Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-promo

Swatched-it | KOH | Dirty Pink

Vandaag in Swatched-It een lak die ik kocht via een sale, nou ja het was een verrassing voor een bepaald bedrag kreeg ik lakken toegestuurd.
En dat er ook KOH nagellak in zat was natuurlijk een grote wauw vanΒ  mijn kant.
Ik had zelf net wat opgeruimd en ook KOH weggedaan, daar had ik toch wel een beetje spijt van, deze buit maakte dat weer goed.

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-promo

KOH COLOURS zijn verrijkt met Topaas. Deze prachtige exclusieve edelsteen heeft een glasheldere glans en een unieke hardheid. Net als Topaas hebben KOH COLOURS een oogverblindend mooie sprankeling en is de lak langer beschermd tegen beschadigingen. De toepassing van de gepatenteerde Nano Technologie zorgt voor een duurzame, langdurige en intense kleurlak.

De kleur is prachtig, een oud roze tint, maar door de mooie glans ontdek je er nog meer kleuren roze in.
Een gevarieerde lak zeg maar…

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-4

Het kwastje is mooi recht en lakt prima mee, geen gedoe en je kunt precies lakken, wat ik zelf heel prettig vind.

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-5

Het plaatje dat onder mijn foto’s ligt is een boekje dat ik kreeg van Julia tijdens onze ontmoeting in Amsterdam. Binnenkort laat ik het wat uitgebreider zien.

Het was wel een beetje een tegenvaller deze lak, ik moest zeker 4 laagjes aanbrengen om het dekkend te krijgen. Vooral aan de tips vind ik het een ‘moeilijk geval’. Het leek wel of het allergisch was om op die plek te lakken… grommmm. Drogen deed het dan weer wel snel, maar wil je snel klaar zijn dan skip deze lak. Beter kun je dan een dekkende lak uitkiezen!

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-1

Als je het goed ziet (kunt zien) is het aan mijn nagel randen (tips) niet helemaal lekker gelakt.

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-3

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-3

Na een dag had ik er alleen maar nog meer slijtage aan en ik baalde eigenlijk best wel. Het is een supermooie kleur en ook de variatie in tinten is zo mooi op de nagels als je beweegt. Echter ik werd er een beetje droevig van… dus ik besloot er wat aan te knutselen. Nou ja ik had iets moois in mijn hoofd. Dat werd het dus niet!

Ze zeggen wel eens, als het mis moet gaan, dan gaat alles mis. Tadaaaah! Mijn misbaksel!

Dirty-Pink-Koh-nagellak-nailpolish-swatch-nails-yustsome-review-NA

Nee Sonja, dit is echt een fiasco!
Echter ik laat dit ook zien, want niet altijd is het perfect wat ik maak. Deze Saran nailart ging gewoon niet lekker. De lak was te dun, dan gaat het veel te veel uitvloeien en krijg je ipv mooie kreuk effecten, meuk effecten! πŸ™‚

Ach ik kan er nog om lachen!
En deed het de tips verbeteren? Wahahaha…

Zucht!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Niet dan?


Koh nagellak is te koop via de Bijenkorf en kost tegenwoordig 18,99


Fijne zondag allemaal! Ik ga verder met mijn project en ik denk dat ik morgen op de bestel knop kan drukken!
Er komen wat leuke samenwerkingen aan, dus ik zit momenteel in een lekkere flow (op nailarten na dan).

Handtekening

 

Je Naam
Like

17 reacties

  1. Ik heb zelf geen enkel lakje van dit merk. Ik vind de kleur heel mooi, maar deze is wel echt een tegenvaller. 4 laagjes, pff dan ben ik weg hoor;) Ik vind je nail art helemaal niet verkeerd hoor, maar je had blijkbaar iets anders in je hoofd?

  2. Vind de kleur wel heel mooi, maar vier lagen is wel heel veel! Dan ben je wel lang bezig voordat je de deur uit kunt πŸ™‚ Ben benieuwd naar je samenwerkingen!

  3. Jammer dat het lakje zo tegen viel, miss een andere roze kleur er onder doen? Ach ja volgende x beter je Nail Art vind ik wel leuk trouwens haha ?

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!