Swatched-it | 660 L’or

Hola! Ik ben een beetje laat vandaag. Moet bekennen dat ik eigenlijk geen zin had om te bloggen! Echter de strenge kant in mij zegt, opstaan en hup dat artikel schrijven.

Dus zit ik hier op de zondag ochtend in mijn joggingbroek, haren a la Einstein en bril op mijn neus een blog bericht te typen.

Kom, we gaan snel over op het blogartikel, een swatch. Dit keer koos ik voor een lak dat al wat langer in mijn swatch bakje staat…

Swatch l'or 660 L'oreal Paris gold nailpolish nagellak yustsome blogger blog beauty

[tx_heading style=”default” heading_text=”L’OR” tag=”h3″ size=”21″ margin=”12″ align=”center”]

Ik kreeg deze lak van mijn man! We waren een keer samen bij het Kruidvat en daar mocht ik 2 lakken uitzoeken… bofbips dat ik ben. De andere komt nog wel een keer voorbij.

Omdat ik van dit merk nog niet veel heb, ook niet deze flesjes, werd de keuze een stuk makkelijker. Nu nog de kleur, tja dan kies ik altijd ook voor een naam of nummer. Kleine tik van mij.

Swatch l'or 660 L'oreal Paris gold nailpolish nagellak yustsome blogger blog beauty

 

Het kwastje is vrij breed en ik ben er persoonlijk niet zo’n fan van, maar ik moet zeggen dat deze erg prettig werkte. Ook het secuurdere werk langs de nagelriemen was geen probleem.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCH” tag=”h3″ size=”21″ margin=”12″ align=”center”]

Bij de eerste laag had ik al een “wauw wat een dekking” gedachte… echter ik lak dan toch nog een tweede laagje. Beetje een gewoonte.

Swatch l'or 660 L'oreal Paris gold nailpolish nagellak yustsome blogger blog beauty

 

Omdat mijn nagels helaas voorzien zijn van ribbels is dit heel goed te zien. Nu had ik een ridgefiller kunnen gebruiken, maar ja, weer niet bij stilgestaan. Goed, ondanks dat moet ik zeggen dat de glans erg mooi is en de goud tint warm en niet te gelig.

Swatch l'or 660 L'oreal Paris gold nailpolish nagellak yustsome blogger blog beauty

Swatch l'or 660 L'oreal Paris gold nailpolish nagellak yustsome blogger blog beauty

 

Aan deze lak zit een luchtje… L’Oréal Color Riche Huile 660 Gold Nagellak is een geparfumeerde nagellak in een luxe, kristalachtige flacon. Hij is verrijkt met oliën en heerlijk geparfumeerd met een delicate rozengeur.

[tx_heading style=”default” heading_text=”WAAR TE KOOP” tag=”h3″ size=”21″ margin=”12″ align=”center”]

Momenteel is er bij Kruidvat een actie van 1+1 gratis dus scoor je nu voor 8,99 er twee! Voor 1 lak vindt ik het eigenlijk zelf te duur… kijkend naar prijs en kwaliteit.

[tx_fancyblock height=”” padding=”32″ bgcolor=”#48a6bc” overlay=”25″ bgurl=”” attachment=”fixed” bgsize=”cover” fullwidth=”no” ]De lak met een geurtje! Ik moet zeggen dat ik het jammer vond dat die zo tijdelijk was. Ik rook er na 1 dag niets meer van. Het stoorde niet, toch heb ik lakken in huis die fijner ruiken en langer.[/tx_fancyblock]

Bedankt voor je bezoekje!

Like
  kim
  2 Jul 2017
  2:07pm

  Hoewel het niet helemaal mij kleur is vind ik de swatches erg mooi Sonja!

  marleen
  3 Jul 2017
  1:45pm

  Jaaa, prachtig> Ik zag m al voorbij komen op Instagram 🙂 Maar echt een mooi kleurtje!

  chucky1012
  4 Jul 2017
  8:23am

  Prachtige kleur en zo feestelijk 😉

  jeapiebel
  5 Jul 2017
  6:21am

  Ik vind de kleur prachtig. Ik zou het ook graag eens willen hebben. Dit zal mijn donkere hand een stuk lichter gaan maken. ( mijn hand is te veel in de zon dan me lief is. ;-))

Laat een reactie achter!