Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, highlighter, undress, your, skin

Soms ben ik zo moe | Persoonlijk | Grenzen

Hallo lieverds,

Vandaag een klein persoonlijk stukje. Waarom ik af en toe niet kan bloggen. Er momenteel geen regelmaat in zit.

Hoe vervelend ik het zelf ook vind, ik moet mijn grenzen bewaken.

Sinds een tijdje merk ik dat het bloggen niet zo makkelijk gaat als dat ik wel eens voordoe, ik ben een super goede actrice. Ik een oscar kon winnen, voila. In tha pocket!

Soms moet je met je ‘nou zal ik dat dus nooit doen, ook niet in een sauna’ met je billen bloot. En ik moet bekennen dat bloggen soms zo’n moeten van mijzelf is. Het is eigenlijk een domme gedachte van mij, ik weet het, toch trap ik elke keer in mijn eigen val ‘om ergens bij te horen’.

Dat moeten van mij is uitputtend. Ik ben soms zo moe van het over mijn grenzen gaan.

Persoonlijk, bloggen, quote,care, pesten

Als gepest kind, getreiterde volwassene, ben ik niet altijd het populaire meisje geweest. Nu ook niet, mede door mijn harde optreden soms. En toch vind ik het fijn dat sommige bloggers zo lief zijn om mij te accepteren om wie ik ben geworden. Dat beetje liefde voel ik en geeft mij kracht om te bloggen. Want ik doe er ook toe.

Nu nog leren dat ik er ook toe doe als het een keer niet lukt om te bloggen.

Dit is het allermoeilijkste… het hier neerzetten van mijn ware gevoel, echter ik ben blij dat ik het nu eens doe. Ik ben Sonja. En ik moet meer naar mijzelf luisteren.

Recent had ik ook nog een herkeuring van het UWV, het aller ergste was dat er weer meer nadruk op mijn schouder gelegd word ipv mijn Chronische PTSD. Ze denken echt dat ik een trauma heb van een ongelukje of zo. Maar ze kijken totaal niet naar mijn dossier waar toch duidelijk 18 jaar trauma in staat. Omdat ik geleerd heb om te vechten zien ze niet wat ik heb meegemaakt. De 4 factoren (mishandeling, misbruik, psychische marteling en verwaarlozing) zijn in hun ogen ‘te genezen’… echter wat ik heb meegemaakt staat gebrand op mijn netvlies. Dit maakt mij ook zo kwaad, dat mijn concentratie momenteel nul, komma, nul is. En mijn nachtrust al weken nog erger is dan voorheen. Dat ik moe ben, is mij nu ook niet vreemd. Ik ben er echt boos om en heel verdrietig. Dit is nooit niet goed te maken…

Toch ben ik ook hard, adem halen en doorgaan… maar wie hou ik voor de gek?

Bedankt dat je even langs gekomen bent!

Liefs Sonja

 

Reactie met Facebook

There are 9 comments Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Gezellig dat je er was, laat gerust een leuk bericht achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *