Hannah-huidcoach-cleansing-clay-review-huid-verzorging-reiniging-klei-yustsome-3

Stralende start van het nieuwe jaar voor je huid

Doe de Detox…!

Een diepgaand en intensief schone, frisse én stralende start van het nieuwe jaar voor je huid met hannah Cleansing Clay

Het begin van een nieuw jaar staat voor veel mensen symbool voor een frisse, nieuwe start. De grote voorjaarsschoonmaak komt ook weer in zicht en kan plaatsvinden op meerdere manieren, zowel voor je huis en leefomgeving, maar ook zeker voor je lichaam én huid! De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam én naar een mooie en gezonde huid, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen (‘toxen’) worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om te ‘detoxen’. Met de hannah Cleansing Clay begin je 2017 fris, schoon en opvallend stralend!

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens een bepaalde hoeveelheid afvalstoffen heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kan verlaten. Hierdoor treedt verzuring op, waardoor er diverse lichamelijke en geestelijke klachten kunnen ontstaan. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van je immuunsysteem. Door je lichaam dus te helpen bij het verwijderen van deze afvalstoffen, help je je gezondheid te bevorderen op meerdere fronten. Detoxen en de huid diepgaand reinigen met behulp van verschillende soorten klei is momenteel een prominente trend, die echter reeds sinds de oudheid bestaat.
Hannah-huidcoach-cleansing-clay-review-huid-verzorging-reiniging-klei-yustsome-1Promo

Een intensieve detox-behandeling voor de huid met hannah Cleansing Clay

Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een reinigingsmilk of -olie en bijpassende lotion, heeft je huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. De hannah Cleansing Clay is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten. Reeds sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend om de ongekend krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen ten aanzien van je huid. De formule van hannah Cleansing Clay is samengesteld op basis de twee natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Kaolien, de krachtige absorberende witte klei bij onzuiverheden en overtollig talg

De roze kleisoort Kaolien (kaolin), ook wel Chinaklei of porseleinaarde genoemd, heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid. Kaolien is heel rijk aan mineralen, waaronder het voor het bindweefsel zo belangrijke mineraal silicium. De minerale poeders reinigen de huid grondig tot in de diepte, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt kaolien tevens heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van een gevoelige en geïrriteerde huid.

Bentoniet, de natuurlijke ‘detox-magneet’ voor het verwijderen van afvalstoffen

De formule van hannah Cleansing Clay bevat tevens Pelavie®. Dit is een ingrediënt op basis van bentoniet, een natuurlijke kleisoort van vulkanische oorsprong die rijk is aan humuszuren. Deze samenstelling bevat meer dan 70 sporenelementen. Het heeft qua ionen* een negatieve lading, terwijl gifstoffen, schadelijke bacteriën en andere onzuiverheden in de huid een positieve ionische lading hebben. Hierdoor werkt bentoniet als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden, dankzij de bindende werking. Tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid.  De in de formule aanwezige humuszuren hebben daarnaast een zuiverende en anti-inflammatoire werking (oftewel ze helpen ontstekingen verminderen). De hannah Cleansing Clay, op basis van bentoniet, kan worden gezien als een krachtige, natuurlijke ‘detox-behandeling’ van de huid.

 

*Ionen zijn moleculen, die minstens één elektron hebben verloren, ofwel erbij hebben gekregen en deze zijn negatief ofwel positief geladen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar natuurkundig aan.

Een opvallend zuivere, frisse en gezonde huid

Na het aanbrengen dient de hannah Cleansing Clay enkele minuten in te werken en aansluitend te worden verwijderd met warm water. Wanneer het masker is verwijderd, voelt de huid opvallend zacht, glad, fris en comfortabel aan. De huidskleur ziet er egaler uit en de teint is zichtbaar verbeterd, dankzij een geactiveerde doorbloeding. Door deze intensief huidverbeterende behandeling ziet de huid er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit.

Een nóg intensiever detox-resultaat met een warm microwave kompres

Door gebruik te maken van een warm microwave kompres (een zacht klein handdoekje of gastendoekje dat je even ca. 40 seconden bij 600W. in de magnetron opwarmt) tijdens het afnemen van de hannah Cleansing Clay krijgt de huid een optimale dieptereiniging én bovendien een extra vochtboost. Doordat het vochtige kompres in de magnetron wordt verwarmd gedurende 30 seconden en daarna het gezicht bedekt, wordt de huid intensief en vooral nog extra in de diepte gereinigd. Het warme microwave kompres geeft een directe stoom af, waar de huid heel dankbaar voor zal zijn.

Als er 1 iemand aan mijn huid mag komen, dan is het Hannah!
Wat een heerlijke detox was dit! Vooral het aanbrengen voelt al heerlijk zacht aan en dan een paar minuten genieten in alle rust. Ik vlei mij neder op mijn bed en zet de tv aan, deur dicht… mama is er even niet.
Omdat ik geen magnetron heb, heb ik de doek, die overigens zo lekker zacht is… onder de gloeiend hete kraan gehouden en uitgewrongen. Direct op mijn gezicht gelegd en zo in een bijna slow-motion beweging mijn masker verwijderd.
En ik wilde eigenlijk niet geloven hoe zacht mijn huid was. Dat ik mijn man gevraagd heb om te voelen. En dan komen er een paar ruwe handen langs je wang en denk je had ik maar niks gevraagd… 🙂

Goed… al met al was dit een heerlijke ervaring en mijn huid is na 2 dagen nog na aan het genieten. Ik wilde eigenlijk gaan scrubben… maar mijn huid heeft het nog niet nodig. Het is niet droog en voelt nog zacht.

De doek is goed uit te wassen op 60 graden! Blijft mooi in de was!


Voldoende water drinken!

Het lijkt overbodig om te melden, maar het wordt nog steeds te weinig gedaan door veel mensen: voldoende water drinken! Water is echter onmisbaar voor ons lichaam, als we goed en gezond willen blijven functioneren. We kunnen langer zonder voeding dan zonder water! Door voldoende te drinken (minimaal 2 liter per dag) help je het lichaam van binnen uit om afvalstoffen sneller en eenvoudiger af te voeren en om al je weefsels en organen goed te hydrateren. Het is dus onmisbaar voor je gezondheid, je algehele gevoel van welzijn én voor de hydratatie en zuiverheid van je huid van binnen uit! Door bijvoorbeeld elke dag een speciale waterbidon te vullen en deze naast je werkplek te zetten of onderweg mee te nemen, help je jezelf eraan te herinneren dat je voldoende drinkt. Zo zorg je ook van binnen uit voor een mooie en stralende huid en een gezond, ‘toxen-vrij’ én vitaal lichaam.

TIP! Ik ben ook een moeilijke drinker en bij diverse fitshops verkopen ze 2 liter water flessen/bidons. Ik neem die vooral mee naar het sporten en probeer dan die 2 liter op te drinken. Dat lukt niet altijd, thuis schenk ik de rest over in een litermaat en zie wat ik nog MOET drinken. Ik heb nu veel meer zicht op mijn drink behoefte en gedrag!


Distributie, meer informatie en verkoopprijs:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website: www.hannah.nl

Tijdens kantooruren kan de consument tevens contact opnemen met de Huidcoach Infolijn via telefoonnummer: 085-4891774 voor meer informatie of vragen over hannah®, de producten of de huidcoaches.

Verkoopprijs:

 • hannah® Cleansing Clay             € 34,00/40 ml.
Like
  Joyce
  9 Feb 2017
  6:52pm

  Dit klinkt ontzettend fijn! Ben dol op producten waar klei in zit! Mijn droge huid reageert altijd goed op dit soort producten. Ik hoor over de Hannah producten altijd goede dingen, zelf heb ik dit merk nog nooit geprobeerd omdat ik het een beetje te duur vind…

  Yvonne
  9 Feb 2017
  6:53pm

  Ik heb wel over dit merk gelezen maar niet gebruikt. Dit lijkt me een heerlijk product.

  jeapiebel
  10 Feb 2017
  10:16am

  Voldoende water drinken! Daar heb je gelijk in. Na de video van Nikki Tutorial was ik erg benieuwd naar dit merk. Al was ik stiekem een beetje bang om welke producten dan ook zomaar te proberen. Zeker ik nu veel puistjes en eczeem heb om mijn gezicht. Leuk om hier je ervaringen over te lezen.

Laat een reactie achter!