Andreia-professiona-hypoallergenic-nail-polish-hardner-review-yustsome-1promo

Swatched-it | Nagellak

Eindelijk! De Portugese nagellak en beautyproducten van Andreia Higicol zijn ook in Nederland verkrijgbaar.

Recent maakte ik kennis met een voor mij nog nieuw nagellak merk. Na het lezen van een artikel werd ik wel heel enthousiast en bestelde een kleine order om eens kennis te maken.
Vooral het woord Hypoallergeen gaf bij mij de doorslag en ga ik vandaag jullie mijn bevindingen hiervan laten zien.

De nagellak van Andreia Higicol is leider in de Portugese professionele markt en is aanwezig in verschillende landen over de hele wereld, van Europa via het Midden-Oosten en Azië.

Higicol S.A. werd opgericht in 1987, net buiten de stad van Porto, als specialist in de productie en groothandel van cosmetische producten. Higicol blijft investeren in de hoogste kwaliteit en de tevredenheid van klanten, die voldoen aan de hoogste eisen van zeer uiteenlopende markten.

Productkenmerken

 

 • Hypoallergeen
 • Niet getest op dieren
 • Handig, lang borsteltje
 • Bevat geen tolueen of formaldehyde
 • Brede kleurkeuze en per seizoen nieuwe kleuren
 • Bestaande collectie gaat niet uit productie

Mijn eerste indruk

Ik bestelde een nagel verharder, een blauwe tint nr. 143 en een roze tint nr. 150. Het bestellen ging even niet zo handig. iets met Pay-Pal en niet op voorraad zijn van de nagelverharder. Goed kan gebeuren en twee weken na mijn plaatsing van de order kreeg ik de lakjes binnen.

Nagelverharder | 4,20 | 10,5 ml

Met keratine en bamboe-extract. Maakt de nagels sterker en gezonder. Als een 1e basis: Breng een laagje voor de nagellak. Als strengthener behandeling: Breng twee lagen op de natuurlijke nagel.

Omdat mijn nagels nog steeds kampen met het scheur/splijt en ik wil niet groeien probleem. Moest ik natuurlijk een nagellak kopen die mijn nagels zou troetelen en wat verharden. Op de site kwam ik deze tegen en aangezien ik zeer weinig info over deze nagelverharder kon vinden, was het voor de prijs het proberen waard.

Het droogt supersnel! Mijn nagels zien er gelijk een stuk gezonder uit. Een mooie glans, maar niet overdreven nep. En na een dag zag ik dat al het geel in mijn nagels verdwenen was. Oh? Dat is een fijn pluspuntje! Een andere is nog dat ik na het verwijderen van mijn nagellak een soort van laagje voelde zitten, glad en gevoed. Heel apart!

Andreia Pocket nagellak | 2,50 | 10,5 ml

Een heleboel info op de achterkant, maar het is zo verschrikkelijk klein dat ik maar online gedoken ben om wat meer te vertellen over deze nagellak.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Andreia Professionele nagellakken in zakformaat (10,5 ml) voldoen aan de hoogste eisen, kwalitatief hoogwaardige producten. Er zijn meer dan 75 kleuren, hypoallergeen en cremig. Geen tolueen. Geen formaldehyde. Geen kamfer. Geen DBP.

Het kwastje is van een prima formaat, niet te breed, wat bij de nagelverharder wel het geval is en met 1 streek je nagel volledig gedekt is. Het is een soepel kwastje en ik kan netjes lakken, omdat het niet te veel uitwaaiert.

Andreia-professiona-hypoallergenic-nail-polish-hardner-review-yustsome-2a

De roze tint heeft een prachtige glans. En ook deze lak is in enkele minuten droog. Ik lakte 3 dunne laagjes, ik was niet tevreden met 2, maar dat ligt aan mijn Pietje Precies zijn.

Ik heb zelfs een halve dag gedaan zonder topcoat en dat was prima. Omdat ik toch langer wilde genieten van de lak, heb ik mijn eigen topcoat erop gelakt.

Geheel onverwachts heb ik een prachtige lak gescoord. Kijk dan hoe mooi deze lak opdroogt. Ik had slechts 2 laagjes nodig. Altijd prettig als een lak weinig aandacht nodig heeft.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Let niet op mijn oma handjes bij de roze, ik heb echt een paar dagen lang met geribbelde vingers rond gelopen. De tijd dat ik deze swatches gemaakt heb is 3 dagen, want de roze gaf na 1 dag al stukjes eraf. Balen, want ik had die graag langer gedragen. Helaas ook de blauwe lak had na 1 dag al een halve duim nagel en 1 wijsvinger eraf liggen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat dat aan de conditie van mijn nagels kan liggen, maar toch wel triest… ik had zo mijn best gedaan.

Wat ik wel kan zeggen is dat de nagelverharder mijn nagels weer laat groeien! Ik heb weer een beetje tips!

Rommelend in mijn nagellak stash kwam ik deze crack lak weer tegen en ik dacht laat ik eens weer ouderwets wat op mijn nagels doen. En ik depte lukraak met mijn kwastje op de nagels en lakte dit af met een topcoat.

Conclusie: Prachtige lakken, althans die ik gekocht had. Ben fan van de nagelverharder, maar moet denk ik ook een topcoat kopen om te kijken of die beter werkt in combinatie met de lakken! The saga continues… 🙂

Bedankt voor je bezoekje en wil je ook deze lakken kopen? Kijk dan eens op de site van itsallaboutnailsdistributor.com

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Like
  Jolanda
  22 Mar 2017
  7:14am

  Ik ken dit merk helemaal niet! Wat is die roze kleur mooi zeg, wauwie!!

  Nancy
  22 Mar 2017
  7:22am

  Allebei de kleuren zijn prachtig!

  Joyce
  22 Mar 2017
  4:06pm

  Wauw, beide kleuren zijn prachtig!

  Natascha
  22 Mar 2017
  6:19pm

  Ik kende dit merk ook nog niet! De roze kleur vind ik erg mooi!

  Truus
  22 Mar 2017
  6:37pm

  Wat een leuke lakjes en helemaal niet duur!

  chucky1012
  23 Mar 2017
  7:06am

  Dat ziet er goed uit.
  Dit merk ken ik niet.
  Veel inhoud in een fles nagellak.
  Ben ook zo benieuwd of de kwasten rond of plat zijn.

  Xoxo

  Astrid
  25 Mar 2017
  7:38am

  Wat een prachtige lakjes! Vooral de blauwe vind ik heel gaaf! En je nagels zijn zo kort nog steeds prachtig hoor.

Laat een reactie achter!