Swatched-it | Borgogna Anna | 

Vandaag heb ik voor jullie weer een prachtige donkere lak met een hele mooie herfstkeur in heel warm paars. Tevens is dit ook mijn aller-eerste Collistar lak, waar ik vaak bij heb staan kijken, maar telkens het te duur vond om te kopen.

Waarom koop je het dan nu wel? Omdat ik vond dat ik een mooie lak verdiend had. En deze kwam ik tegen op de site van ICI-Paris XL en lonkte naar mij… Ach je kent dat wel. 🙂

Borgogna Anna

Ik wist niet eens hoe deze lak heette….en laat dit nu een leuke naam zijn, mijn sportmaatje heet Anna! Erg leuk!

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 1

 

Eigenlijk ben ik echt niet op de hoogte van de kwaliteit. Ik zie ze niet zo heel vaak. Of ik wil ze niet zien, zou ook zomaar kunnen omdat je niet altijd van alle lakken alles kunt verzamelen, hoe mooi ze ook zijn. Herken je dat, dat je dan de hele collectie wilt?

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 2

 

Het kwastje is niet heel erg dik of breed, eigenlijk best wel prettig. Zo kun je goed strak langs randjes lakken. Alhoewel ik de beweegbaarheid een tikkie vond tegen vallen, de haartjes zijn wat stug.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails

 

Ondanks mijn favoriete topcoat, vond ik de glans erg tegen vallen, terwijl er een effect van het geltype word beloofd. Nee, ik kreeg het niet mooi. Daarbij dacht ik dat het met twee laagjes mooi gedekt was, echter ik keek nog eens goed met mijn camera en zag dat vooral de tips nog transparantie delen had. Dus ik moest er nog een laagje bovenop doen.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 3

 

Ik ben trouwens nog aan het stuntelen met mijn nieuwe camera en ik moet even erin komen van voorgekauwde shots, naar een camera die meer van mijzelf vraagt. Ik was erg verwend met mijn Android gestuurde manusje van alles.

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 4

NAILART

Vandaag toch maar besloten om er een nailart op te maken. Ik had eigenlijk geen tijd, ben de laatste tijd wat druk. Nou niet zozeer met dingen doen, danwel in mijn hoofd. En dan blokkeer ik op sommige vlakken.
Een nailart geeft me dan even wat afleiding en kan ik me concentreren op 1 ding. Dat helpt mij weer om tot rust te komen (net als strijkwas ook voor mij therapeutisch werk).

Ik nam enkele mooie goud, zilver en kopertinten om met mijn nieuwe hehe 035 plaat een soort van herfstlook te maken. Ik hoop dat je het mooi vind…

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 5

Collistar nailpolish swatched-it purple yustsome nailart borgogne anna natural long nails 6

Een speels effect zo. En ondanks dat geen ene vinger het zelfde is, geeft het toch weer rust omdat ze wel een zelfde kleurpatroon hebben.

Ik vond het zelf wel iets weg hebben van allemaal spinnenwebjes 😉

Collistar is te koop bij mijn eigen DA drogist en teven online bij ICI-Paris. De lak kost ongeveer 7,16.

sonja

Bedankt voor je bezoekje! Ik stel het zeer op prijs… XOXO

Je Naam
Like

22 reacties

  1. De kleur is erg mooi maar inderdaad van de glans had ik ook wel meer verwacht zeg en dekking. Met Collistar ben ik zelf niet bekend als het gaat op nagellakken. Vind je nail art weer een echt kunstwerkje om te zien!

  2. Alweer zo’n mooie nailart!! Echt prachtig. De kleur alleen al vind ik ook erg mooi. Houd wel van wat donkere gezellige kleuren in het najaar en de winter.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!