Hema-long-lasting-nailpolish-le-metallic-zwart-nagellak-swatch-yustsome-PROMO

Swatched-it | Zwarte nagels met een extraatje?

Hallo, mijn artikelen komen wat later online deze week. Mede door de Pasen en een verjaardag van mijn inmiddels 16-jarige zoon liep het eea even in het honderd en was ik totaal van de leg. Ja, serieus ik was gewoon het besef van tijd en alles even kwijt. Dus ik pak langzaam mijn draad weer op en probeer toch wat artikelen te posten wanneer het mij uitkomt.

Vandaag laat ik een HEMA lak zien, die koop ik niet vaak, echter met Pasen had ik echt zin in zwarte nagels en kocht een prachtige lak met een extraatje!

Hema
Metallic LE

Deze LE ligt al weer een tijdje in de winkel, tenminste in mijn dorp. En elke keer zag ik wel het flesje met die mooie glitter dop, liep ik weer voorbij, kocht iets anders en was de lak na een 5 minuten al weer uit mijn gedachte.
Totdat ik met de paasdagen helemaal geen zin had in die dagen en al helemaal in geen geel of frisse tintjes en ik me opeens bedacht dat het nu wel tijd was om die lak eens te gaan kopen!

Hema-long-lasting-nailpolish-le-metallic-zwart-nagellak-swatch-yustsome-PROMO

Dekking

De lak dekt als een malle! Echt in 1 laagje had ik het er al best mooi opzitten! Je ziet meteen ook de kleine glittertjes er al in. Alleen dat heb ik nou altijd, dat het in zo’n flesje er net effe mooier uitziet dan op de nagels.
Ook ben ik geen 1 laagjes mens en ik doe altijd twee, zeker omdat ik weet dat mijn nagels snel lak verliezen. En daarna aflakken met een topcoat.
Dat ging redelijk snel, de lak droogde ook erg goed en snel.

Lak zonder topcoat!

Kwastje

Het kwastje is erg fijn en lakt lekker mee, zodat je redelijk secuur langs je nagelriemen kan en er minimaal geknoeid gaat worden.

Twee laagjes met topcoat!

De lak droogt dus snel en een beetje satin op. Niet echt super glanzend, maar dat kan natuurlijk ook door omstandigheden zijn, het was erg koud in huis en lak reageert ook op de omgeving. Dat heb ik tenminste in de gaten.

Hema-long-lasting-nailpolish-le-metallic-zwart-nagellak-swatch-yustsome-1

Twee laagjes met topcoat.

1 nadeel… althans in mijn geval… dat ik na 1 dag er al stukjes af had liggen. Ik had zo goed gelakt, om de nageltips heen en goed mijn topcoat gebruikt, want ik wilde de paasdagen goed doorkomen. Helaas moest ik het dus nog bijtippen! En dat vind ik eigenlijk niks, maar geen zin en tijd.

Essence | Blossom dreams
Effect pigment

Joh, dat is fijn… een trend in nagellak land is het werken met poeders en dan proberen om zo’n spiegeleffect te maken!
Nu had Essence deze LE in de schappen met twee poedertjes die dit ook konden! Oewaaaah… dit moest ik proberen natuurlijk!

 

 

Echter,… Sonja + ADHD + PTSD + ongeduld = fiasco!

Ja, nou… zodra je het potje opent zit je dus in feite al onder de glitters! Tjeminee, wat een prut! Voor mij persoonlijk een ramp! Ik hou hier dus echt niet van!
Goed, we gaan door en lakken de nagel nogmaals met een topcoat, want de zwarte basis zit er al op… en dan even wachten en je kunt met een zacht kwastje of wattenstaafje wat poeder aanbrengen (las ook dat dippen toegestaan is 🙂 ).

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

 1. Let op dat je nagels niet te nat zijn (Sonja ongeduld)
 2. Hoe meer poeder, hoe sterker het effect
 3. Je komt onder de glitter te zitten, zorg ervoor dat je kleding hier tegen kan! Of je meubilair!
 4. Het is de bedoeling dat je de speciale topcoat op waterbasis gebruikt om het glans effect te behouden
 5. Die topcoat droog suuuuuuuppppppeeeeeeeerrrrr langzaam!
  Die kan overigens (was in mijn geval dus) wittig uitslaan 🙁

Is Sonja blij? Nee! Supermooi effect als je heel geduldig bent en kunt omgaan met een beetje rotzooien! Echter voor mij was dit geen succes!
Ik zie het bij andere dames en geniet daar maar van, laat ik dat maar doen!
En ga ik het gebruiken om te knutselen… ergens in een hutje op de hei, ver van mijn huishouden!

Hema nagellak is te koop via HEMA, waar af en toe ook leuke LE’s verschijnen en een ruime keus te koop is aan kleurtjes!
De Essence collectie ligt momenteel in de winkel! Let op dat er binnenkort weer een andere LE komt en dan moet je even in de opruimbakken zoeken!

Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  zazazoobeauty
  19 Apr 2017
  11:24am

  De Hema nagellak vind ik erg mooi!! Die poeders weet ik niet. Het idee is mooi, alleen kan ik niet tegen die rotzooi. Ik word van pluisje op de grond al helemaal kriebelig, dus laat staan dit

  TypischKim
  19 Apr 2017
  11:43am

  Wat een gave nagellak! Ik heb die pigments van Essence ook getest, het was inderdaad even oefenen met aanbrengen! Bij mij zat daarna ook alles onder de pigments haha!

  Chelsey
  20 Apr 2017
  4:47pm

  Het lakje van de Hema vind ik wel erg mooi. Heel mooi ook met die glittertjes. Wel jammer dat hij zo snel chipt!

  chucky1012
  28 Apr 2017
  6:08am

  Big love 😉

Laat een reactie achter!