delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-promo

Swatched-it | Nagellak van de Wibra?

Wie echt een nagellak verslaving heeft weet dat de Wibra ook nagellak verkoopt. Even terug in de tijd, de liefde begon toen ze van die ijsjes nagellak verkochten.
Helaas zit er geen Wibra in mijn dorp, anders ging ik er vaker neuzen.
Eindelijk had ik weer een tripje stad gepland met de vriendin van mijn zoon en we reden naar Uden om wat uitzetspullen te kopen.

Kinderen worden groot, ook mijn oudste… die gaat (ik kruis altijd mijn vingers) in januari samenwonen in zijn appartement dat nog in aanbouw is.

Dus werd er tijdens het shoppen diverse dingen gekocht voor de ‘uitzet’… in mijn tijd had je die rond je 18e al bijna compleet, tegenwoordig is dat toch niet nodig.

Bij de Wibra zocht ik naar de CORAL lakken van Delia cosmetics. Ik had bij Ellen (aka Pippi van meducijn.nl) al de swatches gezien en ik wist dat ik ze moest hebben. Toen Pascale om een YuStJewel vroeg met die kleur blauw… 1+1 is kopen!

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-promo

Kijk, ik had ook nog andere kleuren kunnen kopen, echter ik was al zo blij met deze twee. Top.

Ga je mee kijken naar de swatches?

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-2

Oh,… ze lakken subliem! Heel prettig dat ik met twee laagjes een top dekking had! En al had ik een beetje beter bij mijn tips moeten lakken, maar dat is miep zeur weer.

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-3

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-1c

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-1

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-3a

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-dc

delia-tropical-juice-paars-blauw-swatches-nagellak-wibra-yustsome-1a

En? Heb ik teveel gezegd?

Mocht je ze tegenkomen dan zeg ik kopen!!! Ze zijn zoooooooo mooi en dat voor slechts 1,29!

Bedankt voor je bezoekje en tot woensdag!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

13 reacties

  1. Ohh súper 🙂 Ik heb namelijk in de zomer al een keer een setje gekocht van twee Delia nagellakjes in één doosje, waarvan ééneen topcoat….en die topcoat is mooi glánzend!! De topcoat zit in een zwart niet doorschijnend flesje met gouden dop, met de tekst ‘ Hybrid gel top coat step 2’ , Delia Coral. Een top coat die blijft glanzen, niet alleen vlak na het aanbrengen maar na dagen glanst het nog.

  2. Wat een kleur zeg, als ik die tegenkom zal ik het zeker kopen. Helaas moet ik naar een ander dorp om Wibra te bezoeken en daar heb ik vaak geen zin in. Prachtige nagels heb je gemaakt.

  3. Ik kom nooit bij de Wibra. Toevallig vorige week om Dasty te kopen..geweldige ontvetten voor de oven. Ik zag ze wel liggen. Ik dacht dat het niks zou zijn…Balen!!! Tussen al mijn roze en neutrale kleuren had ik wel een juweeltje kunnen gebruiken! Volgende keer neem ik er paar mee! Ik vind die kobaltblauwe prachtig!

  4. Die blauwe is me iets te fel maar die paarse? Prachtig. Ik kom bijna nooit bij de Wibra omdat hij bij ons een beetje uit mijn route zit, toch weer eens langs gaan.

  5. Zo, die zijn mooi! En voor die prijs! Wij hebben wel een Wibra en kom er af en toe, te weinig eigenlijk. Zeeman ligt meer op de route dan de Wibra.
    Maar jeetje, deze ga ik onthouden.. thanks!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!