Layla-yustsome-swatch-ceramic-effect-ce62-nagellak-nailpolish-INTRO

Swatched-it | Ceramic Effect CE62

Woensdag! En dat betekent dat er weer een nagellak swatch online staat. Deze keer koos ik voor een lak die al wat langer in mijn kastje stond om te reviewen en die is afkomstig van de webshop Djasa-nagellak.com
Deze prachtige blauwe kleur ziet er erg apart uit en laten we eens kijken hoe het op de nagels te zien is.

Ceramic Effect | Blue Ocian Turquoise

Blue Ocean is een bijzondere turquoise nagellak uit de Ceramic Effect collectie van Layla Cosmetics. De Ceramic Effect collectie zit in mooie sierlijke flesjes en is heel fijn aan te brengen met het lange kwastje. De lakken van Layla zijn sneldrogend en blijven lang mooi. De Ceramic Effect nagellak kan zonder basecoat gebruikt worden.

Merk: LAYLA Cosmetics

Inhoud: 10 ml

Een zeemeerminnen kleur, zo kan ik deze lak het beste omschrijven. Ik zie blauw, turquoise maar ook een beetje groen in de lak terug.

Layla-yustsome-swatch-ceramic-effect-ce62-nagellak-nailpolish3

De lak is erg goed. Geen dunne tralalalaaa, nee als je begint met lakken zul je zien dat een eerste laag al meteen een prachtig effect heeft.
Mede door het kwastje, wat lange haartjes heeft (en 1 dwarsligger in mijn geval) is het strak langs je nagelriemen lakken geen probleem. Al ben ik altijd een beetje huiverig om dat te doen, maakt niet uit welke lak, want eenmaal geknoeid dan is het een ramp om weer te herstellen (althans dat maak ik er van).

De lak heb ik in slechts twee laagjes gelakt en toen was ik al meer dan tevreden! Het droogt ook nog eens lekker snel en dat is ideaal. Vaak verwacht je van een wat stevigere lak juist het tegenovergesteld, maar Layla Nail Polish maakt de belofte waar.

 

Zijn het geen mooie, goed gelakte plaatjes geworden? Wat een mega toffe blauwe kleur. Ik ben echt verliefd! En aangezien de nagels al weer wat groeien ziet het er extra sjiek uit.

Nailart

Ik koos er voor om er een nailart op te maken. Helaas stootte ik na 2 dagen er al wat stukjes af en ik wilde het er nog niet afhalen. Ik tipte die stukjes aan en ging daarna met een spons en wat zilver en goud tinten sponzen, een beetje een soort van vlekken. Wel zo dat het geen harde rand heeft.

Daarna pakte ik een stempelplaat van het merk INFINITY en nam die met mooi Mandela patronen. Daar deed ik goud op en maakte de nailart naar mijn zin af.

Ik wisselde het een beetje af en op mij duim zette ik een volledige print neer. Het hoeft ook niet altijd hetzelfde te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om slechts twee nagels te voorzien van een nailart. Aan jou de keuze!
Ik ben niet echt een goud type, maar ik moet zeggen dat deze nagels mijn zeer goed bevallen zijn. Wie weet zie je het vaker terug.

Layla nagellak koop je via de webshop van DJASA-NAGELLAK en kost 6,95

Layla Cosmetics is een Italiaans bedrijf dat in de jaren 30 werd opgericht door Emanuele Rossetti


Hoe vinden jullie mijn nailart? Zou je dit zelf ook zo dragen?
Bedankt voor je bezoekje en tot morgen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up* Dit product is mij ter review aangeboden.

Je Naam
Like

16 reacties

  1. Weer zo een prachtige kleur. En die glans! Mijn nagels zijn nog steeds te kort om überhaupt aan nailart te denken, dat zou heel raar staan..

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!