AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

Swatched-it | Azul Safira |

Hallo zondag, hallo swatched-it!
Vandaag laat ik jullie weer een lak zien die ik kreeg van de webshop Água Marinha en dit keer een in mijn lievelingskleur blauw!
Het merk Mark. by Avon was voor mij totaal onbekend en dus zo leuk om eens kennis te maken!

[tx_heading style=”default” heading_text=”AVON MARK” tag=”h4″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

 • 5 FREE FORMULA
 • GEL FINISH WITHOUT USING A LED/UV LAMP
 • HIGH PIGMENT AND SHINE
 • SALON MANI FINISH

Het is Avon’s professionele schoonheids- en modemerk dat voortdurend nieuwe, on-trend en aanpasbare producten lanceert. Het is de passie van het merk om vrouwen te verbinden, te betrekken en aan te moedigen – hun individualiteit uit te drukken en hun mogelijkheden te realiseren. Avon ontwikkelde Mark. in 2003 om de “mark” (aanhalingstekens) te vieren. De basis van het merk is de filosofie van sociale schoonheid ™ Mark.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCH | AZUL SAFIRA” tag=”h4″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het flesje van 12 ml is erg fijn in de hand en dan doel ik ook op de kwast (dop). Omdat de kwast heel dun is, moet je wel even wat meer lakken dan dat je wellicht gewend bent, echter… het heeft wel een super dekking.

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

De lak is dun, maar ook niet te dun dat het meteen je nagelriemen inloopt. Nee deze substantie daar hou ik van. Het is het ‘glazige’ soort zoals ik deze noem. Wellicht dat nagellak maaksters daar een andere naam voor hebben, maar goed… iets van gelly of zo?
De lak moet bij mij ook niet te snel drogen, ik wil soms nog wat kunnen corrigeren. De ‘pap’ lakken kunnen voor mij dan ook weg blijven! Bah!

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-1

Deze foto maakte ik in de avond. Net nadat ik ze gelakt had en ik draag hier nog geen topcoat. Het ziet er iets donkerder uit dan de andere foto’s maar de kleur komt hier wel beter in de buurt van het origineel (om het maar ff zo uit te drukken).
De andere foto’s is in een daglichtlamp en omdat de kleur zo ‘glazig’ is krijg je dan ook een andere opname (lens en licht).

[tx_row]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[tx_column size=”1/2″][/tx_column]
[/tx_row]

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-5

Deze foto’s zijn genomen met een topcoat. Ik gebruik zelf het liefste die van de Manhattan, droogt super snel en budget, te koop bij de DM.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NAILART | AZIATISCH” tag=”h4″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik meestal na  1 dag met een kleur lak op mijn nagels, wat anders wil, maakte ik er een nailart op. Deze keer lukte het stempelen wel, omdat het nu niet meer zo heet is op mijn kamertje!
Vandaag (gisteren) ben ik naar de Toko in Eindhoven geweest en omdat daar veel Oosters te zien is had ik de zin gezet, voor de zondag, op een wat Aziatisch printje!

AguaMarinha-swatch-nailpolish-mark-avon-azul-safira-yustsome-beauty-blog-fashion-lifestyle-4

Niet denken wat een vlekkerige boel, maar ik fotografeer bij een raam en nu zie je dus wat spiegeling erin. Ik ga dit binnenkort aanpakken, daar ik mijn beauty kamer ga opruimen en ook wat fitness erin ga zetten!
Ik was blij dat de lichtblauwe lak die ik gebruikte goed deed stempelen! En het koikarpertje is mega goed gelukt (poging 2). De eerste poging, daarom lak ik altijd topcoat voordat ik ga stempelen, was mijn visje half verdwenen… mmmmm balen, maar gelukkig kan ik het dan met remover wat wegpoetsen en opnieuw stempelen! Dus geen vis overboord dit keer!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h4″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze lak en nog een paar andere mooie kleuren van Mark. koop je online dus bij:

Een flesje van 12 ml. daar betaal je 8,99 voor. Momenteel zijn er 9 kleuren in de webshop (klik op banner) verkrijgbaar!


Bedankt voor je bezoekje en tot dinsdag… 

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie sprekende kleur. Vind de finish erg tof

  Lonneke Rempt
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een prachtige foto’s. Ik vind de kleur erg mooi en ideaal voor de zomer. Ik begin ook steeds meer de kleur blauw te waarderen.

  Kimberly Buiteman
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat super mooi gedaan!

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik word echt nooit goed als ik jou nagels zie! Zo mooi!

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat heb je dat weer prachtig gedaan ?

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat prachtig gedaan! Ik heb nog gezocht naar de topcoat van Manhattan bij de DM, maar zag ze niet staan…Misschien volgende keer een andere DM induiken?

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wow goed kleurtje, knalt lekker en prachtige nailart ook weer.

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Waauw, wat een prachtige kleur blauw en wat heb je toch weer een prachtige nailart gemaakt! Super gaaf met de koi karpers! Had eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord!

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wowie, mooie nagels! Ik zou het echt niet zo mooi kunnen.

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw…
  Dat is prachtig 😉

  Xoxo

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw, wat heb je weer een prachtige nailart gemaakt, ik vind dat zo knap!

  Jouvence
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw, prachtige kleur!

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind het echt zo’n mooie kleur!

Laat een reactie achter!