Swatch | R2FreakU | Lou it yourself

Vandaag laat ik jullie de swatch zien uit de StarWars set die ik uit Amerika liet komen.

Dit is een samenwerking tussen Lou it yourself en Native War Paints.

R2D2-Foto2

Tja als StarWars fan moest ik gewoon deze set hebben. En dat het dan ook nog een link heeft naar mijn favoriete figuur R2D2 is natuurlijk mooi meegenomen.

Het blauwe flesje is gemaakt door Lou it Yourself. Ze maakt lakken en ook nailvinyls. Helaas ben ik het mini velletje met stickertjes (was ook erg klein) kwijtgeraakt en ik baal… Het waren superleuke StarWars plaatjes.

R2D2-Foto5

Ik kon deze lak erg goed lakken, ondanks de vrij brede kwast. In drie laagjes, ik vond twee toch nog te weinig, kreeg ik een mooie dekking.

R2D2-Foto1

Een prachtige shimmer, in het echt nog veel mooier. De kleur is echt een R2D2 kleurtje! Top!

Het flesje heeft ook nog eens een prachtig StarWars teken erop gegraveerd zitten! Wauw!

R2D2-Foto3

En weet je wat nou zo leuk is? Het is een thermo lak. Je ziet nu de kleur in een koude situatie. In mijn filmpje zie je de verandering naar warm.

 

R2D2-Foto6

In de warme situatie word de lak wat transparanter. Dat vind ik het enigste minpuntje. Dit zal ik een volgende keer verhelpen door er eerst een nude kleur onder te lakken.

De mooie gouden glitterlak is natuurlijk een link naar C3PO. Deze zal ik via mijn Instagram kanaal nog uitgebreid laten zien. Volg mij op YuStSoMe.

Deze set is niet meer te koop. Dit was echt een Limited Edition en heeft mij inclusief verzenden 28,- dollar gekost. En dat was het mij zeker waard.

Liefs Sonja

Je Naam
Like

7 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!