OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Strak in je pak met OppoSuits

Hey jij daar? Heb je nou nog geen toffe outfit kunnen scoren voor de feestdagen? Nou,… ik al diverse en dit zal wel de klapper van het jaar worden.

Hoe dan? Ik ging shoppen bij OppoSuits, daar vind je diverse te gekke kostuums voor dames, heren en kinderen!

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

OppoSuits

Gekleed, maar net ff anders! En daar hou ik wel van, iets met een knipoog. En als je de kostuums in de heren sectie bekijkt, dan word je daar natuurlijk vrolijk van.

Zeker nu met kerst wil je naast een foute kersttrui, heel populair in Amerika, ook eens een ‘fout’ pak. Alhoewel ik ze niet allemaal zo fout vind.

Die met de sterren mag mijn man het hele jaar wel aan. Gecombineerd met een jeans. En de pantalon met een lekkere warme trui. Het is maar weer hoe je de combinatie maakt.

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

En kijk eens naar dit lekkere snoepje… Uhm helemaal niks mis mee. Ik vind het wel tof bedacht een krijtstreep in stippenpatroon.

De heren kostuums zijn te koop vanaf 74,95 

Je ontvangt een compleet kostuum voor heren, bestaande uit: een jasje, pantalon en stropdas. Zo ben je in één klaar. Draag bijvoorbeeld een van de effengekleurde overhemden onder je jasje of voeg wat leuke kerstpins toe aan je outfit om een nóg feestelijkere look te creëren.

Ladies,… how about us?

Ja, voor de vrouw is er ook een mantelpakje met toffe kerstprint te koop. En voor de kleintjes onder ons, jasjes en een broek. Ik vind dat meisjes ook wel in zo’n tof jongens kostuum kunnen hoor!

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Op de dames afdeling is de keuze iets beperkter, maar ik denk dat daar nog verandering in kan komen! Ik hoop het wel! In ieder geval zijn er 4 nieuwe setjes toegevoegd en die zijn heel gaaf, 1 daarvan ga ik jullie zo tonen!

Je koopt al een kek kerstpakje voor 64,95

Een kerstpak van OppoSuits bestaat uit een stijlvol colbertje en een bijpassende kokerrok. Zij leveren de complete outfit gratis in een mooie doos direct aan huis. Zo ben je direct helemaal klaar voor voor de feestdagen.

Ons mam in een OppoSuits!

Ja, moeders gaat deze kerst in een leuk kerstpakje van OppoSuits verschijnen aan het kerstdiner. Tweede kerstdag gaan we wokken en ik weet van mijzelf dat ik dan los ga. En hoe fijn is het dan als je kleding wat meerekt! Het rokje van OppoSuits heeft een ritssluiting en elastische tailleband, die heerlijk zit en dus nog kan meegroeien met het kerstdiner… ze denken ook overal aan. Zie middelste foto!

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Ik ben 1.75, weeg 73 kilo en bestelde maat 42. Het rokje zit ruim, 40 had ook gekund, maar met mijn jasje had ik wat moeite! Daar was een 44 door mijn brede rug en bovenarmen wellicht beter geweest. Nu kan ik het wel aan hoor, echter ik moet niet iets optillen, dan krijg je hulk taferelen! 🥴

PacMan

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Ik koos voor de nieuwste telg uit de OppoSuits collectie en dat is het PacMan pakje. Ik ben opgegroeid met deze game en heb die vroeger veel gespeeld. Ik weet ook nog wel dat ik zo’n spel zelf geprogrammeerd heb als 12/13 jarige. Ja, sorry, ik ben gewoon een nerd.

Dit pakje ga ik ook zo dragen hoor, vind het veels te leuk om een keer per jaar uit de kast te trekken!

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Kwaliteit

Ik ben wat dat betreft iemand die wel even alles nacheckt en het zit prima in elkaar. Gevoerd en alles tot in de puntjes gestikt! Op 1 mouw na, daar was de voering bij mij een stukje open. Gelukkig ben ik zelf handig en ga dit nog herstellen.

Bestel jouw favo kerstpak

Bestel jouw kerstkostuum eenvoudig online in onze webshop. Bestel je op een werkdag vóór 23:00 uur? Dan heb jij je outfit de volgende dag al in huis! Bij OppoSuits profiteer je van gratis verzending in heel Nederland. Je pak ruilen of terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen.

“Let it snow, let it wow, let it show!”

*deze blogpost is in samenwerking geschreven.

OppoSuits, heren, dames, kind, kostuum, feest, kerst, Halloween, star wars, pacman, horror, sterren, jasje, rok, broek

Like
  Truus
  13 Dec 2018
  8:46am

  Je kunt het hebben Sonja. Staat je goed, je mag vaker een mini rok dragen met die slanke benen.

  bychristiana
  13 Dec 2018
  10:29am

  Geweldig Sonja, ik had voor jou geen ander pakje uitgezocht dan deze. De kleur, de print en ook het model; jij kan dit allemaal zo goed hebben!

  Nancy
  13 Dec 2018
  11:12am

  Ha dat is een grappige! Zit ook erg mooi! Ik heb een knal oranje!

  Marije
  14 Dec 2018
  6:31am

  Love pac-man

Laat een reactie achter!