Layla-yustsome-swatch-ceramic-effect-ce62-nagellak-nailpolish-INTRO

Swatched-it | Ceramic Effect CE62

Woensdag! En dat betekent dat er weer een nagellak swatch online staat. Deze keer koos ik voor een lak die al wat langer in mijn kastje stond om te reviewen en die is afkomstig van de webshop Djasa-nagellak.com
Deze prachtige blauwe kleur ziet er erg apart uit en laten we eens kijken hoe het op de nagels te zien is.

Ceramic Effect | Blue Ocian Turquoise

Blue Ocean is een bijzondere turquoise nagellak uit de Ceramic Effect collectie van Layla Cosmetics. De Ceramic Effect collectie zit in mooie sierlijke flesjes en is heel fijn aan te brengen met het lange kwastje. De lakken van Layla zijn sneldrogend en blijven lang mooi. De Ceramic Effect nagellak kan zonder basecoat gebruikt worden.

Merk: LAYLA Cosmetics

Inhoud: 10 ml

Een zeemeerminnen kleur, zo kan ik deze lak het beste omschrijven. Ik zie blauw, turquoise maar ook een beetje groen in de lak terug.

Layla-yustsome-swatch-ceramic-effect-ce62-nagellak-nailpolish3

De lak is erg goed. Geen dunne tralalalaaa, nee als je begint met lakken zul je zien dat een eerste laag al meteen een prachtig effect heeft.
Mede door het kwastje, wat lange haartjes heeft (en 1 dwarsligger in mijn geval) is het strak langs je nagelriemen lakken geen probleem. Al ben ik altijd een beetje huiverig om dat te doen, maakt niet uit welke lak, want eenmaal geknoeid dan is het een ramp om weer te herstellen (althans dat maak ik er van).

De lak heb ik in slechts twee laagjes gelakt en toen was ik al meer dan tevreden! Het droogt ook nog eens lekker snel en dat is ideaal. Vaak verwacht je van een wat stevigere lak juist het tegenovergesteld, maar Layla Nail Polish maakt de belofte waar.

 

Zijn het geen mooie, goed gelakte plaatjes geworden? Wat een mega toffe blauwe kleur. Ik ben echt verliefd! En aangezien de nagels al weer wat groeien ziet het er extra sjiek uit.

Nailart

Ik koos er voor om er een nailart op te maken. Helaas stootte ik na 2 dagen er al wat stukjes af en ik wilde het er nog niet afhalen. Ik tipte die stukjes aan en ging daarna met een spons en wat zilver en goud tinten sponzen, een beetje een soort van vlekken. Wel zo dat het geen harde rand heeft.

Daarna pakte ik een stempelplaat van het merk INFINITY en nam die met mooi Mandela patronen. Daar deed ik goud op en maakte de nailart naar mijn zin af.

Ik wisselde het een beetje af en op mij duim zette ik een volledige print neer. Het hoeft ook niet altijd hetzelfde te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om slechts twee nagels te voorzien van een nailart. Aan jou de keuze!
Ik ben niet echt een goud type, maar ik moet zeggen dat deze nagels mijn zeer goed bevallen zijn. Wie weet zie je het vaker terug.

Layla nagellak koop je via de webshop van DJASA-NAGELLAK en kost 6,95

Layla Cosmetics is een Italiaans bedrijf dat in de jaren 30 werd opgericht door Emanuele Rossetti


Hoe vinden jullie mijn nailart? Zou je dit zelf ook zo dragen?
Bedankt voor je bezoekje en tot morgen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up* Dit product is mij ter review aangeboden.
Like
  Joyce
  5 Apr 2017
  3:47am

  Wauw, wat een prachtige kleur!<3 de nailart is ook prachtig!

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:04pm

   Aaaaah lief! ❤

  Bianca
  5 Apr 2017
  5:43am

  Ook al ben ik niet van de nagellak, deze is echt heel mooi <3

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:06pm

   Aaaahw ❤

  Nancy Baten
  5 Apr 2017
  6:30am

  Wow! Wat ben jij toch creatief zeg!

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:04pm

   Dank je wel! Ik denk ook nog aan jou mbt tot je juweel. Komt goed!

  Kim
  5 Apr 2017
  7:02am

  Wat een leuk kleurtje! Normaal houd ik niet zo van glanzend blauw, maar deze is net wat meer bijzonder!

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:05pm

   Dank je wel Kim!

  Jolanda
  5 Apr 2017
  7:10am

  Ik zou hem denk ik niet heel snel dragen omdat de kleur niet zo bij mij past, maar vind het wel errug mooi om te zien!!

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:05pm

   Ja, dat begrijp ik… ik vind zachtere tinten ook meer iets voor jou.

  Babs
  5 Apr 2017
  7:57am

  Weer zo een prachtige kleur. En die glans! Mijn nagels zijn nog steeds te kort om überhaupt aan nailart te denken, dat zou heel raar staan..

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   6:06pm

   Ja, ik heb daarom ook even gepauzeerd. Een klein randje staat net wat sjieker!

  Yvonne
  5 Apr 2017
  6:52pm

  WOW, ik kan emotioneel worden van jouw prachtige nagels en look Sonja!

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   7:03pm

   ? dank je wel Yvonne!

  Anna Gerrie
  5 Apr 2017
  6:58pm

  Waaauw wat een gave nagellak! Die zou ik ook zeker wel dragen 🙂

   YuStSoMe
   5 Apr 2017
   7:03pm

   Dank je wel! Soms vind ik het ook jammer om ze te verwijderen!

Laat een reactie achter!