Comfort Zone, sublime skin, firming, serum, anti-aging, huidverzorging, huidversteviging, glow, rustige huid, oneffenheden, fluid cream, yustsome, 2

Sublime Skin | Comfort Zone

Huidverzorging, de keuze is reuze, maar wat past nou bij jouw huid? Dat ligt natuurlijk aan het type huid dat je hebt. Eigenlijk zijn er diverse huidtypes en de meeste kennen we wel zoals vette, droge of een normale huid. Sublime Skin is een huidverzorgingslijn van Comfort Zone dat gericht is op alle huidtypes en gaat huidveroudering tegen. Eigenlijk kun je niet vroeg genoeg beginnen met het aanpakken van je huid en is het raadzaam om vanaf je 30e al naar anti-aging producten te gaan kijken.

Sublime Skin, anti-aging voor elke huid

Firming smoothing serum

Dit keer heb ik het testen van de producten overgelaten aan een andere dame. Dit omdat ik zoveel test, dat mijn huid bijna verzadigd is van alle skincare producten en ik het gevoel had dat de resultaten minder goed zichtbaar zouden zijn.
De beurt vandaag is aan Nikki.

Nicky testte 2 producten en 1 daarvan is het Sublime Skin Firming smoothing serum.
Dit serum is dus geschikt voor elk huidtype en heeft een verstevigende werking en gaat celveroudering tegen.

Nikki aan het woord

‘Het Sublime Skin Firming smoothing serum breng je in de ochtend en avond aan op een gereinigde huid. Het is een hele fijne structuur waardoor het lekker goed uitsmeert. Je hebt maar een klein beetje nodig.
Het voordeel van deze verpakking is dat het werkt met een refill, zodat je het opnieuw kunt aanschaffen zonder dat je een hele nieuwe verpakking nodig hebt.
Ik merkte dat mijn huid er heel goed op deed reageren, natuurlijk in combinatie met de crème.
Het serum heeft een beetje kleur, maar dat zie je niet terug op je gezicht.
Na het aanbrengen voelde mijn huid gevoed aan’.

Comfort Zone, sublime skin, firming, serum, anti-aging, huidverzorging, huidversteviging, glow, rustige huid, oneffenheden, fluid cream, yustsome, 2
Comfort Zone, sublime skin, firming, serum, anti-aging, huidverzorging, huidversteviging, glow, rustige huid, oneffenheden, fluid cream, yustsome, 2

Fluid Cream

Een mooie aanvulling op dit serum is de Comfort Zone Sublime Skin Fluid Cream.
Het heeft bijna dezelfde eigenschappen als het serum, waardoor het elkaar versterkt in het verbeteren van je huidproblemen en of veroudering.
In de Fluid cream zit hyaluron waarvan wij weten dat het zorgt dat je huid voller wordt en de elasticiteit verbetert. Naast Hyaluron bevat de cream ook nog Peonia albiflora dit zorgt voor een anti-aging werking. En het ingrediënt Plantago lanceolata werkt verfrissend, reinigend en antibacterieel.

Een zichtbare huidverbetering

Nikki: ‘Mijn huid was heel onrustig en ik had nogal last van vlekjes en onzuiverheden’. ‘Tijdens het testen merkte ik al snel dat mijn huid ging verbeteren, de oneffenheden verdwenen en mijn huid ging veel meer glanzen’.

Nikki: ‘Wat ik vooral aan mijn huid zie is dat deze veel beter gehydrateerd is en echt stukken verbeterd’. ‘Nu ben ik nog geen 40 plusser, maar ik kan dit zeer zeer aanraden om te gebruiken zo rond je dertigste’.

Samenvatting

  • Heerlijke producten die ook nog eens Vegan zijn.
  • Vrij van siliconen, dierlijke bijproducten, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, PEGs, acrylaten en EDTA
  • Geschikt voor elke huidtype en zeer zeker aan te raden voor de gemengde en gevoelige huid.
  • De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar toch kan ik deze echt wel aanraden!
Like

Laat een reactie achter!