OPI, nailpolish, swatches, nagellak, Helmond, dutch, brand, beauty, blog, yustsome

Swatched-it | Rich and Brazillian | OPI

Er was eens…

Een beetje een raar begin, maar dit is het einde van swatches op mijn blog, dan vooral het zondagse riedeltje. Niet dat ik geen nagels meer lak, maar ik merk dat het schrijven van deze blogposts, het opdrammen van elke week dezelfde tekst en zo, dat doet mij geen plezier meer.

En ik merk dat het ook nog voor jullie moeilijk is om elke week leuk uit de hoek te komen, om het zo maar uit te drukken, tenminste dat is wat ik voel. Ik kan mij vergissen natuurlijk.

Wat is de planning? Wanneer ik zin heb… en dan op instagram. Mocht het een hele bijzondere lak zijn, dan krijgt het wel een blogbericht. Wellicht combineer ik het met make-up.

Ik neem aan dat jullie mijn besluit wel begrijpen!

Wat doe ik dan met de zondag? In december lekker niks… in januari kijk ik wel hoe ik mij voel.

Ik ben er op vaste dagen: dinsdag, donderdag en zaterdag. Op woensdag en vrijdag post ik alleen als ik mij goed voel. Als je mij volgt op Instagram, Twitter of mijn Facebook pagina zie je vanzelf weer een link naar mijn blog.

OPI, nailpolish, swatches, nagellak, Helmond, dutch, brand, beauty, blog, yustsome

Tot dinsdag… ❤️

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CommentLuv badge