Yustsome, nailpolish, swatched, woodstock, green, koh

Swatched-it | Woodstock green

Vandaag laat ik in deze swatched-it al een wat oudere lak zien, die ik kreeg van Linda. Ze ging verhuizen naar Afrika en deed een deel van haar stash verkopen en ik kocht een ‘surprise bag’ voor 25,- waar ze allemaal mooie lakken in zou doen. Voila, hier is Woodstock green.

Koh

De meeste dames weten dat Koh al jaren onder de luxere nagellaken haar plek heeft verkregen. En dat de oorsprong in Japan ligt.

Yustsome, nailpolish, swatched, woodstock, green, koh

KOH Colours zijn verrijkt met Topaas. Deze prachtige exclusieve edelsteen heeft een glasheldere glans en een unieke hardheid. Net als Topaas hebben KOH Colours een oogverblindend mooie sprankeling en is de lak langer beschermd tegen beschadigingen. De toepassing van de gepatenteerde Nano Technologie zorgt voor een duurzame, langdurige en intense kleurlak.

Swatch

Ik weet uit ervaring dat Koh lakken fantastisch lakken, het kwastje is erg dun, maar dat vind ik persoonlijk erg fijn. Helaas was de lak wat vloeibaar en bij nagel 1 had ik al een ongelukje in de nagelriem. Het was voor mij zelfs nog even lastig het weer goed te krijgen.

Koh woodstock green nailpolish yustsome

 

Ik lakte maar 2 laagjes en het zat er perfect op. Jammer dat mijn nagels zo slecht zijn op het moment, iets te veel gepoetst de laatste tijd. Ondanks handschoenen. En daardoor is het allemaal ook weer droog. Dus olie, olie en nog eens olie.

Koh nailpolish woodstock green

 

Koh woodstock green nailpolish yustsome

 

Glimmertje

Ik had geen zin in een mega nailart. Moe, niet lekker en dus koos ik voor een glittertje wat ik aanbracht met een sponsje, dat geeft meer dekking dan gewoon lakken.

img_1791

 

img_1792

 

Koh lakken zijn niet goedkoop… 18,95 per flesje! Maar elke Koh is wel een juweeltje want je kunt ze lang dragen.

Bedankt voor het komen kijken!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Je Naam
Like

13 reacties

  1. Weer zo een beauty! Hoe doe je dat met het sponsje? Spoel je hem daarna uit met nagellak remover? Ik heb gisteren van essence een kwastje gekocht en 3 sponsjes in een verpakking.. het kwastje is volgens mij te slap, maar wel heel lang.
    Die sponsjes zou ik kunnen inzetten, je hebt gelijk, als je glitters met een kwastje aanbrengt, dan zijn ze te veel verdeeld.
    Ik moest zo lachen, ik zag de onderkant alleen van de eerste foto en dacht even dat het vlekkerige billen waren, hihi…
    Mooie foto’s!

  2. Heel mooi kleurtje! En de glittertips vind ik ook prachtig. Ga ik binnenkort eens namaken als mijn nagels weer wat sterker zijn. (Nu breken ze steeds af door de hormonen denk ik?)

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!