JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

Soms moet je jezelf verwennen! | nieuw lipstick & sieraden

De laatste tijd heb ik echt een klein koop virus opgelopen! Ik weet dat het een oorzaak heeft. En ik kan boos op mijzelf worden of denken, soms mag het!

We gaan niet op vakantie, nou we gaan een paar daagjes naar Friesland, weer naar de bed & breakfast Unia Zathe in Ee. En dat vind ik prima! Ik hou toch niet van vliegen.

Daarom mocht ik van mijzelf wat dingen kopen die op mijn wishlist stonden.

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”JBA JEWELS | STARS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wellicht heb je deze al voorbij zien komen in een foto. Mijn oorbellen die ik kreeg van Yuri en Paul. Omdat ik altijd zilver draag, was ik ook erg benieuwd hoe rosé goud gecombineerd kon worden met zilver.

En ik moet zeggen… ik was zeer verrast!

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

Zilveren oorhangers, Dji Dji Italia, model Petite Fleur, star verguld met 14 karaat roségoud, voor door het oor, lengte 55,0 mm, hart 16,0 x 16,0 mm. Alle Dji Dji Italia producten zijn gemaakt van Sterling zilver (925), gerhodineerd en verguld met geel –en/of roségoud. De collectie van Dji Dji is betaalbaar en zorgt voor een vleugje Italiaanse verfijning.

Omdat ik nu deze lieve oorbelletjes had, wilde ik er ook een ketting bij. Echter er was van deze uitvoering geen hanger of zo te verkrijgen. Balen,… echter gelukkig is daar Wish.com en na wat zoeken kwam ik een mooie zeester tegen met zirkonia steentjes.

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

Ik heb deze wel zelf veranderd, want de houder waar de munt in moest was zo lomp. Dus een ringetje erdoor en een zilveren ketting! Voila!

En ja… toen vond ik bij de Primark nog armbanden in een set zilver met roségoud en voor de prijs kon ik het niet laten!

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR TE KOOP?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De sieraden van JBA Jewels zijn te koop via bol.com en kosten 15,00 (ex. verzendkosten).

De ketting kocht ik via Wish.com en betaalde 3,00

De armbanden komen van Primark en de hele set was 1,50

[tx_heading style=”default” heading_text=”KIKO MILANO | LIPSTICK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De andere aankoop waar ik superblij mee ben en naar op zoek was is de kleur… de kleur? Ja! Ik had een kleur in gedachte, waar ik vroeger zwaar verliefd op was. Het is niet helemaal de tint, maar komt heel dichtbij!

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

Het mooie was dat ik in Amsterdam afsprak recent bij Kiko op het centraal. Omdat ik wat vroeg was liep ik naar binnen. Een beetje snuffelen en toen… aaaaah, de roze, paarse kleur! Zou dit? Damnnnn waar is de tester! Ik wil geen nieuwe zomaar pakken!

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

De echte kleur is in principe nog wat lichter… echter destijds was ik nog strak, geen gerimpelde lippen en ik bedacht mij dat dit meer van nu is. En ik nam deze, na wederom zoeken welke kleur nummer het nou was, mee naar de kassa.

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

De kleur is… ik zeg het gewoon… prachtig! Een oude liefde in een nieuw jasje met een vleugje meer pit.

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

En nee, deze kleur had ik echt nog niet… zei ik bij thuiskomst tegen mijn man. Ach, weet je, hij kent me en laat mij lekker rommelen met mijn blog. Hij is blij dat ik iets te doen heb.

JBA jewels, Kiko, Milano, 12, unlimited stylo, lipstick, rosé, gold, star, wish, shopping, beauty, blog, yustsome

 

Op bovenstaande foto heb ik er nog een lipliner in een fellere tint bij gebruikt om mijn lippen nog voller te laten lijken, niet dat ik iets te klagen heb!

De look is van gisteren, waar ik op Instagram mijn nieuwe Essence I love Candy producten liet zien.


Lang houdende crèmige lippenstift. De sterke kleur van de matglanzende finish gaat samen met de duurzaamheid van de geavanceerde bestanddelen. De lippenstift blijft lang zitten. De formule bevat Monoï-olie en passievruchtenextract.Een gelijkmatig laagje blijft perfect op de lippen zitten, die met extreme precisie kunnen worden opgemaakt. De textuur is crèmig, zacht en supersmeuïg.Het product is handig en comfortabel aan te brengen. Bij het aanbrengen geeft Unlimited Stylo onmiddellijk kleur af, die makkelijk regelbaar is.Het design van de stylo-lippenstift zorgt ervoor dat de eigenschappen van de formule onveranderd blijven, zodat de long lasting performance van de bestanddelen behouden blijft. De aluminium verpakking is elegant en modern, makkelijk herkenbaar door het monogram KK op de dop.Verkrijgbaar in 21 kleuren: van de natuurlijke met nude look-effect tot de vollere en fellere, voor lippen die altijd opvallen. Het kleurstreepje op de buitenkant van de huls maakt het makkelijk om de tint te vinden die je wilt aanbrengen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”KIKO MILANO | VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Kiko Milano is te koop in de stores, zoals Amsterdam CS, Eindhoven en meer… zoek jouw verkooppunt via de website, waar je ook online kunt bestellen.

Ik betaalde 7,10 voor de lipstick. De kleur is nummer 12 en heet Orchid Violet.

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooi zo’n felle lipstick. Staat je goed.

  Groot gelijk dat je jezelf even verwend hebt

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie kleur lipstick!! Jij kan echt alles hebben he ?

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dank je Joyce!

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Heerlijk hè, om jezelf af en toe te verwennen! Nou zie ik alleen nog niet hoe de oorbellen staan!

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Dat komt nog met een andere outfit post!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die oorbellen zijn heel leuk! Jeetje Sonja, ik vraag mij wel eens af welke kleur (lipstick) jou eigenlijk niet staat. Jij kan volgens mij echt alle kleuren hebben.Ik heb het ook trouwens, iedere maand wil ik gewoon wat dingen voor mijzelf kopen, van een nieuwe nagellak van Catrice of essence word ik al heel happy!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een geweldige sieraden! De lipstick staart je super, en de huls is echt prachtig! Dacht dat het een parfum voor in je tas was vanwege de huls en verpakking Haha!

  Nicole
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super leuke aankopen! Ik vind de Kiko lipstick echt tof!

  #fashionover40 | Zomerse outfits tegen betaalbare prijzen – YuStSoMe
  17 Aug 2017
  3:36am

  […] De sieraden die ik draag liet ik al eerder zien in een #fashionover40 […]

Laat een reactie achter!