Styletone 2017 | 01 | Goal Digger

Daar is de nieuwe Styletone! Plof zei die gisteren op mijn deurmat en dan ben ik er best snel bij om het uit te pakken. Het blijft toch elke keer een soort van kerst-verjaardag-sinterklaas gevoel geven als de nieuwe box in je handen ligt.

Een nieuw jaar, een nieuwe huid.

Styletone begint op de eerste bladzijdes meteen goed met een leuk recept voor een face- of bodyscrub!
En nadat je je huid hebt laten stralen is het wel zo mooi om je make-up zo natuurlijk mogelijk te houden.
In deze box bevinden zicht dan een aantal producten om dat doel te bereiken!

Emité | Waterproof mascara

Als je niet geboren bent met mooie lange wimpers dan beloofd dit product jou weer een prachtige blik te kunnen werpen op jouw nieuwe doelen.
Verlengen, voeden en omhullen met een mooie zwarte intense kleur. De mascara is waterproof dus bestand tegen een blauwtje, ludderverdu en andere minder leuke dingen die we in het leven tegen kunnen komen.

[ezcol_1half]Styletone-januari-2017-yustsome-review-swatch-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Echter ga nou niet denken dat je hiermee in het zwembad kunt, want dan kun je nog wel eens versteld staan van je nieuwe PANDA look!
Nee, de gekozen formule* is zacht voor je wimpers en daarom minder waterproof… je krijgt er wel voor terug dat het dan wat beter te verwijderen is (gebruik wel een oogmakeup remover die ook waterproof mascara verwijderd) en dus geen halve rol watten schijfjes nodig hebt om weer fresh and clean te zijn!

*De formule bevat Cator olie en bijen was.

Prijs: 22 euro | full size


Seraphine Botanicals | Guava Butter

Een product voor de lippen of wangen, dat hadden we al eens eerder in de box en dat was toen voor mij niet zo’n succes. Ik ben heel benieuwd naar dit product en kijk bijna de stick uit het doosje tijdens de fotografie.

Omdat het gemaakt is van Guave boter mag het natuurlijk genoemd worden, het bevat 91% natuurlijke ingrediënten zoals sheabutter en minerale olien. Geen parabenen toegevoegd.

Een makkelijk product omdat het voor twee delen van je gezicht gebruikt kan worden. Echter omdat het best een groot stukje stick is, beveel ik toch een spiegeltje aan.
En omdat ik mijzelf goed ken! 🙂

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De kleur is mooi natuurlijk, geen felle roze tint die je bijna weer clownesk maakt. Nee dit is een blijvertje om net na het sporten of zo je wangen wat op te frissen met een kleurtje (alhoewel ik dan meestal met een gestoomd hoofd uit de douche stap, maar dat even terzijde).
Het smeert lekker uit en is perfect eigenlijk!


Evelyn Iona | Lipgloss | Lise

Een heel mooi natuurlijk en organisch product (98-90%) vind ik in mijn Styletone. Ik hou er wel van om mooie producten te ontdekken met een verhaal.
Oprichtster Brandi leefde in een opvang. Een jaar voordat ze besloot om Evelyn Iona op te starten. Om er voor te zorgen dat elke vrouw en meisje een gelijke toekomst kan krijgen wordt er van elke verkocht product een dollar gedoneerd aan de organisatie in voor vrouwen in Noord America.

Een productlijn dat gebruik maakt van ingrediënten die je voor je ontbijt kunt nemen, nou ja ik zou het dan niet te letterlijk nemen, maar er zit bijvoorbeeld koffie in de mascara en groene thee in de primer. Het gebruik maken van deze make-up is dus uiterst vriendelijk omdat je de ingrediënten ook zou kunnen eten dus.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De lipgloss is niet plakkerig, maar zelf vind ik dat bijna bij elke gloss dat het een beetje sticky voelt. Het zal in ieder geval mijn lippen troetelen door gebruik te maken van kokos-olie en oregano, scheabutter en het heeft een ‘zwoele lip functie‘ ingebouwd door het extract dat uit schors komt (welke plant staat er niet bij).

Prijs: 20 euro | full size


Bellapierre Cosmetics | Fan brush

Oh wat ben ik hier blij mee, ik wilde al een tijdje een fan brush aanschaffen, maar wist niet goed hoe en wat en nu word er gewoon 1 in mijn schoot geworpen!

Styletone-januari-2017-yustsome-review-swatch-2

 

En dat hebben ze bij Styletone heel goed begrepen.

Deze kwast is ontworpen om highlighter aan te brengen of setting poeder. Maar niet alleen daarvoor kun je het gebruiken, het is ook een fijne kwast om eventueel te contouren. Ik gebruik daar zelf al een andere kwast voor en deze gaat in mijn kwasten potje als highlighter kwast.

Bellapiere heeft een hele zachte kwast ontworpen van synthetische haartjes. Een zacht veertje dat je product mooi soft aanbrengt.

Prijs: 20 euro | Nr 27


Figs & Rouge | Night Cream

In de boxen zijn twee producten verdeeld. Ik kreeg de Hydra-Activ Derma Renewal Hydra Riche night cream (en haal adem) en de andere dames hebben deze of het serum (ja ik blijf niet moeilijk doen hoor). Als het het serum is wat ik ooit ook eens heb gehad, dan sterkte (dat was echt plakkerig, vond ik destijds smerig).

De nachtcrème is hydraterend en dat klinkt mij goed in de oren! Ja dat kan Sonja heel goed gebruiken! Het zorgt tijdens het slapen ervoor dat de fijne lijntjes en de elasticiteit weer hersteld worden, zover als dat nog mogelijk is, zeg ik erbij!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Nou ik ben blij, het plakt niet! Het is een fijne dunne crème die goed verdeeld over mijn huid. Ik kan nog niets over de lange termijn zeggen, ik hoop dat dit in de wintermaanden mijn huid wat vochtiger kan houden, wel zo fijn!
Dit product is 80% natuurlijk verklaard en niet getest op dieren.

Prijs: 38 euro | full size (je krijgt 1 van de twee, niet beide)


Styletone, bedankt voor deze leuke box! Ik ben zeer tevreden over de producten en ga ze (vooral de kwast) vaak gebruiken!

De waarde van deze box als je de producten los zou kopen is 121,-
Je besteld een Styletone voor 12,50 per maand!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Jolanda
  14 Jan 2017
  3:58pm

  Wat een mooie producten! Die kleur blush is prachtig. Niet te roze/rood.

  chucky1012
  14 Jan 2017
  4:16pm

  Prachtige producten!

  Annette
  14 Jan 2017
  4:59pm

  Mijne is niet gekomen 🙁 snik hoop dat hij van de week nog komt of dat ze me een nieuwe kunnen sturen. Stomme post.nl

  Aileen
  14 Jan 2017
  10:05pm

  Ik ben heel lang lid geweest van deze box. Leuk om te zien dat ze nog steeds zulke fijne producten opsturen. En die fan brush, ik ben er ook zo fan van. Gebruik het al jaren.

  Yvonne
  15 Jan 2017
  1:13pm

  Leuk te zien wat er in de box komt deze maand. Ik neem even een break na een overdose aan nieuwe producten, waar ik overigens heel blij mee ben hoor 🙂 F&R vind ik zelf een fijn merk.

  Bertine
  15 Jan 2017
  4:22pm

  Er zitten zeker dure producten in, netjes! Leuk om te zien dat je er blij mee bent!

  Anke
  15 Jan 2017
  5:27pm

  Leuke producten zitten er in de box! Ik ben vooral benieuwd naar de lipgloss. X

  jeapiebel
  16 Jan 2017
  8:47am

  Seraphine Botanicals | Guava Butter dat lijkt mij ook een topper voor mij. Net als uit de sportschool effect daar hou ik van. Schattige foto van jou Sonja. 😉

  Mireille | Treinkaartjes-actie.nl
  16 Jan 2017
  12:42pm

  Die blush ga ik zeker even proberen. Ziet eruit als een zachte/natuurlijke kleur.

Laat een reactie achter!