Coral-Delia-Cosmetics-nails-nagels-ongles-vitamin-vitamines-nail-therapy-multivitamin-beauty-blogger-yustsome-1

Swatched-it | Multi vitamines en een kleurtje

Vandaag laat ik jullie wederom een swatch zien, maar ook een product dat mijn aandacht trok en ik graag eens wilde uitproberen. Dit budget merk heeft mij al eens eerder verrast en ik durf de gok wel aan.
Bij de Wibra is het merk Coral van Delia Cosmetics te koop en naast dat ze nagellak verkopen is er dus ook een verzorgende lijn te koop. Ik koos de multi vitamine kuur uit.

Coral-Delia-Cosmetics-nails-nagels-ongles-vitamin-vitamines-nail-therapy-multivitamin-beauty-blogger-yustsome-C1

Helpen vitamine lakken?

Ik kan daar geen goed antwoord op geven. Ik weet wel dat ze kunnen ondersteunen om je nagelbed in goede conditie te houden.
Helaas merk ik door de jaren heen (dat ik lak) dat de overgangen in lente en herfst mijn nagels het meest te lijden hebben.
Nu ook zijn ze broos en breken snel af. Ik draag dus altijd een basis lak.

Wat doet het?

 • Voor zwakke, beschadigde en breekbare nagels
 • Intensief voeden en versterken van de nagels
 • Multivitamine cocktail regenereert de nagelplaat perfect
 • Herstelt de nagel glans en geeft een gezonde look
 • Conditioner

CORAL PHARMA MULTIVITAMIN ENERGY is de revolutionaire voorbereiding die de nagelplaat intensief voedt en versterkt. De nagels krijgen een glans en een gezonde look.  Effect: intensief geregenereerde en gevoede nagels.

Hoe gebruik ik het?

Gebruik elke dag een laag van de conditioner op de nagelplaat. Na 4 dagen behandeling verwijder je de gelakte lagen en start je het proces opnieuw.  Na 12 dagen vitamine therapie wordt de nagelplaat duidelijk vernieuwd en gevoed.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Ondanks dat Delia Cosmetics Pools is, doen ze er toch een fijne beschrijving bij in diverse talen.
De lak is fijn in gebruik, prikt niet (soms heb ik dat wel eens) en droogt ontzettend snel, je hebt geen last van het feit dat je nog even die multi vitamine kuur erop moet lakken.

Hierboven zie je de nagels na 4 laagjes. Ik gebruikte die dag het al een basis voor mijn nagels die ik in een kleurtje wilde lakken. Ik dacht ik haal het er toch straks weer af.

Coral Nagellak

Dat het Coral lakje van de Wibra dus ook van Delia Cosmetics is dat wist ik al en heb al een paar gekocht. Deze kreeg ik met een EPIC swap en de dame kocht de kleur omdat ik zo van Turkooise hou. Leuk toch!

Coral-Delia-Cosmetics-nails-nagels-ongles-vitamin-vitamines-nail-therapy-multivitamin-beauty-blogger-yustsome-1

De lak is ontzettend goed! Het droogt snel en dekt ook nog eens super! Kijk dan maak je menig lakster al blij en als ik je zeg dat de prijs ook nog vaak rond de euro ligt dan is het helemaal KATCHENG kassa momentje!

De kwast met vierkante dop kan soms niet lekker in de hand liggen, maar ach, daar is het kwastje weer een pluspuntje bij, want die lakt soepel met jouw beweging mee!

Zoals ik al zei… 2 laagjes en wat mij dus opviel was dat ik verbluft was over de glans! Ik heb niet eens een topcoat gebruikt! Ging naar beneden eten maken en kwam terug voor mijn nailart. Ik had wat in mijn hoofd en dat wilde ik eigenlijk even testen of ik het nog kon! 🙂

Coral-Delia-Cosmetics-nails-nagels-ongles-vitamin-vitamines-nail-therapy-multivitamin-beauty-blogger-yustsome-3

Voor de nailart heb ik dus wrijfplaatjes gebruikt. Wie het nog kan herinneren kwam Marielle van Nailpolish heaven daar ooit mee op haar blog (helaas is ze er mee gestopt). Die heeft eea toen uitgeprobeerd en dat waren soms echt leuke probeersel van haar. Dus toen ik ze zag vandaag in een lade die afbeeldingen van de Action … tja… het werkt nog steeds!
En topcoat met een glittertje doet het altijd goed en ik heb de rest van de dag deze nagels gedragen.
In de avond verwijderde ik mijn nagellak en maakte alles schoon. Dat ging niet zo makkelijk en dat weet elke lakster dat daar het nodige soak en geduld bij komt kijken!

En kijk… zo zien mijn nagels er uit na een kuur van 4 dagen! Ik moet zeggen dat het een hele verbetering is. Mijn nagelbed was aan het vervellen (weet niet of iemand dat herkent) maar dan laat de toplaag los. Ze zien er voor mij erg mooi uit en vooral gezond uit… ik ga hier nog even mee door!

Tip! Deze kun je na de kuur gewoon als topcoat blijven gebruiken!
Hollen naar de Wibra?
Ja! Ik zeg doen! Voor die paar cent (ja Sonja is de kassabon weer eens kwijt, maar ik gok op 1,99)

En zo zie je maar dat budgetmerken ook goede kwaliteit neer kunnen zetten!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  zazazoobeauty
  3 May 2017
  5:34am

  Wat dijn dat het werkt!!

  Nancy
  3 May 2017
  6:30am

  Ik zeg t iedere x maar jou nagels zijn zo gaaf!

  joyceelise
  3 May 2017
  8:07am

  Super dat het werkt! Ik gebruik Trind altijd en mijn nagels worden er ook steviger van. Alleen Trind is best prijzig… De blauwe nagellak + nailart is echt mooi <3

  Inge | Monsieur Mango
  3 May 2017
  12:43pm

  Ik vind het een heel tof kleurtje!

  Anna Gerrie
  3 May 2017
  7:38pm

  Ziet er goed uit! Mijn nagels knappen altijd een stuk op van nagelriem crème:-)

  jeapiebel
  5 May 2017
  8:58am

  Altijd ontzettend fijn als het helpt met de kuur. Ik had eerder gezegd dat ik jaloers ben op de vorm van je nagels, mooie kleur nagellak, staat je goed.

  Georgine
  5 May 2017
  3:48pm

  Ik ben ook naar Wibra gerend. Ik heb daar ook nagellak gekovht dat vergrlijkbaar is met gellak maar heeft geen uv straling nodig. Ik ben benieuwd!

Laat een reactie achter!