Swatched-it | Borgogna Anna |  | Collistar

Vandaag heb ik voor jullie weer een prachtige donkere lak met een hele mooie herfstkeur in heel warm paars. Tevens is dit ook mijn aller-eerste Collistar lak, waar ik vaak bij heb staan kijken, maar telkens het te duur vond om te kopen.

Waarom koop je het dan nu wel? Omdat ik vond dat ik een mooie lak verdiend had. En deze kwam ik tegen op de site van ICI-Paris XL en lonkte naar mij… Ach je kent dat wel. 🙂

Borgogna Anna

Ik wist niet eens hoe deze lak heette….en laat dit nu een leuke naam zijn, mijn sportmaatje heet Anna! Erg leuk!

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 1

 

Eigenlijk ben ik echt niet op de hoogte van de kwaliteit. Ik zie ze niet zo heel vaak. Of ik wil ze niet zien, zou ook zomaar kunnen omdat je niet altijd van alle lakken alles kunt verzamelen, hoe mooi ze ook zijn. Herken je dat, dat je dan de hele collectie wilt?

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 2

 

Het kwastje is niet heel erg dik of breed, eigenlijk best wel prettig. Zo kun je goed strak langs randjes lakken. Alhoewel ik de beweegbaarheid een tikkie vond tegen vallen, de haartjes zijn wat stug.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails

 

Ondanks mijn favoriete topcoat, vond ik de glans erg tegen vallen, terwijl er een effect van het geltype word beloofd. Nee, ik kreeg het niet mooi. Daarbij dacht ik dat het met twee laagjes mooi gedekt was, echter ik keek nog eens goed met mijn camera en zag dat vooral de tips nog transparantie delen had. Dus ik moest er nog een laagje bovenop doen.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 3

 

Ik ben trouwens nog aan het stuntelen met mijn nieuwe camera en ik moet even erin komen van voorgekauwde shots, naar een camera die meer van mijzelf vraagt. Ik was erg verwend met mijn Android gestuurde manusje van alles.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 4

NAILART

Vandaag toch maar besloten om er een nailart op te maken. Ik had eigenlijk geen tijd, ben de laatste tijd wat druk. Nou niet zozeer met dingen doen, danwel in mijn hoofd. En dan blokkeer ik op sommige vlakken.
Een nailart geeft me dan even wat afleiding en kan ik me concentreren op 1 ding. Dat helpt mij weer om tot rust te komen (net als strijkwas ook voor mij therapeutisch werk).

Ik nam enkele mooie goud, zilver en kopertinten om met mijn nieuwe hehe 035 plaat een soort van herfstlook te maken. Ik hoop dat je het mooi vind…

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 5

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 6

Een speels effect zo. En ondanks dat geen ene vinger het zelfde is, geeft het toch weer rust omdat ze wel een zelfde kleurpatroon hebben.

Ik vond het zelf wel iets weg hebben van allemaal spinnenwebjes 😉

Collistar is te koop bij mijn eigen DA drogist en teven online bij ICI-Paris. De lak kost ongeveer 7,16.

sonja

Bedankt voor je bezoekje! Ik stel het zeer op prijs… XOXO

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

22
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
14 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
LonnekeJoyceBiancaYuStSoMeRachel Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Lonneke
Gast

De kleur is erg mooi maar inderdaad van de glans had ik ook wel meer verwacht zeg en dekking. Met Collistar ben ik zelf niet bekend als het gaat op nagellakken. Vind je nail art weer een echt kunstwerkje om te zien!

Joyce
Gast

Wat een prachtige kleur! De nailart staat er super op! Zo jammer dat ik dit niet kan haha!

Bianca
Gast

Een hele mooie kleur, maar vooral met de nail art vind ik het tof x

Rachel
Gast

wat onwijs tof gedaan zeg love it

marleen@burgertrutjes
Gast

Mooie nailart zeg! Wauw!

Karen
Gast

Heel mooi Sonja. Echt een Sonja kleur. En die nail art… prachtig! Zijn deze foto’s met je nieuwe camera gemaakt? Zien er echt heel goed uit!

Forever38.com (Vera)
Gast

Ik vind het er weer prachtig uitzien ! En een tutorial zou ik ook erg leuk vinden !

Hilde
Gast

Met nailart vind ik hem erg gaaf geworden! Wel zonde dat de kwaliteit wat tegen viel.

Jolanda
Gast

Alweer zo’n mooie nailart!! Echt prachtig. De kleur alleen al vind ik ook erg mooi. Houd wel van wat donkere gezellige kleuren in het najaar en de winter.

Astrid
Gast

Jaa tutorial! )
Goed idee!
Jammer dat de kleur op zichzelf tegen viel. Met de nailart samen is het wel erg mooi geworden.

Annette
Gast

Ik heb het al eens gezegd, ik houd van paars. Deze vind ik dus ook weer prachtig 🙂

Yvonne
Gast

Hele mooie kleur zeg, ik vind dit erg mooi voor de herfst en winter. Nailairt…..prachtig!

Babs
Gast

Mooie nailart! Zou je een keer een soort van tutorial kunnen maken hoe je dit doet? Lijkt mij zo leuk om eens te zien!

chucky1012
Lid

Prachtige kleur!
Schitterend kunstwerk op je nagels.
Ik hou van dit merk.