Swatched-it | Naturally

Mijn eerste Faby lak is een feit!

Als nagellak liefhebster ben je dan helemaal in de wolken als er van een merk dat je redelijk vaak ziet, ook 1 in mijn stash beland.
Nu moet ik wel erbij vermelden dat ik deze niet zelf gekocht heb, maar dit is een donatie van een lieve dame-meisje.
En ik ben er zo blij mee, ik pakte de doos uit en natuurlijk moet ik dan even gillen!

Wie is Faby?

FABY is een Italiaans manicure- en pedicuremerk met kwalitatieve, professionele nagellakken binnen een eco-vriendelijk en cruelty free concept. Naast een overweldigend aanbod aan kleuren, valt FABY ook op door z’n vernieuwende formule vrij van schadelijke stoffen.
Alle FABY nagellakken zijn 5-free en zijn dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen, Formaldehyde, Kamfer en Formaldehyde Resin. FABY produceert, in overeenstemming met de Europese richtlijnen,

GEEN dierlijke ingrediënten!
NIET getest op dieren!
NON-TOXIC nagellakken

 

Faby-nailpolish-swatch-nagellak-naturally-nude-nagels-yustsome-2

Faby | Naturally

De kleur die ik kreeg is een hele mooie nude kleur. Met de toepasselijke naam naturally. De lak komt in een flesje van 15 ml. en deed mij denken aan de Sinfull Colors flesjes.

Faby-nailpolish-swatch-nagellak-naturally-nude-nagels-yustsome-5

Over details,… op de dop prijkt een mooie F. Dit vind ik dan weer zo sjiek he? Ook handig in de swatchlade als je een lak zoekt en alleen maar doppen ziet! Pluspunt!

Nu laat ik jullie hier slechts 1 kleur zien, maar wist je dat je online kunt kiezen uit ruim 250 kleuren… ik wil het eigenlijk niet weten, hahahaha!

Faby-nailpolish-swatch-nagellak-naturally-nude-nagels-yustsome-2

Het kwastje is prettig in gebruik en waaiert makkelijk over je nagels en je kunt er secuur mee lakken. Qua dekking had ik bij deze lak een fiasco verwacht, maar ik was weer te vroeg met oordelen, want met twee laagjes was de dekking al top! Jammer dat ik mijn ridgefiller niet gebruikt had, want die ribbels zie je nu wel wat beter.

Faby-nailpolish-swatch-nagellak-naturally-nude-nagels-yustsome-4

De tint is minder nude als dat ik verwacht had en neigt meer naar een stoffig roze kleur. Ik vind het wel heel mooi staan! Zodra ik de lak op heb voel ik mij altijd een stuk sjieker. Meer een dame en deze tint maakt het af. De lak is wel een beetje papperig, maar dat heb ik vaker bij dit soort tintjes.

Faby-nailpolish-swatch-nagellak-naturally-nude-nagels-yustsome-3

Helemaal in mijn sas, goed draagbaar en zoals ik vernomen heb kan de lak zeker 4 dagen zonder chip blijven zitten, jammer genoeg moest ik de dag er na nog een swatch maken en heb ik slechts twee dagen genoten!

Goed, Faby dus en die kun je gewoon online bestellen! Er is nu zelfs sale/solden dus sla je slag, altijd meegenomen! En neem gelijk in de keuken van de nagel verzorging een kijkje, ook heerlijke producten zag ik daar staan!

Voor de man is er ook keuze genoeg… nu zal mijn Paul hier niet snel mee gaan beginnen, maar ik vind het bij sommige rock-stars echt geweldig staan!

Heb jij al eens een Faby lak geprobeerd? En hoe was jouw ervaring?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Lonneke
  11 Jan 2017
  8:05am

  Hele mooi nude kleur is dit, zelf heb ik hem ook ;-D

   YuStSoMe
   11 Jan 2017
   9:35am

   Ja, sjiek he?

  jeapiebel
  11 Jan 2017
  9:22am

  Wat een leuke kleur dit. Eco-vriendelijk en cruelty free concept. Ht is een heel mooi concept was ieder merk maar zo meedoen.

  Annette
  11 Jan 2017
  1:06pm

  Oh lekker kleurtje. Ik houd ervan. Mooi hoor.

  Yvonne
  11 Jan 2017
  8:57pm

  Mooi en de kleur staat je goed ik heb weleens gehad dat de kleur niet bij mijn huid paste en mijn handen er doods uitzagen.

  Aileen
  11 Jan 2017
  10:04pm

  Wat een prachtige kleur. Echt een mooie basislak.

  chucky1012
  12 Jan 2017
  7:22am

  Prachtige kleur en het staat je mooi 😉

  Joyce
  12 Jan 2017
  8:24pm

  Ken dit merk niet, maar het is een prachtig kleurtje! <3

Laat een reactie achter!