Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Stijlvolle kleuren in deze look

In de maand december komen vaak de mooiste producten uit. Ze zijn dan net een beetje luxer, zodat je je nog feestelijker kan voelen. Ook Etos kwam met een prachtige lijn en daarvan kreeg ik totaal onverwachts enkele producten van thuis gestuurd.

Nu denk je vast, wat huppel jij nog achter de meute aan, maar ik kan zo’n palette dus ook na de feestdagen nog waarderen. Omdat in sombere dagen (jooooh, die regen en druildagen die wij hier regelmatig hebben) ik mijzelf even lekker wil opdoffen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Etos luxurieus Palette” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Alleen al het printje aan de buitenkant (even niet aan het idee denken dat het een sticker is) geeft toch een behoorlijk Queen gevoel! Dat hadden ze goed bedacht! Maaaaaar, hier komt die dan, het gaat om de inhoud dames!

Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Hoe het licht erin valt… hoe de kleur zich wilt laten spreken. Het heeft allemaal te maken met diverse factoren. Gebruik je een primer? Breng je het nat of toch liever droog aan?

Zelf gebruik ik altijd een primer. Echter nat aanbrengen doe ik eigenlijk nooit en toch wilde ik het eens uitproberen. Nu moet ik zeggen dat ik dat vroeger wel deed, kuch, wisten wij veel, met een natte vinger. Gewoon likken! Aan je vinger! Niks geen primers, het was echt aanklooien.

Ik weet nu dat je dat het beste kunt doen met fixing spray!

Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Ik dacht dat ik ook een swatch foto had, maaaaar niet dus! Ik moet zeggen dat ik met de lichte tinten wat moeite had. Ondanks de primer, wellicht omdat dit niet mijn favoriet van NYX was. Dus dat laat ik even in het midden.

Verder ben ik wel blij met 1 wat meer sprekende kleur om zo wat diepte aan je look te kunnen geven.

Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Alles heb ik droog aangebracht.. nou niet alle kleuren uit het palette!

Op mijn bewegend ooglid de bovenste rij rechts. Daarboven gebruikte ik tot aan het wenkbrauwbot de middelste kleur. De kleur daarboven net boven mijn wenkbrauw, waarover ik later nog een highlighter poederde. Met een natte kwast gebruikte ik de donkerste kleur. In mijn ooghoekjes (bij traanbuis) tipte ik met een nat kwastje nog een mooie tint van de eerste rij, de middelste. Ik hoop dat je het kon volgen.

Al met al moet ik ondanks de struggle zeggen dat de look heel casual is geworden met een kleine touch glamour.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Etos, luxe, luxurieus, oogschaduw, palette, limited, Edition, beauty, blogger, yustsome

Ik weet niet of deze palettes nog te koop zijn bij Etos. Wellicht in een opruim hoekje? En anders zijn er nog een heleboel andere mooie producten te koop. Want tot nu toe heeft Etos mij nog niet teleurgesteld.

Etos heeft nog geen online webshop, ik hoop, en dat meen ik… dat ze dit snel oppikken!

En anders eis ik bij onze gemeente een Etos! Dan mag de Trekpleister vertrekken (wat zeg ik nou toch…) ? Er is wel e.e.a. gaande weet ik uit een bron. Ze gaan een winkelpand plat gooien en daar komen andere winkels, dus ik heb nog hoop!

Bedankt voor je bezoekje!

#gekregen

Logo2

Like
  chucky1012
  2 Feb 2018
  5:45am

  Het is mijn favoriete winkel.
  Helaas gaat een ander merk die ze verkopoen daar ook verdwijnen….
  Waar ik veel van koop ?

   YuStSoMe
   2 Feb 2018
   10:52am

   Ooooh dat is balen zeg!

  nancy-baten
  2 Feb 2018
  8:11am

  Ik kom nooit bij de Etos want hierbij t dorp zit echt een vervelende. Maar wat een prachtige kleuren! Ik heb vorig jaar een keer paars geprobeerd en ik vond t verrassend mooi! Ik heb gisteren een hele mooie paarse jas gekregen dus ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar zo n palette!

   YuStSoMe
   2 Feb 2018
   10:51am

   Oooh en paars/violet word DE kleur! Ben benieuwd Naar je jas!

  Joyce
  7 Feb 2018
  10:02pm

  Wat een prachtig palette! Ik moet nodig een keer naar Etos, maar hij zit nooit op mijn route in de stad…Ze hebben echt geweldige aanbiedingen en ik ben al jaaaaaren fan van hun eigen merk mascara!

Laat een reactie achter!