Five-and-ten-OPI-nailpolish-nagellak-swatch-yustsome-INTRO

Swatched-it | Five-and-ten

Vandaag heb ik weer een hele mooie OPI nagellak voor jullie. Deze Five-and-ten kreeg ik wederom van mijn vriendin S te Amsterdam en deze komt uit de Breakfast at Tiffanys collectie.
Wie kent dit beroemde verhaal nou niet?

Breakfast at Tiffany’s is een Amerikaanse filmkomedie uit 1961 onder regie van Blake Edwards. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige novelle uit 1958 van de Amerikaanse auteur Truman Capote. Met in de hoofdrol de altijd prachtige Audrey Hepburn.

Ze draagt in de film een jurk van Givenchy. Deze film heeft Tiffanys aan de 5-th Avenue wereldberoemd gemaakt.

Five-and-ten | 14,95

Als ik de nagellak bekijk weet ik van te voren al dat dit geen dekkend lak zal zijn. Iets in mij zegt dat. En na ongeveer 5 jaar lakken weet ik wel dat ik het bij het juiste eind heb.
Met dit in gedachte kan de uitkomst nooit tegenvallen.

Five-and-ten-OPI-nailpolish-nagellak-swatch-yustsome-1

De kleur is erg apart. Het is geen goud, geen rose en ook geen zilver. Het is gewoon gorozi 🙂 Het fonkelt als een prachtige diamant in de zon, dat is een feit.
Ik had drie laagjes nodig om het dekkend genoeg te krijgen, maar bleef toch mijn tips er doorheen zien. Normaal hou ik daar iet zo van. Dus een volgende keer wit eronder. Echter deze keer kon ik er vrede mee hebben!

Five-and-ten-OPI-nailpolish-nagellak-swatch-yustsome-INTRO

De lak droogde niet zo heel makkelijk. Het bleef lang plakkerig en aan mijn andere hand stootte ik er al weer een stukje af. Dus braaf een uur op de bank gezeten en verder niks gedaan.
Dat mislukte puntje heb ik gewoon bijgetipt hoor. Ga niet weer opnieuw beginnen!

Ben ook wel blij dat mijn nagels er een stuk langer zijn geworden en dan voel ik mij gelijk weer vrouwelijker. Die bouwvakkers handen zijn even leuk en handig, maar ik voel me niet prettig.

Nog even de kwast… die is prima. Alleen door de kleur kon ik niet zo goed zien waar ik nou aan het lakken was.
Deze collectie is soms nog online te koop. Even via Google zoeken. En anders kijken via ruilsites of verkoopsites op facebook!

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende swatched-it.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

 

Je Naam
Like

4 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!