Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear

Swatched it | Pronails nagellak kennismaking

Ik ben al jaren bekend in nagellak land en heb al diverse merken mijn revue laten passeren, echter de lakken van Pronails kwamen nog nooit aan bod! Tijd om daar verandering in aan te brengen!

Pronails het merk

ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt een buitengewone service op gebied van opleiding en bedrijfsondersteuning. Onze partners zijn uitsluitend professionele schoonheids- en nagelstylistes. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde ProNails ook producten voor thuisverzorging voor schoonheidsbewuste consumenten- verkocht door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

Lees hier meer over het merk > HET MERK

Bron: Pronails.nl


Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak
Longwear nagellak

Bij Pronails kun je terecht voor diverse soorten nagellak. Hou je van elke dag anders of ga je voor een langdurige hechting van de nagellak? Bij Pronails kun je kiezen tussen Longwear nagellak, gel lak en Sopolish lakken, die zowel als peal off of soak off gebruikt kunnen worden.

 

Ik richt mij vandaag op de Longwear nagellak van Pronails omdat ik daar recent een mooi lakje en verzorging van kreeg.

Goede basis

Als je nagels lakt, dan wil je dat ze naast verzorging ook een goede basis krijgen zodat je nagels gezond en sterk blijven. Bij Pronails kun je daarvoor kiezen om de Longwear nagellak te gebruiken.

Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear

De set voor perfecte gelakte nagels thuis!

De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak.

Hoe werkt het?

Maak eerst altijd je nagels goed schoon (ontvetten kan met een watje en natuur azijn) en duw je nagel riemen weg. Breng dan de START aan. Deze beschermt de nagels tegen verkleuring, voorkomt chippen en zorgt voor een langere houdbaarheid.

Burning love

Als de START droog is kun je beginnen met een gewenste kleur, bij mijn probeer set zat BURNING LOVE en dat is een hele mooie en feestelijke kleur. Maar ook heel goed draagbaar voor een dag naar kantoor.

Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear

Superfijne glittertjes die zo schitteren in je flesje dat het aanbrengen een genot is. En dat aanbrengen, daar heb ik veel ervaring mee, want ooit was ik swatcher van een bekend merk.

Het kwastje is mooi plat, afgerond en waaiert goed uit zodra het de nagel raakt, hierdoor kun je secuur lakken.
De droog tijd is normaal, even wachten is ook het beste, want te snel en te dik lakken is nooit goed.

Na 3 laagjes had ik een mooie dekking. Ik weet dat veel vrouwen dit te veel werk vinden, maar ik lak liever dun, dit zorgt ook voor een betere droging en uitharden van je lak en dus langer plezier.

Finish

Eenmaal klaar met je kleur dan kun je de FINISH aanbrengen. Deze zorgt voor een mooie glanzende laag die met de Longwear Colorfix jouw kleur extra dimensie geeft.

Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear

Hand- & nagelriem verzorging

Ook kreeg ik een handcrème en nagelriem verzorging bij de nagellak. Ik vindt het fijn om mijn handen te verzorgen, maar vaak sla ik de handcrème over omdat die niet snel intrekt of te veel aanwezig is.

Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear, handcrème
De hand Care lijn van Pronails bevat diverse producten om je handen te verzorgen. Zo ook deze anti-age handcrème die de handen verzorgen en beschermen tegen schadelijke UV straling doordat het een SPF15 bevat.

 • Deze anti-age handcrème heeft een lichte, niet vette textuur en wordt makkelijk door de huid opgenomen.
 • Een mix van sterke actieve ingrediënten en optische rimpelvullers zullen helpen om de huid langer jong en gezond te houden.

Nagelriem verzorging

Het tubetje met de nagelriem verzorging was een welkome aanvulling. Ik ben de laatste tijd weer aan het ‘pulken’ door zenuwen en dat komt mijn nagelriemen niet ten goede.

Pronails, swatch, nagellak, base, top, coat, review, beautysome, nagellak, Longwear, nagelriem

Deze olie zorgt ervoor dat je droge nagelriemen weer gevoed worden en soepel. Ik merkte vooral dat het ook echt werkzaam is. Vaak drogen producten mijn nagelriemen juist nog meer uit, maar deze Pronails Cuticle oil gaf echt weer de verzorgde look terug.

 

Ideaal is vooral ook het kwastje aan het tubetje, hierdoor kun je alle plekjes goed raken.


Ik ben blij dat ik kennis mocht maken met deze toffe producten van Pronails en hoop in de toekomst nog meer lakken te mogen swatchen.

 

PS, door mijn belabberde nagels (ik weet niet wat er nou mis is) bleef de lak maar 1 dag zitten, dit ligt niet aan het merk, want zelfs UV lak blijft momenteel niet zitten.
Ik ga dan ook een kuur volgen om weer terug te komen bij mijn prachtige nagels van weleer.

 

Mijn natuurlijke nagels!

Like
  debbeautygoddessnl
  2 Mar 2020
  7:52am

  Een prachtig kleurtje is het inderdaad! Heb ’em in het echt kunnen bewonderen afgelopen donderdag 😊. Ik heb in 2013 voor het eerst kennis gemaakt met ProNails en was er zeker over te spreken. Helaas is het daarna niet meer op mijn pad gekomen want ze hebben fijne producten.

  Tessa Bowie
  2 Mar 2020
  11:41am

  Wat een mooie kleur!

Laat een reactie achter!