AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

Swatched-it | Azul Safira |

Hallo zondag, hallo swatched-it!
Vandaag laat ik jullie weer een lak zien die ik kreeg van de webshop Água Marinha en dit keer een in mijn lievelingskleur blauw!
Het merk Mark. by Avon was voor mij totaal onbekend en dus zo leuk om eens kennis te maken!

AVON MARK

  • 5 FREE FORMULA
  • GEL FINISH WITHOUT USING A LED/UV LAMP
  • HIGH PIGMENT AND SHINE
  • SALON MANI FINISH

Het is Avon’s professionele schoonheids- en modemerk dat voortdurend nieuwe, on-trend en aanpasbare producten lanceert. Het is de passie van het merk om vrouwen te verbinden, te betrekken en aan te moedigen – hun individualiteit uit te drukken en hun mogelijkheden te realiseren. Avon ontwikkelde Mark. in 2003 om de “mark” (aanhalingstekens) te vieren. De basis van het merk is de filosofie van sociale schoonheid ™ Mark.

SWATCH | AZUL SAFIRA

Het flesje van 12 ml is erg fijn in de hand en dan doel ik ook op de kwast (dop). Omdat de kwast heel dun is, moet je wel even wat meer lakken dan dat je wellicht gewend bent, echter… het heeft wel een super dekking.

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

De lak is dun, maar ook niet te dun dat het meteen je nagelriemen inloopt. Nee deze substantie daar hou ik van. Het is het ‘glazige’ soort zoals ik deze noem. Wellicht dat nagellak maaksters daar een andere naam voor hebben, maar goed… iets van gelly of zo?
De lak moet bij mij ook niet te snel drogen, ik wil soms nog wat kunnen corrigeren. De ‘pap’ lakken kunnen voor mij dan ook weg blijven! Bah!

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

Deze foto maakte ik in de avond. Net nadat ik ze gelakt had en ik draag hier nog geen topcoat. Het ziet er iets donkerder uit dan de andere foto’s maar de kleur komt hier wel beter in de buurt van het origineel (om het maar ff zo uit te drukken).
De andere foto’s is in een daglichtlamp en omdat de kleur zo ‘glazig’ is krijg je dan ook een andere opname (lens en licht).

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-5

Deze foto’s zijn genomen met een topcoat. Ik gebruik zelf het liefste die van de Manhattan, droogt super snel en budget, te koop bij de DM.

NAILART | AZIATISCH

Omdat ik meestal na  1 dag met een kleur lak op mijn nagels, wat anders wil, maakte ik er een nailart op. Deze keer lukte het stempelen wel, omdat het nu niet meer zo heet is op mijn kamertje!
Vandaag (gisteren) ben ik naar de Toko in Eindhoven geweest en omdat daar veel Oosters te zien is had ik de zin gezet, voor de zondag, op een wat Aziatisch printje!

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-4

Niet denken wat een vlekkerige boel, maar ik fotografeer bij een raam en nu zie je dus wat spiegeling erin. Ik ga dit binnenkort aanpakken, daar ik mijn beauty kamer ga opruimen en ook wat fitness erin ga zetten!
Ik was blij dat de lichtblauwe lak die ik gebruikte goed deed stempelen! En het koikarpertje is mega goed gelukt (poging 2). De eerste poging, daarom lak ik altijd topcoat voordat ik ga stempelen, was mijn visje half verdwenen… mmmmm balen, maar gelukkig kan ik het dan met remover wat wegpoetsen en opnieuw stempelen! Dus geen vis overboord dit keer!

VERKOOP

Deze lak en nog een paar andere mooie kleuren van Mark. koop je online dus bij:

Een flesje van 12 ml. daar betaal je 8,99 voor. Momenteel zijn er 9 kleuren in de webshop (klik op banner) verkrijgbaar!


Bedankt voor je bezoekje en tot dinsdag… 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

13
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Marije Strobos
Gast

Mooie sprekende kleur. Vind de finish erg tof

Jouvence
Gast
Jouvence

Wauw, prachtige kleur!

Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
Gast

Wauw, wat heb je weer een prachtige nailart gemaakt, ik vind dat zo knap!

chucky1012
Lid

Wauw…
Dat is prachtig 😉

Xoxo

Life as Chelsey
Gast

Wowie, mooie nagels! Ik zou het echt niet zo mooi kunnen.

JoyceElise
Gast
JoyceElise

Waauw, wat een prachtige kleur blauw en wat heb je toch weer een prachtige nailart gemaakt! Super gaaf met de koi karpers! Had eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord!

Annette Guitoneau
Gast

Wow goed kleurtje, knalt lekker en prachtige nailart ook weer.

Babs Ijkelenstam
Gast

Wat prachtig gedaan! Ik heb nog gezocht naar de topcoat van Manhattan bij de DM, maar zag ze niet staan…Misschien volgende keer een andere DM induiken?

Jolanda Caris-Janssen
Gast

Wat heb je dat weer prachtig gedaan ?

Nancys Fashion Style
Gast

Ik word echt nooit goed als ik jou nagels zie! Zo mooi!

Kimberly Buiteman
Gast

Wat super mooi gedaan!

Lonneke Rempt
Gast

Wat een prachtige foto’s. Ik vind de kleur erg mooi en ideaal voor de zomer. Ik begin ook steeds meer de kleur blauw te waarderen.

Marloes Meeusen
Gast

Ik vind het echt zo’n mooie kleur!