Sprankelend het jaar uit met oud en nieuw kleding

Nog even en dan knallen we 2021 uit en halen we 2022 binnen. Ondanks dat het nu wederom een jaar met lockdown als afsluiting is. Kunnen we er maar beter een mooi feestje in huis bouwen. En zoals ik vorig jaar al schreef… doe dit dan op jouw eigen unieke manier.
Denk aan extra mooie oud en nieuw kleding, lekkere hapjes en zet desnoods teams of Skype aan, zodat je met zijn allen tegelijk het jaar sprankelend eindigt.

Oud en nieuw kleding in stijl

Ja, ik gooi het lekker in de groep… een feest is geen feestje als je niet er alles aan doet om er feestelijk uit te zien. Hoe kun je nou met oudjaar er het beste uitzien? Vooral met veel glitter, goud, zilver en een huis vol aan attributen en accessoires! Want hang die slingers maar uit hoor, zorg voor een mooi gedekte tafel en zet ‘good’ mood muziek op.

feestkleding, oud en nieuw, jaarwisseling, oudjaar, feest, kleding, goud, zilver, party, outfit, fun, gezellig, 2021, 2022, familie, yustsome

Buurtfeestje

Na zo’n bewogen jaar als 2021, waar we met zijn allen heen en weer gingen van vrijheid blijheid naar wederom verplicht thuis zijn, winkels dicht, scholen dicht… Moeten we niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist die schouders eronder zetten. We hebben 2021 overleefd, dus die 2022 kunnen we ook wel aan.
Mentaal hakt het er bij veel mensen in… des te meer een reden om er een feestje aan te spenderen. En al mag je niet veel mensen uitnodigen, in de buitenlucht is veel mogelijk.

feestkleding, oud en nieuw, jaarwisseling, oudjaar, feest, kleding, goud, zilver, party, outfit, fun, gezellig, 2021, 2022, familie, yustsome

Ben je goed met de buren? Wellicht is het een leuk idee om de straat met slingers, ballonnen en vlaggetjes te verfraaien. Met de juiste oud en nieuw versiering maak je gelijk een sfeertje. Wij kunnen de kou trotseren en daarom zet je her en der wat houtkachels neer. Statafels, bankjes… wat glühwein en natuurlijk een dikke jas over je feestkleding.

feestkleding, oud en nieuw, jaarwisseling, oudjaar, feest, kleding, goud, zilver, party, outfit, fun, gezellig, 2021, 2022, familie, yustsome

Met familie online

Zorg dat je televisie aangesloten is op je computer en haal je familie op afstand dichterbij. Met programma’s als Skype en Teams (wat de meeste mensen al geïnstalleerd hebben omdat er nu ook veel arbeid vanuit huis verricht wordt) kun je heel gemakkelijk een window creëren naar je oom en tante, opa en oma… kortom nodig de hele familie uit. Ga samen een spel spelen dat 1 van jullie bedacht heeft. Ga een bingo organiseren… dit levert vaak hilarische momenten op en ik weet zeker dat over een paar jaar nog gepraat zal worden over ‘oom Jaap die een valse bingo had’. Maar gewoon lekker kletsen is ook super toch?

Wie weet willen jullie kinderen nog liedjes zingen, een verhaal voorlezen of kan neef Pim een heel mooi stuk op de piano spelen. Zo heeft elk gezin wel uitblinkers die met oudjaarsavond families dichterbij kan brengen.


Ik wens jullie vanaf deze kant alvast een hele fijne jaarwisseling!
Hou de moed erin, blijf kijken naar de kleine dingen in het leven, want die tellen!


Doe jij mee met mijn WINACTIE op instagram?

Like
2
    Mama
    27 Dec 2021
    9:34am

    Wat een leuke tips Sonja!
    Ik doe niet mee, maar wens iedereen succes met deze leuke winactie.

Laat een reactie achter!