Grafisch patroon, grafisch, pied-de-poule, zwart, wit, geruit, ruit, trui, nieuw, street one, shoppen, fashion

Street one sweater in Grafisch patroon | fashionover50

Hoe leuk ik ook kleuren vindt en het steeds vaker draag, telkens kom ik terug op mijn favoriete combinatie zwart/wit. Een Grafisch patroon is natuurlijk helemaal in mijn straatje en dus kon ik de sweater van Street One niet laten liggen.

Grafisch patroon

Het perfecte solo-optreden: wordt volbracht door de pullover in een grafisch patroon! De boothals zet de schouderlijn perfect in scène en geeft een vrouwelijke uitstraling. De manchetten en de schouders zijn voorzien van een gezellige ribgebreide band. Het zachte katoenmengsel is zacht op de huid en vormt de perfecte herfsttrui!

  • Pullover
  • Grafisch patroon
  • Boothals
  • Geribde manchetten en schouders
  • Jaquard
  • Fijn breiwerk
  • Lange mouwen

Dit is de omschrijving van Street One zelf, maar eigenlijk ben ik het niet helemaal met hun eens, dit Grafisch patroon heeft namelijk een eigen naam…

Grafisch patroon, grafisch, pied-de-poule, zwart, wit, geruit, ruit, trui, nieuw, street one, shoppen, fashion

Pied-de-Poule

Ook wel hanenvoet genoemd is een Grafisch patroon dat bestaat uit twee kleuren. Het komt oorspronkelijk uit Schotland. Tegenwoordig zie je het in allerlei materialen terug en ook in verschillende kleuren.

In 1840 werd de Glen Urquhart-plaid geïntroduceerd: vier vakken die er telkens verschillend uitzien, waarvan een met het pied-de-poulepatroon. Edward VIII van het Verenigd Koninkrijk droeg vaak pakken met een Pied-de-Poule print.

Schijvens mode & een beetje van Lidl

Bij Schijvens Mode zag ik dus deze trui hangen en ik was al een tijdje op zoek naar deze print. Er hing ook nog een mooie broek van Zoso mode, maar ik moet zeggen dat ik 60 euro voor die jogger een beetje overpriced vond. Dus ik bedacht, dat kan goedkoper!

Een week later had ik een broek gekocht voor slechts 11,95 (excl. verzendkosten) bij Lidl.

Kijk de trui was 49,95 en ik heb een budget dat ik vrij mag besteden per maand. Dus dan kijk ik vaak naar of iets goedkoper of anders kan. Ik had ook een goedkopere trui kunnen kiezen, maar deze zat zo lekker en de fitting was goed, dus …

Strike a pose

Grafisch patroon, grafisch, pied-de-poule, zwart, wit, geruit, ruit, trui, nieuw, street one, shoppen, fashion


Ik draag hierbij mijn sneakers van xSensible Stretchwalker, meer lees je daarover in deze …Blogpost!

 

Je Naam
Like
1

8 reacties

  1. Staat je fantastisch! Zwart wit blijft een geweldige combinatie en helemaal met deze print. Pied-de-poule is een van mijn favoriete prints, ik heb er meerdere broeken, een colbert en zelfs pumps van. Ik vind het zo tijdloos en chique.

  2. Erg mooi, deze trui. Ik vind zo’n pied de poule print ook altijd zo chique, zoiets blijft ook mooi, dus de investering meer dan waard, lijkt mij!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!