Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Swatched it | Custom made: Peace in me

Persoonlijk tintje

Recent ben ik gestopt met mijn groep. Ik heb 3,5 jaar in een therapie groep gezeten voor vrouwen met PTSD. Ben ik dan klaar? Nee, nooit zal ik het vergeten. Echter ik kan er nu beter mee leven.

Om dat te vieren, bedacht ik een nagellak. Ik wilde een lak die bij dit gevoel past. Wie kan je dan  inschakelen? Ms. Sparkle!

Ik stuurde Simone (Ms. Sparkle) een berichtje. Dat ik een nude kleurige lak wilde met iets speciaals. De kleur moest op een van Louboutin lijken en ik wilde er een ‘dust’ in… nou is een dust nogal een ruim begrip en Simone moest dus diep graven wat ik nu toch bedoelde! Hahaha ik ben ook zo lekker duidelijk. Ze stuurde mij een foto van een hele mooie ‘gloed’ die ik meteen vond passen bij mijn idee. Een gloed heet dus een shifting… vaktaal jongens, vaktaal!

En ik wilde iets van ‘sneeuw’… maar geen glitters Simone… nou ze is er aan begonnen en wat dat betreft een vakvrouw, want ze maakte wat ik in mijn hoofd had.

[tx_heading style=”default” heading_text=”PEACE IN ME” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Een lak zelf bedenken is zo leuk, maar best pittig voor degene die in jouw hoofd moet kijken. En ik was opgelucht toen ik van Simone de swatch foto’s kreeg toegestuurd.

Ze zei gelijk dat het een lastige lak is om op foto’s tot haar recht te laten komen. En daar had ze helemaal gelijk in. Ik heb diverse filters op mijn toestel gebruikt om zo dicht mogelijk bij de kleur en de shifting te komen.

Waarom de naam Peace in me? Daar kan ik heel kort op antwoorden. Eindelijk heb ik de rust gevonden. De controle durf ik nu meer los te laten en vooral de storm (ik kon heel agressief zijn, vooral als ik geraakt werd) is gaan liggen. Echter,… ik ben eerlijk, ik kan nog steeds terugvallen. Vooral als mensen die weten wat jouw zwakke plek is je gaan uitlokken. Ik doe vooral mijn best om die oude ik niet meer de baas te laten zijn.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCHES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

En dan nu de swatches. De lak dekte bij laag 1 al super, echter ik wil ook een lange houdbaarheid en lakte 2 laagjes met daaroverheen 1 topcoat.

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

In daglichtlamp: foto 1

In de buitenlucht met zon: foto 2

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

De zon scheen gelukkig toen ik mijn foto’s ging maken! En bij elke beweging zal ik mijn nagels veranderen van nude naar een warmere nude met roze glans.

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Zoals je ziet, zit er een beetje ‘dust’ in… dat zijn geen glitters, precies wat ik wilde. Ik hou niet van glitters of grote hexagones die je eraf moet bikken! ? Sorry, het is altijd prachtig… maar het erafhalen is niet mijn ding!

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Peace in me, custom, made, nailpolish, nails, polish, ms. Sparkle, etsy, shifting, pink, nude, beauty, vernis, ongles, yustsome

Deze foto’s zijn van Ms. Sparkle… hier zie je echt heel goed de lak in close-up. De middelste foto is de kleur die ik toestuurde: Louboutin | Tu Tulle!  Ik vind het wederom een geslaagde missie!

Hiervoor heb ik samen met Ms. Sparkle Transgender lak bedacht! Een cadeau voor mijn lieve vriendin!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Je kunt bij Ms. Sparkle altijd een Custom aanvragen. De prijs ligt iets hoger dan haar ‘in productie’ gemaakte lakken, echter dat is het waard.

Momenteel (september 2017) is haar shop ivm vakantie gesloten. Echter je kunt op haar Instagram account altijd nieuwe lanceringen zien. Of Shop ze HIER in haar Etsy shop!

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat tof Sonja! Hele mooie kleur!

  Anneke Meinders
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super mooi ?

  Sabine Overduin
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Hij is echt prachtig! Past bij je, symbolisch en gewoon bij jou als persoon.. Heel mooi!! ❤️

  Nancy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Huh! Je eigen lak ontwerpen? Hoe gaaf is dat dan! En hoe mooi met dat open slot erbij! Ik kan hier nog honderd vragen stellen over je therapie maar dat zal ik achterwege laten. Ik denk dat t heel moeilijk is om zo n groep gedag te zeggen en t ,,zelf,, te moeten doen! Maar nu ga ik even naar de lakjes site!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooi kleurtje en wat een ontzettend leuk concept dat je een eigen lak kunt ontwerpen.

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Heel gaaf dat je je eigen nagellak kunt ontwerpen! Echt een Sonja kleurtje!

Laat een reactie achter!