Swatched-it | Illamasqua | Pink raindrops

Nou ik zit hier op zaterdag dit bericht te typen en ondertussen loop ik in Overloon met Vera in de dierentuin en zullen we al wat regendrupjes zijn tegengekomen.
Hoe typisch dat ik vandaag dan met roze regendruppels kom.
In deze swatched it, laat ik jullie de lak zien en een transformatie die mij beter beviel.

Deze lak kwam ik tegen bij de TK-Maxx store in Eindhoven. Ik was er nog nooit geweest en ik was er nu toch, dus hup hup naar binnen!

Oh, daar ligt best veel en ik zag ook dat ze diverse merken nagellak hadden, oei dan moet je kiezen. Ja financieel wil ik niet meer alles hebben, dus toen ik een Illamasqua lakje zag wist ik dat die naar huis mocht.

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-fles

Ik zag allemaal kleine glimmertjes in de lak en dan is Sonja net een kraai en niet meer te stoppen.
In eerste instantie dacht ik dat het geen dekkend lakje zou zijn.
Bij thuiskomst kwam deze in een vergeethoekje. Door omstandigheden ben ik de laatste tijd van de wap en gelukkig mag ik volgende week voor medicatie gaan en een nieuwe cursus (mbt tot mijn trauma). Mijn hoofd kan alle stress van UWV en uitkering wel of niet, niet meer aan. En we kregen nog slecht nieuws dat een vriend overleed, tussendoor vierde ik mijn 48-ste verjaardag, had ik 15 jaar huwelijk af kunnen vinken en dus heb ik langs alles af geleefd.

Goed, dit wilde ik wel even met jullie delen, waarom ik soms er wel en weer niet ben. Gelukkig schrijf ik alleen in het weekend.

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-swatch-2

Ik kon niet echt lekker scherpstellen met mijn camera, hij deed raar de laatste tijd. Terug naar fabrieksinstellingen heb ik hem nu gezet en dat werkte al weer beter.
De lak dekte dus in 1 laag al heel mooi, maar het was een beetje prut, beetje raar, beetje pap. Ik wist niet wat ik er mee moest.
Laagje twee.. idem dito, nog dikker en papperiger. Ik werd er des duivels van, mijn man zei dat het van dat plakweer kwam en wie weet was dat het wel.
Het droogde eigenlijk te snel!

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-swatch-1

Na drie laagjes, wat dus niet nodig was, maar ik wilde het wel netjes op mijn nagels hebben. En de schimmers/flakies zijn goed te zien, dat is wel mooi, alleen ik miste wel de glans, ondanks de topcoat.
Ik keek er naar en zuchtte eens diep. Was dit het nou?

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-fles2

Het kwastje was ook smal en ik ben een iets bredere gewend, hierdoor zag ik niet goed wat ik aan het doen was.
Kortom… mama was niet blij!

Met hulp van Ruby Wing Rose

Ik schakelde hulp in met Ruby Wing. Een zonverkleurende lak, dit keer een topper, zodat de kleur, die ik trouwens wel heel mooi vind, nog mooi te zien zou zijn.

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-swatch-3

Kijk daar is ze dan, dit wilde ik eigenlijk! Een lekkere bling op mijn nagels.

En als je buiten komt heb je gewoon nog een extra kleurtje…

Illamasqua-pink-raindrops-swatched-it-yustsome-swatch-5

Ik zeg missie geslaagd!

De lak kocht ik dus voor een paar centen, slechts 4,99 telde ik er voor neer!
Terwijl die eigenlijk al afgeprijsd is van 33,00 naar 18,00 (nou dat zou ik echt te gortig vinden).

En heb jij al een Illamasqua in je bezit?
En welke kleur? Ben zo benieuwd!

Handtekening

PS Ruby Wing is te koop via www.rubywing.nl

 

Je Naam
Like

24 reacties

  1. Heftige tijd heb je achter de rug ik duim dat het allemaal snel wat relaxter zal worden. Een nagel van 33,00 voor 4,99 dat is nog eens een goede aankoop. Die kleur vind ik heel mooi.

  2. Ik vind de kleur heel erg mooi. Tegenwoordig hoe ouder ik word, word ik meer juist verliefd op roze, maar geen 12 jarige roze. 😉 Gek eigenlijk. Wel klink je niet echt blij met hoe snel hij droogt en het papierig gevoel. 😉

  3. Oeh prachtig! Een echt ‘Nance’ kleurtje vooral gewoon dat lichtroze. Ik heb er eentje maar ben even de naam kwijt maar hij komt volgens mij uit de afgelopen herfstcollectie

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!