Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Sportieve outfit met mijn nieuwe sneakers

Een echt meisje meisje ben ik niet, terwijl een rok of een jurk mij ook goed staan. Liever kies ik voor een sportieve outfit met een lekkere jogger en een shirt. Maar dit keer maakte ik er een feestje van en kocht nieuwe sneakers en een, tja hoe moet ik het noemen… jogger pak?

Sportief in mijn joggerpak!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Sneakers van Kaporal” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als eerste wil ik jouw aandacht trekken naar mijn nieuwe sneakers van Kaporal. Dit merk komt van oorsprong uit Frankrijk, waar het begonnen is als jeans brand in 2004. Dit jonge bedrijf heeft toch al een rijke geschiedenis die afstamt uit 1979 waar de Mc Lem familie de fundering legt van het hedendaagse succes.

Sneakers zijn een onderdeel van dit merk wat nog steeds kleding als hoofdverkoop heeft. De kleding is voor dames, heren en kinderen.

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

My precious sneakers

Toen ik deze sneakers zag op de site van SHOWROOMPRIVÉ kon ik bijna niet geloven wat de prijs was… wauw, echt? En laat ik nou net op zoek zijn naar deze kleur. Sterker nog, ze hebben ook nog eens een slangenprintje, wat nu helemaal hip en trendy is. Dus even mijn maat checken en woehaaaa ook dat was ook voorraad… en klik, besteld. Gelukkig was de verzending binnen 72 uur en hoefde ik niet lang te wachten!

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Eenmaal gearriveerd was ik wel benieuwd of ze zouden passen en hoera… als gegoten! En nu wil je natuurlijk weten wat ik er voor betaald heb? Toch…?

17,00 (komt nog 4,95 verzending bij)… ze waren 79,95

Wat ben ik toch ook weer een geluksvogel he?

WE | bomberjack & jogger

Ik hou van herfst en dan vooral van de kleuren. Vooral wijnrood vind ik persoonlijk een hele mooie tint. Dus terwijl ik aan het rondneuzen was op internet kwam ik deze set bij toeval tegen. Hoe leuk is het om een jasje te hebben en een broek dat samen een soort van ‘joggerpak’ maken. Hahaha ik heb een nieuwe fashion naam bedacht! Of… het bestaat al, maakt ook niet uit! Ik vind het leuk klinken!

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

De broek is een maatje te groot, maar ik zocht niet om hem terug te sturen. En daarbij hou ik wel van de ruimere zit. Ik krijg de kriebels van kleding die aan de huid zitten, nee laat mij maar lekker bewegen in kleding die losjes zit.

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Beide kledingstukken hebben donkerblauwe accenten. Zo heeft de broek een blauwe streep aan de zijkant en twee steekzakken daarin naadloos verwerkt. Zonder de sneakers kan ik het ook als een pantalon dragen. Een blauw laarsje eronder en een leuke trui erop.

Het bomberjacket heeft ook die streep, echter nog een mooie patroon met donkerblauwe driehoekjes en een beetje wit erbij.

Omdat het zo warm was van de week heb ik het jasje snel uitgetrokken.

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Om mijn outfit compleet te maken draag ik er een simpel t-shirtje bij wat ik in Amsterdam bij de Primark kocht. Toerist in eigen land, dan neem je souveniers mee! En toch vind ik het shirtje ook wel iets hebben… ipv merken zoals Wrangler of Levi’s.

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Waar de zonnenbril vandaan komt? Uhm ik denk ook Primark, ergens vandaan geplukt voor 0,50 of was het nou H&M op Schiphol? Hahahaha in ieder geval een koopje. En toen ik laatst Vera Camilla met een roze bril op zag, wist ik dat het geen miskoop was.

Ach je bent 50 en springt af en toe uit de ban, of beter gezegd… ik kleur graag buiten de lijntjes!

Wat heeft het ‘Joggerpak’ mij gekost? Ik betaalde 12,00 voor de broek en 20,00 voor het jasje! 

Kaporal, sneakers, jeans, fashion, mode, WE, bomberjack, jogger, wehkamp, fashionista, mode, modern, Showroomprivé, koopje, budget, shoppen

Omdat alles uitverkoop betreft ga ik niet linken. Anders ben je teleurgesteld als jouw maat er niet meer zou zijn. Of dat de deal niet meer online is… wat ik je mee wil geven is dat als je goed zoekt, je geduld hebt, voor zeer weinig leuke kleding kunt scoren. Hou vooral in de gaten wat de trends worden en de kleuren die we daarin terug zien. Dan zit je altijd goed.

Succes!

 

Like
  Marije
  20 Sep 2018
  8:51am

  Hele toffe sneakers. Staat je goed zo’n sportieve look.

  bychristiana
  20 Sep 2018
  9:58am

  Het staat je weer geweldig! Zie je nu wel, roze maakt ieder meisje gewoon blij;-)

  Nancy
  20 Sep 2018
  4:17pm

  Heel mooi! De sneakers zijn gaaf zeg! Ik zou dat pak ook wel willen zien met een hakje eronder!

  Bianca
  21 Sep 2018
  4:52am

  Wat een leuke foto’s weer! Vind de sneakers ook tof 🙂

  Joyce Elise
  24 Sep 2018
  3:15am

  Leuke outfit en foto’s!

Laat een reactie achter!