het is om zonder telefoon of tablet mijn leven in te vullen!

Vandaag komt er daarom ook geen blogpost online! Ik wil ook jou motiveren om eens te kiezen voor social media off day! Het hoeft van mij niet een vaste dag per jaar te zijn, kies zelf een dag uit en geniet van waar je mee geboren bent… de mensen om je heen!

Dat was het voor vandaag!

Morgen post ik dan wel een nieuw bericht,…

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op