Swatched it | zomerse nagels

Het is nu dinsdag avond 20:33 en ik spring met pijnlijke rug omhoog… grom en vloek! Waarom dan? Omdat ik weer zo’n vergeetachtige druif ben die haar artikel weer eens vergeet.

Gelukkig had ik wel al de foto’s bewerkt (snijden en hier en daar belichting aanpassen en op 72 dpi bewaren).

De zomerse temperaturen zijn nog ergens in een paasei verstopt, maar ik laat mij niet kisten… mijn nagels zijn al sunny!

Vorige week liet ik jullie al de mooie make-up producten zien van Dr. Pierre Ricaud. Vandaag zijn de twee nagellakjes aan de beurt.

Ricaud-Dr-Pierre-Ricaud-make-up-look-zomer-look-yustsome-blush-bronzer-lipstick-mascara-waterproof-eyeshadowpencil-nailpolish-vernis-ongles-2

 

Vernis à ongle

Twee prachtige tinten die bij mij een Bonemian gevoel oproepen. Nu zijn wij hier in Nederland niet zo van de oranje tinten, de associatie met ons koningshuis is wellicht de boosdoener. Of wie weet het EK of WK. Echter ik vind oranje tinten erg mooi staan.

 

De kleuren heten:

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Rose Corail is een normaal lakje zonder poehaaaa. Terwijl Rose Pèche een hele mooie shimmer in zich heeft. Vooral in de zon is deze lak een zonnestraaltje in huis.

 

Het kwastje is best grof als je de verhouding flesje en kwast bekijkt. Het lakt wel heel snel en prettig. Ondanks dat de lak best vloeibaar is, stolt het goed, waardoor het niet in je nagelriemen loopt, iets wat andere lakken nog wel eens doen als ze zo dun zijn.

Ik swatch nu de Roze Pèche volledig en met de Rose Corail maak ik de nailart.

 

Je ziet het… een prachtige kleur! Echter een klein minpuntje is dat ik 4 dunne laagjes nodig had voor dit resultaat. De foto’s zijn met topcoat. Ik merkte dat de lak best gevoelig is en zonder zou echt zonde zijn van al jouw werk.

 

Nailart

Omdat ik er zonnige nagels van wilde maken dacht ik meteen aan een ton sur ton gradiënt. Niet te moeilijk, snel klaar en een geweldig resultaat!

Sponsje, wat liquid latex en gaan met die banaan… uh Rose Corail!

 

I love it! Je ziet dat de kleuren zo perfect op elkaar zijn afgestemd. En al heeft de Rose Corail geen extraatje in de lak, in deze combinatie kreeg ik toch wel trek in een lekkere cocktail!

 

Ik heb mijn nagels weer wat korter gemaakt. Dit omdat ik ook train en dat werkt niet met lange klauwen! Daarbij is deze lengte eigenlijk perfect! Niet te kort, want dan voel ik mij weer te mannenlijk.

De nagellak bleef zo 3 dagen goed zitten en dat is voor mijn nagels erg goed te noemen!

Wil jij ook deze prachtige kleuren scoren? Kijk eens op de site van Dr. Pierre Ricaud! 

Bedankt voor jouw bezoekje! 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  zazazoobeauty
  26 Apr 2017
  7:07am

  Prachtige kleuren!! Vooral die lichtere peachy kleur is echt wat voor mij!

  jeapiebel
  26 Apr 2017
  8:18am

  Oh wat vind ik de kleuren van die nagellak prachtig zeg. Helemaal voor morgen. Grappig dat ik dat ook heb, als ik lange nagels heb dan voel ik mij meer vrouwelijk.

  marleen
  26 Apr 2017
  12:27pm

  Oooh wat supermooi!! Echt een gaaf effect. Hoe doe je dat als ik vragen mag? Haha! ps ook zin in een cocktail!

  YuStSoMe
  26 Apr 2017
  6:19pm

  Marleen, dat doe je met een make-up sponsje.

  chucky1012
  28 Apr 2017
  5:52am

  Prachtige kleuren 😉
  Mooie lengte zijn je nagels.
  Beterschap…

  Xoxo

  Beauty45plus
  28 Apr 2017
  7:07am

  Wat mooi gedaan, dat zou bij miss ongeduld niet lukken.

  Mira
  1 May 2017
  2:02pm

  Wat leuk zo die ombre, prachtig!

Laat een reactie achter!