Axa, Nova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

Axanova | Spierpijn? Last van gewrichten?

Het outdoor sportseizoen gaat weer van start en Nederland komt massaal in beweging. Met de eerste zonnestralen van de lente zijn ook tuinieren en klussen rondom het huis weer actueel. Stijve spieren en gewrichten als gevolg hiervan vragen om een effectieve behandeling en vooral snelle versoepeling en verlichting. De krachtige nieuwe Power Gel van Axanova op basis van verwarmende etherische oliën en natuurlijke werkstoffen vormt dan een weldadige warmteoplossing, die binnen no time zorgt voor aangenaam ‘Soepele’ spieren én gewrichten!

NIEUW! AXANOVA Power Gel

De meest krachtige warmtegel voor direct ‘Xoepele’ spieren én gewrichten!

AxaNova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome
Uit het persbericht

Axanova is een van oorsprong Zwitsers merk, hetgeen staat voor hoogwaardige topkwaliteit op het gebied van resultaatgerichte spier- en gewrichtsverzorging. De lijn biedt producten voor zowel warmte- als koudetherapie. Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven.

Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches met natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën

Axanova houdt spieren en gewrichten soepel door middel van producten in de vorm van Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches. Alle producten worden geproduceerd op basis van natuurlijk werkzame, verzorgende werkstoffen en hoogwaardige etherische oliën van onder andere menthol, eucalyptus, pepermunt, arnica, wintergroen, Siberische sparrennaaldolie en sinaasappel. De formules zorgen voor een snelle en vooral langdurige werking. Smeer, spray of plak Axanova op de pijnlijke lichaamsdelen en je voelt vrijwel direct de herstellende werking. Alle producten zijn vetvrij en worden volledig door de huid opgenomen.

AxaNova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

Weldadig ontspannend en effectief herstelbevorderend

De verschillende Axanova-producten zijn met zorg samengesteld om te verzachten, te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Vóór, tijdens en na het sporten kun je de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om je spieren te versoepelen en het herstel ervan te bevorderen. De gele lijn geeft het beste effect geeft na intensieve inspanningen. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, ofwel een verkoelend én verwarmend effect al naar gelang het gekozen product.

Axa, Nova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

Over stijve spieren en gewrichten

De meeste stijve spieren en gewrichten worden veroorzaakt door overbelasting, die ontstaat door een teveel vergen van ons lichaam. Té intensief sporten, een verkeerde of ongebruikelijke werkhouding, slapen op een slecht matras, griep, stress of gewoonweg het ouder worden, kunnen stuk voor stuk bijdragen aan het ontstaan ervan. Een gezonde levensstijl en voldoende rust bevorderen dan het herstel, maar met de doelgerichte producten van Axanova help je de spieren en gewrichten dírect te versoepelen en snel weer te herstellen en ontspannen!


AXANOVA Power Gel | met echte power!”

Deze powergel is de meest krachtige gelvariant uit de Axanova lijn. Het verlicht direct jouw spieren en/of gewrichten… dat komt door de formule die de doorbloeding stimuleert. Etherische oliën als menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract zijn de weldoeners van deze verzorgende gel.

Axa, Nova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

Vorige week tijdens mijn training ging ik lekker, mijn benen trainen, iets waar ik wel goed op mijn rug moet letten en vooral nog mijn Ischias spier. Ondanks dat, mijn ceintuur ter bescherming, en dergelijke… ging het mis!

Als je doet Deadliften, is het belangrijk dat op een goede manier te doen, de spiegel is daarbij nodig om naar je houding te kijken. Op het moment van liften ging er zo’n sportschool Bimbo voor de spiegel staan huppelen, niet eens trainen nee, huppelen! Ik werd pissig en was net aan het liften en hup… daar schoot het erin!

In het filmpje zie je de Deadlift gedaan op een Smitmachine, wat voor beginners beter is voor stabiliteit.

Filmpje

Het is dat ik geleerd heb bij mijn therapie om niet meer te enthousiast te reageren (lees behoorlijk agressief) en ik beet mijn pijn weg en trainde door. Maar damnnnn wat deed het pijn.

Het werd in de loop van de dag erger en erger… gelukkig had ik net de Axanova binnen gekregen om te reviewen en voila… ik smeerde het op mijn pijnlijke plek.

Eerst voelde ik nog niks, echter daarna kwam er echt een hele hete sensatie voorbij. Dit werk dieper dan diep door. Je voelt het naar binnen dringen en hechten op de pijnlijke plek om zo ‘het verkeer te regelen’.

Axa, Nova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

Het komt in een pompflacon, waar ik heel blij van kan worden! Het doseert voldoende, wil je meer, even nog een keer pompen.

Was je handen grondig na het insmeren! #tip

De gel wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet is en laat geen vetvlekken op de huid of kleding achter.

Na 2 dagen was ik van de meest heftige pijn af en na 4 dagen volledig hersteld! Wauw! Dit werkt dus echt!

AxaNova, strong, spieren, gewrichten, warmte, gel, spierpijn, pijn, verlichting, beauty, talk, yustsome

VERKOOP

De producten van Axanova worden op de Nederlandse markt gebracht door Mediphos OTC Consumer Health B.V. uit Renkum.
De producten worden verkocht bij diverse zelfstandige drogisterijen en webwinkels.

Verkoopprijs: • Axanova Power Gel​€ 12,95/50 ml.

Voor meer informatie is er de website met webshop: www.axanova.nl

Like
  Marije
  13 Mar 2018
  4:47am

  Oh dit had ik afgelopen weekend echt nodig na een dag flink poetsen en daarna flinke spierpijn

  Nancy
  13 Mar 2018
  7:19am

  Dit is wat voor Gerben , die is door z n rug gegaan!

   YuStSoMe
   13 Mar 2018
   10:47am

   Oh bummer… dat kan echt zeer doen! Sterkte!

Laat een reactie achter!