Ter Stal mode voor jong en oud | groene jurk

In mijn oude woonplaats was er een Ter Stal mode en ik dank God op mijn knietjes dat er hier in Duiven waar ik per 1 november woon ook 1 gevestigd is. Het leuke van deze winkel is dat je er kunt slagen voor het hele gezin en dat voor kleine prijsjes.

Ter Stal mode

Al vele kledingstukken zijn over de toonbank gegaan bij Ter Stal en in mijn kledingkast beland. Ik hou van mode, maar er moet geen mega hoog prijskaartje aanhangen!

Dit is geen betaalde reclame of zo, maar ik vind dit echt een hele fijne winkel. Naast de ruime keuze in damesmode is er ook een kleine afdeling heren (wat naar mijn idee uitgebreid zou mogen worden) en een groot deel kindermode.

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Jurk of stoere rok

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jurk of een stoere rok, voor iedereen is er wel een geschikt item te vinden. Combineer voor een stoere look de dames jurk of rok met een mooie panty en een paar enkellaarzen. Of kies voor een klassieke look met een blazer en een paar pumps. Eindeloos veel combinaties zijn mogelijk en met een jurkje of rok steel jij altijd de show! Stijlvol, sierlijk en met een stoere touch, met de jurken en rokken van terStal rock jij elke look voor elke gelegenheid.

Groene jurk

Ik heb wat met kleur de laatste tijd! Showde ik recent nog een mooie blauwe look met een super zittende legging, heb ik vandaag een groene look met een midi knoopjurk van Ter Stal.

Ik vind groen mij ook altijd mooi staan en dan doel ik op Army/olijf groene tinten, want andere kleuren groen zoals lime staan mij dan weer een stuk minder.

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Howdy!

Combineren is ook een vak

Normaliter ben ik het type van niet te veel poespas en hou ik het bij niet te veel printjes, want ja ik heb dus ADHD! En te veel printjes in 1 look is chaos in mijn hoofd. En toch probeerde ik het met een kimono jasje waar ook groen in zit.

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Meerdere printen combineren…

Liever ga ik voor een stoere look en dan is dat heel simpel te creëren met een fake leather jasje.

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Stoer maar ook heel vrouwelijk dit jasje van Zara uit een eerdere collectie.

Het kraagje van de jurk heeft geen versteviging, wat ik vroeger altijd in mijn kragen streek alvorens ik een kraag op een blouse deed naaien. Hierdoor zit het bij bewegen niet echt mooi.

Casual is meer mij

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Een hoed, ik kreeg afgelopen week diverse complimenten op straat en in de winkels.

Het liefst draag ik een jurk zonder jasjes, liever nog een mega groot vest. Maar voor jullie zette ik mijn favoriete hoed op. Deze kocht ik ooit bij de TKMaxx voor 25,00 van het merk Zadig & Voltaire.

Ter Stal, mode, jurk, rok, model, plussize, groen, Animal, print, legging, laarzen

Strike a pose… lachen naar de zelfontspanner!

Onder de jurk draag ik een legging en een paar laarzen, dit geeft je nog meer lengte! Tip voor kleinere dames!

En wat vind mijn partner van deze look?
‘Hey wat zie je er leuk uit!’… eindelijk een vent die een compliment maakt of zijn mening deelt!

Like
1
    Nancy
    10 Dec 2020
    6:52am

    Heel erg mooi! Perfect met t zwarte jasje. Mooie kleur groen ook zeg.

Laat een reactie achter!