Meet my ‘decorator’ | OPI

Het is een tijdje geleden dat ik weer iets met nagellak gepost heb. Echter het heeft de reden dat om de een of andere duistere reden mijn nagels niet willen groeien. Of het nu komt door de verhoogde medicatie of door mijn nieuwe manier van eten? Ik durfde eigenlijk niks meer te schrijven en baalde zo dat ik een deel van mijn stash in een doos gepakt heb om weg te geven.
Echter ik heb mij herpakt (de stash ruim ik toch wel op hoor!) en bedacht dat er meer vrouwen zijn met korte nagels die wellicht in mij een soort van ‘heldin’ gaan zien!

Deze keer doe ik het artikel in twee etappes. Vanmiddag komt mijn nailart online waar ik iets bij ga vertellen. Dat vind ik te belangrijk om zomaar even tussen mijn swatched-it te knallen!

OPI

Deze OPI nagellak kreeg ik van mijn vriendin S uit Amsterdam en er zat gelijk een prachtig doosje bij! Blij kind dat ik dan ben! Wat een luxe zeg. Nu kan ik mijn OPI nagellak in een doosje bewaren! Ja die doe ik echt niet weg hoor!

Vandaag zet ik lekker een fel rode kleur neer. Als je dan iets doet, doe het dan goed!
De lak was super makkelijk aan te brengen en het dekte echt bij de eerste laag als best goed. Natuurlijk valt mij dan wel weer op dat ik nog mijn kleine randje er doorheen zie, dus hup er volgt een tweede laag.
Ook het kwastje is prettig in de hand en de haartjes bewegen soepel mee over de nagel.

De kleur die ik uitkoos uit de 4 gekregen lakken is Meet My ‘Decorator’. De andere laat ik natuurlijk zo snel mogelijk zien. Mits mijn nagels het toelaten. Want binnenkort moet ik even model zitten voor acryl nagels, dus wie weet…

Omdat ik wat ouder ben, gebruik ik na het lakken altijd een beetje olie. Door de remover droogt mijn huid ontzettend uit en ik vind het zelf vreselijk als dat te zien is op de foto. Ik heb dan liever een glimmend huidje op de foto.

De kleur is echt prachtig en knalt heerlijk op mijn nagels! De volgende keer moet ik toch proberen om ook mijn nagels beter te sealen (langs de tip), dan blijft de lak iets langer zitten zonder te chippen. Bij mijn duim was het na 2 dagen er al af.

Valt nog we mee toch? Korte rode nagels zijn ook mooi! Ik begin er al aan te wennen!


OPI lakken zijn te koop bij o.a. mijn DA drogist, maar natuurlijk ook online zoals DOUGLAS en BOL.COM voor de prijs van 14,95 (15 ml)

Wil je weten waar deze kleur nog te koop is? Of ben je op zoek naar verkooppunten? Kijk dan op de OPI site!


Bedankt voor je bezoekje! Liefs xxx
Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Bianca
  15 Mar 2017
  6:32am

  Wat een prachtige kleur! En je nagels zijn misschien korter dan dat je gewend ben, maar voor mij zijn ze nog “lang”. Ik heb ongeveer de helft van jouw nagels 🙂 Vind het in combinatie met deze kleur juist heel classy staan xxx

  Nancy
  15 Mar 2017
  7:26am

  Prachtige kleur en nagels! Ik heb al weken ongelakte nagels! Vreselijk! Maar ik moet nog steeds gellak kopen.

  Babs
  16 Mar 2017
  7:24am

  Mooie kleur!
  Jouw nagels zijn korter maar allemaal even lang. Netjes juist. Bij mij zijn alle nagels verschillend, hoop ze allen op één lengte te kunnen laten groeien. Maar het lijkt alsof ze ook niet meer groeien..

Laat een reactie achter!