Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Swatched-it | Mooie roze tinten

Mijn pakje van Dr. Pierre Ricaud had ook twee prachtige lakken in zich en ik was heel blij dat het twee mooie roze tinten betrof. Geen fel kittig tintje, nee… mooi roze die of heel feestelijk is of prachtig bij je herfstlook staat.


[tx_heading style=”default” heading_text=”ROSE BOUQUET” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als eerste lakte ik de Rose Bouquet, omdat deze kleur mij het meeste aansprak. De lak ziet er ook goed dekkend uit en ondanks dat was ik nog verbluft… wauw! 1 laagje was niet voldoende, maar je ziet meteen dat je er geen tig hoeft te lakken.

Langhoudend, prachtig glanzend en een schitterende kleur. Een hightech formule die snel droogt en lang houdt voor prachtig gladde en glanzende nagels. In verschillende kleuren, van natuurlijk tot intens schitterend, voor oogverblindende nagels.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Ik hou van deze warme roze tint! Het lakt ook heerlijk… wat ik al vaker bemerkt heb met de lakken van Dr. Pierre Ricaud. Deze lak droeg ik 4 dagen en toen kreeg ik wat beschadiging. Best goed, zeker met mijn moeilijke nagels.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

[tx_heading style=”default” heading_text=”VIEUX ROSE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bij deze kleur had ik mijn bedenkingen. Ja of nee… en dan doel ik op een basiskleur eerst of niet. Ik besloot om de review clean te houden en begon te lakken. Laag 1 was meer een sluier, laag 2 een dikke mist en laag 3 kon er mee door. Toch was ik niet tevreden. En lakte, jawel… ik doe dat… laag 4.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Je ziet dat deze lak wat aandacht nodig heeft en dan ontpopt als een wonderschone parel. Parelmour is echt… wauw. En daarom is deze lak geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Dr. Pierre Ricaud, pierre, ricaud, nailpolish, nagellak, vernis, ongles, review, Swatch, vieux rose, rose bouquet, beauty, blog, blogpost

Op de website staat dat je het flesje eerst moet schudden. Ik wil zelf adviseren om het tussen je handen te rollen. Schudden geeft luchtbelletjes!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Via de website van Dr. Pierre Ricaud. Momenteel voor 4,50 per flesje.

[tx_animate animation=”swing” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Welke tint heeft jouw voorkeur?[/tx_animate]

 

Like
  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een prachtige kleuren! Normaal ben ik van het lieve roze, maar de bovenste donkere kleur heeft toch mijn voorkeur! <3

  Saskia / iliveformydreams.com
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtige kleuren<3

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oeh, de bovenste lak vind ik echt prachtig. Helemaal mijn kleur!

  Ike Hassankhan
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zulke mooie kleuren!
  Fijne tip…

Laat een reactie achter!