mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-promo2

Swatched-it | Star Trek | Skin of Evil

Vandaag heb ik voor jullie een voor mij heel bijzondere nagellak. Ik kon eindelijk er 1 bemachtigen uit de Mac Star Trek collectie! Online uitverkocht, maar gelukkig liep ik in Amsterdam langs een MAC Store (heel toevallig) en mijn hart klopte, want daar stond er nog 1! Yes!
Ik koos voor groen! Ja ik ben helemaal niet van het groen, maar ja een naam zegt mij ook wat en de naam Skin of Evil is alleen al leuk!
Wist je dat dit uit het eerste seizoen, episode 22 komt?

Je hoeft me ff nu niet op te Beamen, want ik ben nagels aan het lakken!

Tja die glitter heeft me weer getrokken… aandacht was helemaal weg en ik ben echt een lakster die eigenlijk niet te veel poehaa in een lak wilt. Want het verwijderen is nou niet echt mijn hobby! Goed, ik moest en zou… dan brand je billen maar!

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-promo

 

Alleen het doosje en dan het logo van Star Trek is al mooi! Zo gaaf dat Mac dit heeft uitgebracht!

Spanning half a century, Star Trek and its loyal fans cross decades, influencing ideas and aesthetics of gender, race and intergalactic potential. As the sci-fi saga continues, delight in the beauty of exploration as M·A·C and Star Trek’s latest cinema generation joins forces in an exclusive makeup collaboration of astral hues.

Natuurlijk ben ik fan, waarom niet… ik ben al van klein meisje gek op SFI en vooral robots. Ik ben geen gewoon meisje, dat klopt! En wie mij kent weet dat ik ook Star Wars items spaar!

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-1

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-3

Ik doe even veel foto’s laten zien… zo mooi!

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-2

De lak is eigenlijk helemaal niet zo bijzonder… “Wat zeg je daar?”
Ja bedoel ik heb dit soort lakken al vaker gezien en in mijn stash (ik had er 1200, ben nu de tel kwijt, maar goed) heb ik zoiets in andere kleurtjes ook.
Echter het ging mijn dan ook echt om de HEB! 🙂 Is toch eerlijk!

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-4

Ik testte op een nagelwiel de dekking van de lak alleen, echter na 4 laagjes keek ik nog door mijn nagelwiel, dus dat was geen optie! Dus op zwart (ja groen was het ook niet, dan moet je net die tint hebben)…

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-4a

Twee laagjes op zwart en toen vond ik het meer dan voldoende. Het heeft wel een nadeel dat als je lakt de grove stukjes even terug moet duwen.
Maar goed dat is snel gedaan. En de finish is wat grof, dus ik raad aan om twee laagjes topcoat te gebruiken of als je die hebt een gel-topcoat.

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-5

mac-cosmetics-star-trek-le-skin-of-evil-swatch-nailpolish-yustsome-6

Ik wilde ook een Lonneke (red. nailpassion.nl) pose… vind dat toch altijd zo mooi hoe ze dat doet… ik moet nog even oefenen zie ik wel. En vooral ook met mijn camera. Toch niet zo heel makkelijk hoor!

Deze lak komt in ieder geval bij mijn andere items te staan die ik verzamel! En ik hoop dat er meer make-up producten nog kan aankomen, wilde heel graag nog een lipstick!
Helaas was in het winkeltje ook dat uitverkocht!

Goed, het is niet altijd feest!

Ik betaalde hier 11,00 voor. En dat is best een prijs voor nagellak, maar soms mag dat! Ik rook niet! 🙂

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Je Naam
Like

12 reacties

  1. Ik vind het wel een gaaf effect hebben hoor deze lak. Maar wel jammer dat hij zonder ondergrond niet dekt. Mag je best verwachten voor zo’n prijs! De foto’s zijn ook mooi! (En ik vind die pose van Lonneke ook altijd zo prachtig!)

  2. In eerste instantie zeg ik, die lak zou ik niet kopen maar jij weet het zo mooi te laten zien dat het altijd heel verleidelijk wordt!
    Haha, ik ben ook gefascineerd hoe Lonneke dat doet, ziet er altijd geweldig uit!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!