Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Swatched-it | Mooie roze tinten | Dr. Pierre Ricaud

Mijn pakje van Dr. Pierre Ricaud had ook twee prachtige lakken in zich en ik was heel blij dat het twee mooie roze tinten betrof. Geen fel kittig tintje, nee… mooi roze die of heel feestelijk is of prachtig bij je herfstlook staat.


ROSE BOUQUET

Als eerste lakte ik de Rose Bouquet, omdat deze kleur mij het meeste aansprak. De lak ziet er ook goed dekkend uit en ondanks dat was ik nog verbluft… wauw! 1 laagje was niet voldoende, maar je ziet meteen dat je er geen tig hoeft te lakken.

Langhoudend, prachtig glanzend en een schitterende kleur. Een hightech formule die snel droogt en lang houdt voor prachtig gladde en glanzende nagels. In verschillende kleuren, van natuurlijk tot intens schitterend, voor oogverblindende nagels.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Ik hou van deze warme roze tint! Het lakt ook heerlijk… wat ik al vaker bemerkt heb met de lakken van Dr. Pierre Ricaud. Deze lak droeg ik 4 dagen en toen kreeg ik wat beschadiging. Best goed, zeker met mijn moeilijke nagels.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

VIEUX ROSE

Bij deze kleur had ik mijn bedenkingen. Ja of nee… en dan doel ik op een basiskleur eerst of niet. Ik besloot om de review clean te houden en begon te lakken. Laag 1 was meer een sluier, laag 2 een dikke mist en laag 3 kon er mee door. Toch was ik niet tevreden. En lakte, jawel… ik doe dat… laag 4.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Je ziet dat deze lak wat aandacht nodig heeft en dan ontpopt als een wonderschone parel. Parelmour is echt… wauw. En daarom is deze lak geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Op de website staat dat je het flesje eerst moet schudden. Ik wil zelf adviseren om het tussen je handen te rollen. Schudden geeft luchtbelletjes!

VERKOOP

Via de website van Dr. Pierre Ricaud. Momenteel voor 4,50 per flesje.

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

4
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ike HassankhanNatascha Kooiman (BeautyOpinie)Saskia / iliveformydreams.comJoyce Elise Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Joyce Elise
Gast
Joyce Elise

Wat een prachtige kleuren! Normaal ben ik van het lieve roze, maar de bovenste donkere kleur heeft toch mijn voorkeur! <3

Saskia / iliveformydreams.com
Gast
Saskia / iliveformydreams.com

Prachtige kleuren<3

Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
Gast

Oeh, de bovenste lak vind ik echt prachtig. Helemaal mijn kleur!

chucky1012
Lid

Zulke mooie kleuren!
Fijne tip…