ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-intro

Swatched it | Artdeco 677 couture love

Vandaag deel 2. Gisteren liet ik jullie al mijn eerste kennismaking met Artdeco make-up zien. En vandaag mijn allereerste Artdeco nagellak.

Art Couture  Nail Laquer

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-intro

 

En weer laat ik een rode lak zien. Ik blijf rood mooi vinden. Ik kan er niks aan doen… Geluukig is niet elk tintje hetzelfde en ook is niet elke substantie gelijkwaardig en kan ik voor deze nagellak ook weer een plekje reserveren op mijn webspace!

De dop was even een klein grumpfff momentje, ik kreeg die niet open. Nu zit er over een ronde dop dus een sierdop en daar zat het probleempje. Toen ik die eraf haalde kon ik het flesje beter hanteren.

Het lakt in ieder geval ontzettend fijn. De lak is mooi vloeibaar en je kunt met het fijne kwastje best dicht bij de nagelriemen lakken, zonder dat de lak in de nagelriemen vloeit. Kijk dat is prettig. Vloeibaar, maar ook nog eens ontzettend dekkend. Nou kun je het niet bij 1 laag laten, echter de dekking is wel bijna te doen in 1 laag.

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-hand2

 

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-hand1

ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-closeup

Mooi he? De kleur is intens!!!

Ik droeg deze nagellak ook naar het event in Amsterdam van Beauty Kitchen, dit artikel lees je bij PinkIt.nl

Artdeco introduceert Art Couture Nail Lacquer, een high tech nagellak met een perfect-coat-penseel speciaal ontwikkeld voor Artdeco. Alle componenten van de nagellak zijn perfect op elkaar afgestemd. De nagellak bevat wetenschappelijk geteste textuur, tijdloos design en een precisie-penseel. De nagellak is vrij van tolueen, formaldehyde, DB

Deze nagellak heb ik cadeau gekregen, echter moet ik jullie toch informeren over de prijs…

Te koop bij Douglas voor 8,95


Nailart

Wat ben ik blij dat ik toch weer nieuwe stripers gekocht heb. Bij Etos voor een euro! Yeah… Nu kan ik weer nailarten zonder gevloek. Mijn stripers waren net teer in kleur, stroperig en niet meer lekker in gebruik.

image ArtDeco-nagellak-nailpolish-677-art-couture-nail-laquer-review-swatch-yustsome-closeup

image

 

Bedankt weer voor jouw bezoekje! En tot volgende week woensdag, dan heb ik weer een extra bericht!

Liefs Sonja

Like
  Annette
  4 Sep 2016
  1:13pm

  Het is weer een waar kunstwerkje geworden, mooi hoor.

   YuStSoMe
   4 Sep 2016
   1:23pm

   Dank je wel! Ik heb de smaak echt te pakken!

  Hilde
  4 Sep 2016
  2:47pm

  Oh wow, die nailart is echt super mooi!! Echt knap!

  Roxanne
  5 Sep 2016
  9:58pm

  Mooi rood is niet lelijk!

  Astrid
  6 Sep 2016
  1:05pm

  Wat een mooie nailart weer! Ik vind dat toch zo knap dat je dat zo bij jezelf kunt!

  chucky1012
  7 Sep 2016
  7:01am

  Prachtige kleur!
  Zo een mooi nailart!

Laat een reactie achter!