Swatched it | Manhattan | Smokey Nails

Goedemorgen,

Ik sprong net uit mijn bed… Tjeminee vergeet ik weer mijn artikel online te zetten.

Goed, voor de koffie en mijn ontbijt zal ik nu snel even voor jullie deze prachtige lak van Manhattan laten zien. Het is mijn nieuwste verslaving Manhattan lakken en elke keer mag ik er 1 mee naar huis nemen…

Smokey Nails

De kleur is zo apart. Ik zelf vind het paars, anderen vinden het grijs of zwart. Ik denk dat je zelf maar even moet kijken wat jij er van vind.

Manhatttan-last-shine-smokey-nails-yustsome-swatched-it-1

De lak is weer top. Dekte bij mij in twee laagjes en droogt ook snel. Het kwastje werkt ook prettig en je bent zo klaar met nagels lakken.

De top coat van Manhattan erbij pakken en in nog geen half uur kan ik al weer verder met mijn klusjes.

Manhatttan-last-shine-smokey-nails-yustsome-swatched-it-2

Eenmaal op je nagels blijft deze lak een 5 dagen netjes op de nagels. Ik kreeg daarna chips en dan is het bij mij tijd om het eraf te halen.

Manhatttan-last-shine-smokey-nails-yustsome-swatched-it-3

Manhatttan-last-shine-smokey-nails-yustsome-swatched-it-cu

 

En dan nu de vraag… Welke kleur is het nu? Ik blijf maar bij heel donker paars ?

Helaas is Manhattan niet meer in Nederland te koop, heeeeeeeel vroeger kon je het gewoon bij de drogist kopen en ik kan mij nog herinneren dat ik ooit een zwarte kocht, destijds was ik in een punk fase.

Wil je toch Manhattan proberen? Rij dan eens een dagje naar Duitsland en sla je slag. Voor slechts 2,45 koop je een lak.

Bedankt voor je bezoekje!

Tot volgend weekend!

Liefs Sonja

Je Naam
Like

17 reacties

    • Dank je wel! Mijn nagels hou ik zo lang door altijd handschoenen aan te trekken bij klusjes. Zelfs bij het tuinnieren ik ben best een lomperik dus het verbaasd mij soms ook ?

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!