MUA,lipstick, supreme,swatch,review, beauty,blog, PowerPout, acrylic

Swatch | lipstick Supreme | MUA PowerPout

Oei,… normaal zou ik een nagellak posten op de swatched-it zondag! Echter, ik had het zo druk met opruimen dat ik geen tijd vond om mijn nagels te lakken.

Echter, ik hou ook veel van lipsticks dus deze krijgen jullie vandaag te zien.

MUA | POWER POUT | ACRYLIC

Geef je lippen de ultieme impact met deze Mua Power Pout Acrylic Lipgloss. De ondoorzichtige formule met sterkte pigmentatie dekt uitstekend.

MUA lipstick supreme swatch review beauty blog

 

Niet vaak kom ik bij het Kruidvat waar ze MUA verkopen, dus als ik er ben kijk ik altijd even naar de lipproducten en of er nog mooie palettes zijn.

Dit keer viel mijn oog op de felroze PowerPout. Echt zo’n typische kleur die ik wel vaker pak. Is het veiligheid? Zeker weten dat het wel staat?

MUA lipstick supreme swatch review beauty blog PowerPour acrylic

 

Deze PowerPout komt met een spons applicator. Ik vind deze altijd wel fijn werken, je kunt er precies mee langs de lipranden komen, zonder te knoeien.

SWATCH

De substantie is romig en ziet er glanzend uit. De pigmentatie is op mijn hand al heel erg mooi. En knalt echt! Wauw!

MUA lipstick supreme swatch review beauty blog Powerpout acrylic

 

Ik ben blij met deze finish, matte blijven wel langer zitten, maar een glans geeft voor mij toch meer het ‘vollere lippen’ gevoel. Alsof ze dan nog meer aanwezig zijn.

Het fijne aan dit product is dat het geen vervelende rand nalaat bij mij. Een minpunt is dat het bij de rijpere dames het in de liprand kan uitlopen, wat bij mij ook iets te zien is.

Gelukkig kun je dat oplossen met een potloodje wat dezelfde kleur heeft, maar liever pak ik de transparante van Essence.

MUA lipstick supreme swatch review beauty blog Powerpout acrylic

Zonder lamp

Met lamp.

VERKOOPPUNT

Ik kocht deze bij het Kruidvat met een MUA schap. Heb jij er geen, dan kun je ook online terecht voor je MUA aankoopjes. Helaas gaan deze uit het assortiment en dus kun je nog je slag slaan bij een filiaal voor de prijs van 2,50!!!

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CommentLuv badge