Swatched-it | Tribal text-styles

Vandaag heb ik voor jullie weer een mooie lak uitgezocht. Deze lak droeg ik tijdens ons tripje Friesland. Ik dacht laat ik iets nemen dat altijd overal bij staat. Ik wist niet dat ik zo gek op een lak kon zijn… waarom? Dat lees je vandaag!

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-5

 

Wat is nou eigenlijk Tribal text-styles?
Ik ben van oorsprong Grafisch vormgeefster en wij leerden op de Grafische school natuurlijk alles over letters… Een Tribal letter font behoort toe aan de fantasie letters. Vaak komen deze fonts tot stand door de inspiratie van de tatoeages die stammen gebruiken, denk aan de elementen uit de Maori-, Polynesische- of Indiaansecultuur, of een hieraan verwant lijnenpatroon.

tribal-fontDeze Essie lak komt uit de Zomer collectie 2016 die de naam Viva Antigua droeg.

-Essie : Travel feeds the soul. Adventure excites the senses. For thrilling sights in an array of shades, Antigua, Guatemala is the place to just be. Summertime is the moment to get inspired by adventurous color, and there is here is no better place to defy convention and go bold, than the sun-soaked shores of viva Antigua!

Ik kocht deze bij het Kruidvat voor slechts 5,- samen met de witte lak Coconut Cove die ik al eerder geswatched heb.
Ik had eerst een niet zo’n je van het verhouding met Essie, maar ik denk dat ik een beetje dom was. Want ik begin ze steeds meer te waarderen en nu doe ik ze niet meer weg dus!
De kwast was eerst een struikelblok voor mij, te breed. Ik moest mij echt aanpassen aan een nieuwe lakstijl. Dat is gelukt en nu kan ik zonder te veel gedoe mijn nagels lakken.

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-3a

Zoals je ziet is de lak gevuld met allemaal kleine glitters en die kleuren van groen tot paars en zilver naar goud. Nou ja wat mijn ogen dan waarnemen!
Het dekte ook nog eens super en omdat ik altijd standaard minimaal 2 laagjes lak, heb ik dat nu ook gedaan. Dit was gewoon een feestje om te lakken!

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-1

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-2

Ik heb gefotografeerd tot ik er bijna bij neerviel… ik wilde het liefst alles met jullie delen, maar ik begrijp dat dat ook overdreven is.
Ik weet dat ik ook de letters al in een ander artikel gebruikte, maar dat was omdat ik deze Essie het eerst fotografeerde en ik had zo’n plezier in de letters dat ik dacht ach laat ik deze week er een stijl inbouwen, et voila!

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-6

Ik vond het wel moeilijk om nu die glitters goed op mijn foto te krijgen, pose 1, pose 2… de lamp maakte het er niet mooier op. En dan mijn nieuwe camera waar ik niet helemaal nog prettig thuis ben… dus gelukkig die oude niet weggedaan en die hou ik voor de superclose ups. Want tja, daar was die wel heel goed in!

essie-tribal-text-styles-swach-nailpolish-nagellak-nails-nagels-lakken-zwart-yustsome-4

De lak had ik opgedaan, even denken… zaterdag ja. En op zondag vertrokken wij. Nou ik kan je zeggen ik heb nog nooit, nee nog nooit zo lang een nagellak zonder chippen opgehad. Op zaterdag de week er na, zag ik slechts twee kleine puntjes lak eraf en daarom heb ik alles verwijderd. Wauw… dit is uniek! Normaal is na 3 dagen al alles eraf. Ik kan soms nagellak er zo af wippen!

En daarom ben ik dus erg blij!…

Essie lak zal ik niet vaak kopen, het is niet heel erg duur, maar om dit elke weer ‘zomaar’ te kopen is voor mij iets te veel van het goede. Ik kijk lekker naar de rode stickertjes met 50%!

Bedankt voor jouw bezoekje en tot een volgende keer!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

 

Like
  Jolanda
  6 Nov 2016
  7:31am

  Ohh die wil ik!!! Ontzettend mooi!

  chucky1012
  6 Nov 2016
  7:46am

  Prachtig!
  Soms koop ik dit merk als er fijne aanbiedingen zijn.
  Interessant om het van de mooie letters te weten.

  Xoxo

  Annette
  6 Nov 2016
  1:38pm

  Voor mij veel te donker maar hij is wel erg leuk. Ik ben ook meer van het wachten op korting 🙂 vind 10 euro of meer voor een lakje tegenwoordig echt te veel terwijl ik een paar jaar terug altijd van de OPI was die zijn ook niet goedkoop

  Esmeralda
  6 Nov 2016
  4:00pm

  Ooh prachtig! Echt mijn kleur, en ik blijf jaloers op jouw nagels!

  Astrid
  6 Nov 2016
  7:00pm

  Prachtige kleur. Op de laatste foto komt hij goed naar voren. En wat een mooie nagels heb je toch!

  Wendy
  6 Nov 2016
  8:41pm

  Mooi zeg! Voor mij een beetje donker, maar ik vind het ook wel weer wat hebben! Stoer ofzo!

  Hilde
  6 Nov 2016
  9:15pm

  Wat een prachtige super gave kleur! Wow, dat is er echt eentje die ik ook wel zou willen spotten.

  Babs
  7 Nov 2016
  6:50am

  Deze is ook mooi! Ik ben dol op Essie, blijft ook langer zitten dan andere lakjes. Vind dat logo erbij super leuk gedaan!

  Lisa
  10 Nov 2016
  8:15pm

  Wauw hele mooie kleur!! Hoop dat je jezelf inmiddels beter voelt 😉

  Julia...
  12 Nov 2016
  9:40pm

  wat een gave lak.

Laat een reactie achter!