Sublim’ Lèvres Transparante Hydraterende Lippenbalsem | REVIEW

Vandaag laat ik een nieuwe aanwinst zien in mijn steeds groeiende lipstick/gloss collectie.
En ja, ik merk dat ik ook hierin aan het hamsteren ben geslagen, naast nagellak.
Het is ook erg mooi al die kleurtjes en je hebt eigenlijk nooit genoeg.

Dit lip product zat in het pakket wat ik een tijd terug al gewonnen heb via PINK-IT.

Sublim’ Lèvres Transparante Hydraterende Lippenbalsem

21954-1

Dankzij de romige formule, zorgt deze balsem voor een stralende glans op uw lippen en houdt ze gehydrateerd en onweerstaanbaar zijdezacht.

Ik haalde dit product uit de doos en dacht meteen dat komt me bekend voor en ik kon het ook weer niet plaatsen. Waar had ik dit toch gezien.
En ik Googelde eens op het internet en voila het kwartje viel dat dit door Yves Rocher mij bekend voorkomt.
De website van Dr. Pierre Ricaud is helemaal in dezelfde sfeer en stijl en daardoor had ik die herkenning. Het word niet op de site van Yves Rocher zelf verkocht, het is een geheel zelfstandig product. Ik meen mij te herinneren dat dat vroeger wel zo was, maar ik kan mij vergissen natuurlijk!

Pierre-Ricaud-promo-yustsome-lipstick-1

De kleur die ik kreeg lijkt mij, kijkend op de website de STRALEND KORAAL. Wat een mooie naam…
Ik kon zelf alleen een kleur nummer vinden, dat op de houder aanwezig was. Dus ik ben heel blij nu dat er ook een naam aan vast hangt!

Pierre-Ricaud--yustsome-lipstick-3

 

Zo op het eerste gezicht, blik… lijkt het een dekkende lipstick te zijn. En ik swatchte deze op mijn hand. Daar kreeg ik een mooie dekking te zien, er zit veel kleur (pigmentatie) aan.
Tijdens het aanbrengen op mijn hand voel ik ook hoe romig en soepel deze over mijn hand glijd.

Pierre-Ricaud--yustsome-lipstick-4

Het is gelukkig geen potlood dat geslepen dient te worden, want ik ben echt een kluns en breek, bij diverse potloden is me dat al overkomen, geregeld de punt af.

Pierre-Ricaud--yustsome-lipstick-2

Hydratatie

Volgens een eigen onderzoek toont Dr. Pierre Ricaud het volgende aan: 83%* van vrouwen constateren: « de lippen zijn soepel, gehydrateerd en voelen comfortabel aan ».
*Gebruikstest bij 24 vrijwilligers – gemiddelde leeftijd 50 jaar.

Laat ik nou net in de juiste leeftijd zitten en regelmatig oude dames lippen hebben. En die zijn droog. Heel droog. Ik scrub regelmatig en elke avond gebruik ik een lipbalm, echter er zijn dagen bij dat het dweilen is met de kraan open.
Goed, hydrateren… of plakken? Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het moet omschrijven als ik het aanbreng. Het plakt wel iets, je lippen blijven aan elkaar, luttele micro secondes, maar toch… het plakt. En dan ben ik niet zo’n mieperd hoor, nee dat vind ik niet erg. over een paar minuten heb ik die toch opgevreten. Ik heb dat altijd bij een glosje, dat lijkt wel snoepgoed.

Pierre-Ricaud--yustsome-lipstick-5

– zonder daglichtlamp –

Kijk deze ronde waren mijn lippen in niet zo’n goede staat en zie je dat de Sublim’ Lèvres Transparante Hydraterende Lippenbalsem met wat donkere plekjes op mijn lippen is aangebracht. Dit ziet er zo close-up niet uit natuurlijk, echter niemand komt zo dichtbij (zelfs mijn man niet 🙂 )

Natuurlijk kon ik het niet laten en heb het een paar dagen later nog eens getest en toen was het resultaat al een stuk beter.
Pierre-Ricaud--yustsome-lipstick-5a

– met daglichtlamp –


Dr Pierre Ricaud

Ons merk streeft sinds zijn oprichting door Dr Pierre Ricaud in 1986 een wetenschappelijke aanpak na die is gebaseerd op diagnose, innovatie en doeltreffende resultaten, met als doel het creëren van gepersonaliseerde verzorgingen voor uw schoonheid.
Onze verzorgingen worden vervaardigd en geleverd zonder tussenkomst van derden. Bij de vervaardiging wordt een ethische en veilige aanpak van de schoonheid gerespecteerd, vanaf de selectie van de grondstoffen tot aan het eindproduct. LEES VERDER


Mijn mening

Ik vind het dat het ondanks het lichtelijke plakgevoel een fijne glos om zo te dragen, vandaar dat ik ook geen make-up draag als ik deze aanbreng. Het is fijn om ook gewoon thuis te dragen en daarbij  je lippen te hydrateren. En het blijft goed zitten als je niks eet of drinkt. 🙂

Wil je dit product of andere mooie make-up en huidverzorgingsproducten van Dr. Pierre Ricaud aanschaffen, dan kun je terecht op de eerder genoemde website.
Dit product is nu met 40% KORTING te koop en kost momenteel 10,90.

Bedankt voor het lezen en kijken!
Heb jij al eens kennis gemaakt met de Beauty- & verzorgingsproducten van Dr. Pierre Ricaud?

Handtekening

Je Naam
Like

16 reacties

  1. Pingback: Make-up look met een zonnige touch – YuStSoMe

  2. Ik ben nog steeds op zoek naar een dergelijk product dat mooi rood is. Heb al veel geprobeerd en uiteindelijk weggegeven. Tips?

  3. De kleur is zeker mooi alleen beetje jammer dat die dan plakt, lief dat je mij gelinkt heb! Veel plezier ermee 🙂 x

  4. De kleur is mooi.. dat ie plakt is jammer. Ik heb ook zo een verzorgende lipgloss in huis (van Paula’s Choice, met SPF) en die pak ik af en toe als ik heel droge lippen heb.
    Want ik weet gewoon dat ik het niet voor een uitje hoef op te doen, zoiets is in no time bij mij weer verdwenen.

  5. Hele mooie zomerkleur, Sonja! Ik stik van de lippies. . .waarschijnlijk omdat ik vergeet om ze opnieuw aan te brengen ?!

  6. Dr. Pierre Ricaud daar wil ik het product eens van kopen. Ik koop meestal lipbalsem zonder kleur, lichtelijk roze. De oranje tint is te zacht voor mijn donkere lip vandaar.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!