Swisse, collageen, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 3

Swisse | Stralende huid van binnenuit

Niets is mooier dan een goed uitziende huid, of dat nu met veel of weinig rimpels is, je ziet meteen of iemand een gezonde levensstijl er op na houdt. Een Stralende huid van binnenuit is dan ook het doel van Swisse, dat al meer dan 50 jaar een internationaal gerenommeerd wellness merk is, dat mensen inspireert om een gezond en gelukkig leven te leiden. Swisse Nederland is ontstaan in 2014 en bevat momenteel een uitgebreid en kwalitatief assortiment van 25 producten. Door dit uitgebreide assortiment is er voor iedere behoefte een passend product te vinden, die met zorg voor jou zijn samengesteld ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten!

Hoe zit het met jouw stralende huid?

Een stralende huid van binnenuit… we kunnen wel allemaal crèmes blijven smeren, maar is het niet belangrijker om die innerlijke mens te verzorgen met goede bouwstoffen, zodat je huid vanzelf weer haar oude glans terug krijgt? Of neem nou je haar en nagels… het is eigenlijk dood materiaal, maar door het van binnenuit goed te verzorgen krijg je wel weer sterkere nagels en de haarzakjes voldoende voeding om niet zo snel meer uit te vallen en dat zorgt weer voor een gezonde bos met haar.
Ik merk dat ik de 50 echt wel ben gepasseerd en zie in de spiegel dan ook het aftakelen, zoals ze dat noemen, voor mijn ogen gebeuren. Mijn haar valt vaak uit en mijn nagels zijn slap. Mijn huid is dof, droog en dat zorgt voor meer rimpels.

Gelukkig kwam daar Swisse om de hoek en mocht ik van hun een aantal producten testen.

Swisse Collageen+ Shotkuur

De 10-daagse Collageen+ Shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit. Het bevat belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen: Verisol® Collageen, Hyaluronzuur en Vitamine A, C en E. Dit is hét product voor anti-aging van binnenuit, het bewezen ingrediënt Verisol® (collageen) verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en verbetert de structuur van het huidoppervlak van gezicht en lichaam.

Swisse, collageen,stralende, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 6_01

Collageen houdt de huid elastisch en maakt jouw huid van het gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Hyaluronzuur ondersteunt de hydratatie van de huid en helpt samen met collageen de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De antioxidanten C, E en Koper zijn antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en luchtvervuiling.

Swisse, collageen, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 3a

Handig in gebruik

In deze verpakking zitten 10 flesjes met Collageen en Hyaluronzuur. Het is de bedoeling dat je 10 dagen lang elke dag een shotje neemt. Het liefst tijdens of na de maaltijd. Het voordeel van deze shotjes is dat ze niet in de koelkast bewaard hoeven worden en kun je ze op een gemakkelijke plek neerzetten, zodat je ze niet vergeet in te nemen.

De smaak is prettig en het heeft iets weg van een tropische fruit cocktail. Ondanks mijn fruit allergie weet ik wel hoe dat smaakt!

Voor een nog beter resultaat is het aan te raden dit in combinatie met de Collageen supplementen in te nemen.

Collageen tabletten

Deze Collageen tabletten geven je Shotje nog eens een extra boost. Hierdoor krijg je nog meer collageen en hyaluronzuur binnen en zal je huid er aanzienlijk beter uit gaan zien.
Het is de bedoeling dat je 3 tabletten per dag neemt. Het zijn best grote tabletten en ik kan mij voorstellen dat niet iedereen die in 1 keer weg krijgt. Dat hoeft ook niet… rustig aan! Zelf heb ik daar totaal geen probleem mee en is het Easy Peasy!
Met deze 30 tabletten in een potje, heb jij binnen die 10 dagen echt een oppepper binnen gekregen en zul je zeker resultaat zien.

Swisse, collageen,stralende, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 6_01

Haar, huid en nagels

Een ander product dat je nog kunt toevoegen aan je ‘stralende huid van binnenuit’ ritueel zijn de Haar, huid en nagels tabletten van Swisse. Deze tabletten zitten boordevol BIOTINE wat als eigenschap heeft dat het een rol speelt bij de vorming van vetzuren. Biotine ook wel vitamine B8 genaamd heb je nodig bij het vrijmaken van energie uit voeding.
Biotine krijg je ook binnen als je genoeg eieren, noten en melkproducten tot je neemt.
Sommige mensen hebben een allergie voor deze producten en zijn dus gebaat bij het innemen van Biotine tabletten.

Swisse, collageen,stralende, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 6_01

Voordelen van Biotine

De voordelen van Biotine zijn dat je haar, huid en nagels er beter uit gaan zien. Echter… omdat haar en nagels een traag groeiproces hebben (haar 1 cm per maand en nagels kunnen zelfs er 3 maanden over doen) is het aan te raden om dit langer dan een maand in te zetten.
Je nagels zullen pas na een maand of 2 zichtbaar resultaat laten zien.
Bij je huid is het proces korter, 28 dagen om precies te zijn. Dit heet celvernieuwing van de opperhuid.

Een potje met Swisse Haar, huid en nagels bevat 60 tabletten en in principe zou je na 1 kuur al resultaat moeten zien.

Resultaat bij mij

Ik gebruikte recent deze 3 producten en heb nauwlettend eea in de gaten gehouden.
Helaas heb ik mijn nagels vernaggelt door er plaknagels op toe te passen en kan ik weer van voor af aan beginnen met het herstellen.
Daarbij braken ze toch nog wat te vaak af en ik denk dat ik nog wat langer door moet gaan met de Biotine kuur.

Mijn haar is wat dat betreft echt verbeterd! Wow, ik heb het al een paar keer zelf geknipt, omdat ik een Boblijn wil. En nog heel even geduld hebben en dan ben ik er. Mijn haar leek ook veel sneller te groeien en de droge struik op mijn hoofd werd een stylish koppie!
Mijn huid ging van dof en dor stukje leder, naar een mooie glanzende huid.

Swisse, collageen,stralende, huid, haar, nagels, australia, biotine, hyaluron, huidverbetering, elasticiteit, anti-aging, ouder, 50 plus, vrouw, jonger, uitzien, yustsome, beautysome, 6_01


Verkrijgbaarheid

De producten van Swisse zijn te krijgen op hun eigen WEBSITE. Een voordeel is dat er momenteel een flinke sale is!

 

Like

Laat een reactie achter!