Swatched it | I Can I Will

Manhattan heeft met haar nieuwe flesjes (vorig jaar) echt mijn hart gestolen en inmiddels liggen er al weer 5 kleuren te wachten op een swatch! Sinds ik niet meer elke dag schrijf, merk ik dat ik te veel koop. Oeps!

Dus ik ga in november echt even een pauze inlassen met aankoopjes wat betreft nagellak.

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-f2

Voor nu kun je nog gaan genieten van een heerlijke roze/rode kleur!

I can I will…

Mooie benaming voor een lak. En het sprak mij gelijk aan. Ik ben zelf ook een strebertje… Niks mis mee. Ik geef niet snel op. En ik heb geleerd dat ik niet meer de beste hoef te zijn, als ik zelf maar gelukkig ben. En dat betekend wellicht een minder succesvol blog, toch vond ik dat bij 40plusvrouw super belangrijk, nu niet meer.

Het kleurtje was voor mij een mix van roze en soms dacht ik nee het is rood. Je hebt soms van die kleuren die lekker nergens bij willen horen!

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-f1

 

De kwastjes zijn erg fijn, niet te breed. Ook niet smal, een tikke smaller vind ik zelf het prettigste!

De lak is niet heel erg dik bij deze I can I will en toch dekte het als een tierelier… Wel 2 laagjes! Whoo whoo (zie je mij al met mijn bips schudden?)

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-n1

 

Mijn camera is een beetje over de flos de laatste tijd en ik hoop binnenkort een nieuwe te krijgen. Ik had een systeemcamera gekocht, maar mijn vingers konden de knopjes niet bedienen… Hoe ik dat nu doe? Deze heeft voice control!

 

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-n2

 

Ik hoop dat de foto’s toch duidelijk zijn…

Zie je hoe veraderlijk de kleur is? Ik heb deze zelf in de doelgroep roze gezet. De glans is zonder topcoat trouwens echt subliem! Prachtig!

 

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-n3a

 

 Nailart

i-can-i-will-manhattan-last-shine-nailpolish-swatched-it-yustsome-na

 

Ik stempelde met een bronze kleur op mijn ringvinger en duim. Op mijn middelvinger een glitterlak en een steentje. Ik vond het wel sjiek zo.

Dit was mijn Swatched it,… Ik had eigenlijk een ander artikel in mijn hoofd. Echter soms lopen dingen niet zoals gepland.

Bedankt voor je bezoekje xoxo

Liefs Sonja

Je Naam
Like

25 reacties

  1. Wat een mooie kleur…niet echt rood en ook geen roze! Ik hou er van! Ook mooi om teennagels denk ik! Ik wil ook stempelen op mijn nagels. Lijkt me voor mijn ongecontroleerde motoriek iets makkelijker dan met een superdun kwastje aan de slag te gaan. Geen idee hoe het werkt dat stempelen. MAr het lijkt iets wat ik eventueel tot een goed einde zou kunnen brengen…zei ik met veel bravoure ?! Heb je suggesties voor een stempel apparaat, Sonja? Iets simpels voor dummies…

  2. Zonder toplak, wat een glans. Mooie kleur, het hangt inderdaad tussen 2 kleuren in. Stempelen, doe je dat op droge of natte lak? Ik moet nog veel leren, hahaha

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!