Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Sportief en toch ABFAB eruitzien in de gym?

Kijk, als ik ga sporten is het niet altijd een appetijtelijk uitzicht voor anderen, want ik draag bijna nooit make-up. Waarom niet? Omdat ik niet op het einde van mijn training eruit wil zien als een wassenbeeld dat net in de smeltoven is gezet.

Dus, beter blijf ik van een mooie look af. En toch, je kent dat wel… je wilt soms er gewoon ook wat sexyer eruit zien, vooral als die leuke spierbundel er ook is! Ja, kijken mag he? Flirten ook, als je maar niet, ik ben getrouwd, over grenzen gaat.

En dan moet je wel ‘goei spul’ in huis hebben! En laat PUPA MILANO ook een makeuplijn hebben voor sportieve dames!

Pups, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”SPORT ADDICTED” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

PUPA SPORT ADDICTED BALM | 16,75

De nieuwe Pupa Sport Addicted Balm is een lippenbalsem die de lippen een lichte kleur geeft en de lippen tegen invloeden van buitenaf beschermt. De stick bevat een SPF 15 waardoor de lippen beschermd worden tegen UV stralingen. Door de comfortabele formule voelen de lippen niet plakkerig aan en worden deze verzorgd. Bovendien is de formule waterproof en blijft de balsem daardoor langer zitten. Ideaal om een dagje buiten te kunnen sporten.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Resultaat:

De lippen zien er zacht en verzorgd uit. Ook zijn de lippen beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De balm is inderdaad heel zacht en romig. Het geeft een minimaal kleurtje af, dus blijf je een natuurlijk look behouden. Echter de glans is subliem en dat maakt jou lippen net iets voller. 

Ik vond het ook fijn dat deze, ondanks dat ik veel drink tijdens het sporten nog eens heel goed blijft zitten.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

PUPA SPORT ADDICTED POWDER | 22,50

Pupa Sport Addicted Powder is een poeder die tijdens sportieve activiteiten goed blijft zitten op je gezicht. De poeder heeft een fluweelzachte formule die oneffenheden op een natuurlijke wijze dekt en een zachte finish geeft. Ook is de poeder waterproof en de huid ziet er natuurlijke en egaal uit.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Gebruik:

Breng de poeder aan met een poederkwast over het gehele gezicht en hals. Zorg er na het sporten voor dat je de huid goed reinigt met make-up remover, een reinigende milk of tonic.

Resultaat:

 • Een natuurlijk zachte finish.
 • De oneffenheden zijn bedekt.
 • De poeder blijft tijdens inspanningen zitten.
 • De huid ziet er egaal uit.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Werking:

Door de waterproof formule kan het poeder tegen grote inspanningen en kun jij lekker actief doen, zonder dat jij je zorgen moet maken over make-up vlekken.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Sonja’s tip:

Gebruik tijdens een avondje uit op een warme dag! Gegarandeerd dat jij er prachtig uit blijft zien zonder dat je gaat glimmen!

Ik had laatst dus een uitje met de familie van Paul en ik wist dat we de hele dag onderweg zouden zijn. Ik dacht als het tegen transpireren kan tijdens het sporten, dan ga ik het ook eens dragen met een dagje weg. En warempel, mijn makeup heb ik niet bij hoeven werken. Dit is echt een poeder die je in huis moet hebben voor dit soort gelegenheden. Nieuwe verpakking en dan stay-all-day fix! 

PUPA SPORT ADDICTED MAKEUP FIXER | 20,50

Pupa Sport Addicted Make up Fixer is een fixerende spray op waterbasis die ervoor zorgt dat de make-up tijdens het sporten perfect blijft zitten. De spray zorgt ervoor dat de make-up beschermd is tegen transpiratie en hitte.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Gebruik:

Na het aanbrengen van jouw make-up (foundation, corrector, blush, poeder) wordt de fixing spray op het gezicht aangebracht. Schudt de spray voor gebruik en houd dit ongeveer 10 centimeter van het gezicht af, sluit de ogen en spray de nevel op jouw gezicht.

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

Ik heb al vele fixing sprays in mijn handen gehad, getest en veelvuldig gebruikt… echter nog nooit had ik 1 die je make-up echt fixt! Deze spray, wat zit er in? Het lijkt wel de vernis die Rembrandt gebruikte bij de finish van zijn schilderijen, man o man wat een spray! Niet dat ik nu een rol krijg in de nachtwacht, echt… hahaha, dat wil je niet meemaken! 

Pupa, Milano, sport, sportieve, makeup, lipstick, setting, spray, powder, matte, stay, all, day, beauty, blog, review, yustsome

De Fixingspray is vrij van parabenen en dermatologisch getest!

LIEVE DAMES EN HEREN… MAG IK DIT LIJF.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SPORT ADDICTED | VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De producten van Pupa Milano zijn te koop bij de betere drogist en/of schoonheidssalons.

*de producten heb ik ter review ontvangen.

 

Like
  Nancy Baten
  6 Jul 2018
  6:21am

  Goed nieuws van Pupa Milano!

  Marije
  6 Jul 2018
  9:27am

  Oei die balm wil ik sowieso hebben. Mooie producten weer.

  Natascha - BeautyOpinie
  6 Jul 2018
  11:37am

  Wat is dit leuk zeg! Ik draag ook zelden make-up als ik ga sporten, al doen heel veel vrouwen bij ons dat wel anders haha. Ik trek me daar maar niks van aan, anders zit het mn make-up tot op mn knieen haha.

  Charel
  6 Jul 2018
  12:53pm

  Als ik sport draag ik nauwelijks make-up maar vaak wil ik het wel, deze producten zien er wel echt goed uit!

  bychristiana
  7 Jul 2018
  7:20am

  Ik gebruik echt NOOIT make-up tijdens het sporten. Binnen tien minuten heb ik toch de kleur van een tomaat en overal rondvliegend zweet, geen make-up die daar tegenop gewassen is, haha;-) Dit lijkt me dan wel weer iets voor echt warme dagen, eigenlijk precies zoals jij zelf ook al schrijft. Die fixing spray spreekt me dan ook heel erg aan.

  Joyce Elise
  8 Jul 2018
  11:16pm

  Ook erg handig voor mensen die mega veel zweten! Hoor weleens dat hun make-up niet blijft zitten. Gelukkig zelf geen last van met mijn mega droge huid🙈 De stick ben ik wel benieuwd naar!

Laat een reactie achter!