Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-promo

Swatched-it | Schwarzkopf | Cloudy

Een nagellak van Schwarzkopf? Hey dat heb ik nog nooit eerder gezien! Dat klopt dit was voor mij ook nieuw en dus toen dit GRATIS werd aangeboden bij haarverf was ik er als de kippen bij om het te kopen.

Ik weet al niet meer wanneer deze actie liep, ik denk een maandje terug al weer. Goed, een nagellak dus.
Ik kon nog kiezen uit een roze of paarse kleur, damnnn dan kies ik toch voor blauw, ik weet het niet waarom, maar dat is dan voor mij het meest logisch.
Achteraf dacht ik nog zal ik nog meer verf kopen, maar hey ik heb ze ook niet op mijn rug groeien!

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-6

Cloudy

De nagellak is niks bijzonders eigenlijk. Beetje cremig en gelukkig niet te dik. Er zit geen mooie shimmer of glitter in.
Okay prima basis lak. En het droogt ontzettend snel, dus dat is een pluspunt.

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-7

Prima kwastje dat ook netjes meebeweegt over de nagel. Waaiert wel uit, maar niet te, dus je kunt behoorlijk strak lakken. Mijn favoriete kwastjes.

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-1

Ik heb drie dunne laagjes gelakt. Het kan ook in twee dikkere. Doordat het dus snel droogt heb ik er geen problemen mee om een extra laagje te lakken.
De kleur is echt heel mooi en toch zie ik er een paarse, violet gloed in. Mooi!

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-2

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-3

Het is vandaag dus dinsdag en ik moet op de man van het transportbedrijf wachten, ik wil er nog een nailart op maken, maar ja straks staat hij voor de deur en heb ik natte nagels. Dus ik twijfel en als het nog even duurt voordat hij komt, besluit ik toch alvast een deel te doen.

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-na1

Ik pak een sponsje en maak er met wit een gradiΓ«nt op. Ik zag de laatste tijd weer wat nailarts voorbij komen en ik raakte ook weer besmet. Omdat ik al gelakte nagels heb, doe ik op mijn sponsje een dikke streep wit en minimaal blauw zodat ik toch een goed verloop krijg.

πŸ™ ondertussen heb ik vernomen dat het transportbedrijf een fout heeft gemaakt en dat mijn nieuwe keuken (frontjes en zijpanelen) een dag later geleverd word. Ik moet ook nog bellen, want tussen 7 en 12 heb ik net een afspraak gepland en die kan ik nu niet meer annuleren, lekker handig! Uiteindelijk komen ze dus woensdag tussen 12 en 17.00 uur πŸ˜‰

Ik laat dit drogen en pak er vervolgens water decals bij. Ik heb die ooit (kan goed al weer twee jaar geleden zijn) besteld op Ebay een heel vel met wel 11 verschillende lace-prints erop.

De decal week ik los op een kletsnat watje en schuif ze wat op de plek. Ook even drogen en dan aflakken met een sneldrogende topcoat.
En voila,… nailart klaar! Simpel!

Schwarzkopf-nagelak-promo-blauw-cloudy-yustsome-swatched-it-na2Ik vind het erg mooi geworden!
Dit kan ik niet zelf tekenen zo klein, wat een gepriegel.

Hou jij ook zo van gradient nagels? En heb jij al eens een waterdecal geprobeerd?
Ik las bij het blog van Mandy dat je die ook voortaan zelf kunt printen (LINK).

Handtekening

Je Naam
Like

16 reacties

  1. Wat apart, ik dacht eerst aan Herome toen ik het flesje zag. O, o , o… wat zit het er mooi op! Water decals, ik zie ze nooit in de winkel liggen. en ik kijk nog wel eens bij de nagellakken… kan je die alleen online bestellen?

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!