Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-Intro

Styletone | Bedoodle Me

APRIL UNBOXING

Hallo, normaal laat ik op Instagram zien dat mijn Styletone binnen is, echter deze keer dacht ik laat het nog een verrassing zijn, zodat je ook geprikkeld wordt om een kijkje te nemen!
Deze maand is het thema BEDOODLE ME en duid op het doodlen, tekenen, jezelf uiten in kunstige stukjes. Het is vaak een ondergewaardeerde stuk van Art, omdat het vooral in een spontane bui gebeurt, denk aan je schoolschriften.

Deze box bevat weer een aantal mooimakers met een totale waarde van rond de 140,- en dat is niet mis als je bedenkt dat deze box te koop is voor slechts 12,50 per maand!

NOTE | BB Lipcorrector | 18,00

Deze maand introduceren ze een nieuw product en dat is deze BB lip corrector. Klinkt een beetje beangstigend, maar het is niks bijzonders hoor. Het kleurt je lippen een beetje en laat ze er voller uitzien. Het Palmitoyl Oligopeptide stimuleert het collageen en je lippen, wat dus dat vollere effect geeft. Niet allen dat, het verzorgt ook nog eens door de Shea boter en vitamine E dat is toegevoegd. Al met al een mooi product om je lippen een natuurlijke boost te geven.

Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-4

Dieproefvrij | Parabenen vrij | 12 maanden houdbaar

29 cosmetics | press finishing powder | 45,00

Wederom tref ik in de box een product van 29 cosmetics. Ik ontving al een blush en heb ook al een creme powder foundation ontvangen.
De naam van de producten is verkregen door de schoonheid van Califonia’s Napa Valley en de pittoreske straat (highway 29) die daar doorheen voert.

Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-2

Het poeder dat ik ontving (gelukkig niet weer de foundation, want dat had ook gekund) komt in 4 kleuren, de kleur die ik hier heb is redelijk donker te noemen en DARK PP04 lijkt op het eerste gezicht wel voor een getint iemand en dan komt ik met bleke BEPPY toet een beetje nep over. Maar ik ben niet flauw en ga het gewoon proberen.

In dit poeder is een speciale formule verwerkt met rozen olie en een heleboel soldaatjes die mijn verouderingsproces in het gareel moeten houden. Het geeft een langdurige mooie finish aan mijn make-up en tevens beschermt het door het kleine beetje factor SPF 12.

Dierproefvrij

Figs & Rouge | Night detox cream | 38,50

Ze zijn ook weer terug… Figs & Rouge heeft weer een samenwerking met Styletone aangedurft! Hihihi na mijn eerste product had ik een nare nasmaak bij dit merk, echter het tweede product is mij veel beter bevallen en dit… een serum, joehoe… I LOVE SERUMS!

Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-5

Een lichtgewicht serum dat je huid detoxt, zorgt dat de poriën een beetje ‘opzouten’ en ook nog eens zijdezacht aanvoelt! Het klinkt als een sprookje, maar joh… mijn wangen voelen aan als babybilletjes! Het serum is zo ontwikkeld dat het snel opneemt en daardoor de tekenen van ouderdom reduceert, dat allemaal als je slaapt!
Het serum is voor alle huidtypes en ook voor mijn gevoelige huid!

Dierproefvrij | 12 maanden houdbaar

SBB Beauty | Silicone beauty blender | 8,95

Oh… ik moest even slikken, want laat ik nou recent deze via het bekende China kanaal gekocht te hebben. Na 2 keer knoeien en stoeien het in de prullenbak gegooid. Ik kon er maar niet aan wennen. Nu moet ik wederom het gevecht aan… Ach weet je het zal dan best handig zijn en ook nog eens hygiënisch omdat je het simpel kunt afspoelen tussen opmaak sessies door. En ook neemt het geen product op zodat je het helemaal zuinig kunt gebruiken zonder het straks weer via een wasbeurt weg te spoelen!

Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-3

Maar mag ik zeggen dat het eigenlijk hetzelfde sponsje is als die van 2,00? Ik zien echt geen verschil en het brengt mijn foundation net zo dramatisch aan.
Goed, het is niet anders en deze beland ergens in een kast. Ik kan er niet aan wennen!

Dierproefvrij

Trifle Cosmetics | Liquid Glow | 23,95

Oh,… nieuw product! Ik had nog nooit over Trifle Cosmetics iets vernomen dus dat is weer erg leuk, ontdekkingen in Beauty land!
Het ziet er aan de buitenkant natuurlijk erg lief, leuk en schattig uit en zoals jullie weten wil dat niet altijd iets zeggen over de binnenkant. Bedoel kijk naar mij… de meeste mensen (eerste indruk) denken dat ik een of ander EVIL BITCH ben, terwijl ik eigenlijk zacht en fluffy persoon ben. Kom maar vragen in mijn therapie groep!

Styletonebox-review-yustsome-APRIL-note-trifle-cosmetics-29-figs-and-rouge-1

Nu… wat zit er nou in dan? Een vloeibare luminizer! Een watte? Ja wij 40 plussers moeten heel wat leren nog op beauty gebied en soms denk ik wel eens zeg dan gewoon een glimmertje! Bedoel moet dat allemaal zo fancy! Oh, ik klink nu net als mijn oma!
Goed, blijf bij de les Sonja… het gaat over een glimmertje dat heel lang houdbaar is een zorgt voor een heerlijke roze gloed. En als je het mij vraagt! Een hele roze gloed. Tjonge jonge het is dat ik het op camera vast moest leggen, maar pomtipom… ik krijg weer zin in de jaren 80 en disco muziek!

Ik hoop dat ik jullie een beetje een look kan laten zien waar ik de producten in gebruikt heb. Natuurlijk aangevuld met dingen uit mijn eigen make-up stash!

Dierproefvrijd | Vegan | Parabenen vrij | 12 maanden houdbaar

Sonja yustsome blog hobby beauty make-upNou het poeder is inderdaad wat bruin voor mij, maar wellicht kan het straks als ik wat bruiner ben in mijn toet (hoop dat dit jaar mijn allergie thuis blijft) het een fijne finish kan zijn.
En de glow viel me ook reuze mee!

Like
  zazazoobeauty
  15 Apr 2017
  2:29pm

  Oehh hele mooie inhoud!!

  jeapiebel
  17 Apr 2017
  10:15am

  enIk hou van je full face look en het subtiele roze. Misschien omdat ik een donkere huid heb. 😉 De inhoud is wel interessant. Trifle Cosmetics trek de meeste van mijn aandacht wegens dierproefvrij en omdat het Vegan is.

  Beauty45plus
  17 Apr 2017
  4:12pm

  Zitten weer wat leuke dingen tussen, vooral Figs is een merk wat ik altijd erg fijn vond uit deze box.

Laat een reactie achter!