Swatched-it | Ms. Sparkle | Manhattan Mermaids

Hallo allemaal,
Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe Swatched-it met vandaag in de hoofdrol een wel heel mooi lakje van Ms. Sparkle.
Ms. Sparkle is een Nederlandse nagellak maakster en verkoopt ook haar lakken via Etsy en binnenkort heeft ze een eigen shop (heb ik in de wandelgangen vernomen) YEAH!

Kom je kijken naar een van haar kunstwerkjes?

De mensen die mijn ondertussen kennen weten dat ik een fan ben van Ms. Sparkle lakken. En zo nu en dan mag ik mijzelf trakteren op een kunstwerkje uit haar collectie.

Ik hoor wel eens dat Indielakken (zo worden ze genoemd) anders lakken dan de ‘gewone’ winkel lakken, dat kan kloppen, omdat er dus veel minder chemicaliën inzitten. De lakken zijn gemaakt in een basis die 5-free is, Cruelty free en ook nog eens Vegan! Soms denk ik ook wel eens uhm…, maar met een topcoat komt het vaak wel weer goed. De basis is anders en de uitwerking ook. Dus houd daar rekening mee als je een handgemaakte lak koopt.
Manhattan-Mermaids-Ms.Sparkle-dutchindienailpolish-yustsome

Manhattan Mermaids

Dit is een prachtige zeegroene kleur. Bomvol met glitters en het heeft een holo effect.
De lak doet mij erg denken aan de mooie F.U.N. Lacquer lakken en daar was ik al fan van (recent 1 met mijn verjaardag ontvangen, swatch volgt tzt)…
En nu heb ik dit pareltje weten te bemachtigen. Er waren nog meer mooierds, zoals Dana Doe. En ik moest echt iene-miene-mutte doen en toen won deze (Sorry Dana).

Mermaids-5

Je zou er zo in willen duiken…

Mermaids-6

Ik kreeg het advies om deze lak niet te ‘lakken’ maar te sponsen en dus toog ik op naar mijn kamertje en ging eens aan de slag.
Als eerste pakte ik er de Nail Needs Liquid Latex bij en zorgde ervoor dat mijn nagelriemen en huid goed bedekt werden (achteraf had ik nog meer mogen smeren).

Manhattan-Mermaids-Ms.Sparkle-dutchindienailpolish-yustsome

Je hebt ongeveer drie laagjes nodig. En persoonlijk doe ik vaak nog een vierde. Echter de volgende keer pak ik er nog een mooie basis bij. Ik vond het sponsen zelf niet zo fijn en lak liever. Maar dat is een persoonlijke keuze.
Ik lakte het op mijn andere hand (oeps foto vergeten, maar ik ben eerlijk en kun je van mijn mening op aan) echter daar was het minder intens, sponsen geeft veel meer diepte.

Mermaids

Mermaids-3

Mermaids-2

Nadat ik de latex verwijderde kreeg ik nog met wat restanten te maken. Het was nog wel even wat plukwerk om de glitters die op mijn huid zaten weg te halen, dus note to myself… beter de latex erop doen. En ik heb met een dottingtool nog wat aangetipt.

De lak schittert in de zon en dan is het echt (ik had geluk de dag erna scheen de zon weer volop) een plaatje.
Ik wilde nog filmen, maar mijn camera is de laatste tijd van de wap. En scherpstellen is een gedoe en nu filmen ook al.
Goed, als ik straks centen heb, dan komt er een nieuwe.

Mermaids-7

In de hoop dat de lak goed bij jullie is overgekomen… Je ziet de holo er goed in terug en deze glitterbom is echt super!

Wil je ook een keer een Ms. Sparkle lak kopen? En kennismaken met haar collectie? Kijk dan HIER.

Bedankt voor het kijken en tot volgende week!

Handtekening

Je Naam
Like

13 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!