DNA, test, huid, gewicht, analyse, wetenschap, beauty, blogger, yustsome, persbericht

TEST JE DNA

TEST JE DNA EN ONTRAFEL DE ONDERLIGGENDE GEHEIMEN VAN JE HUID EN JE GEWICHT

 

DNA, test, huid, gewicht, analyse, wetenschap, beauty, blogger, yustsome, persbericht

Vaak wordt een crème geadviseerd op basis van je huidtype: droog, vet of normaal. Voor La Mysore is dit niet genoeg en gaat daarom een stap verder. Samen met een gerenommeerd internationaal DNA Laboratorium worden – aan de hand van je DNA – de onderliggende geheimen van je huid en je gewicht ontrafeld. Door de DNA-analyse weet je wat écht werkt voor je huid en welke crème daarvoor gebruikt moet worden.

DNA, test, huid, gewicht, analyse, wetenschap, beauty, blogger, yustsome, persbericht

Wil je ook afvallen? Probeer je op een stabiel gewicht te blijven? Zit je al jaren in een jojo-effect met je gewicht? Test je DNA en krijg antwoord op al je vragen. La Mysore biedt drie DNA testen aan: een Skin Care DNA test, de Healthy Diet & Wight DNA test en de Ortho Gen Healthy & Skin test.

Skin Care DNA Test
De Skin Care DNA Test bepaalt of je een hoog, gemiddeld of laag risico hebt aan de hand van zeven aspecten van huidveroudering:

 1. Rimpels en fijne lijntjes
 2. Zonbescherming
 3. Huidgevoeligheid
 4. Elasticiteit van de huid
 5. Pigmentatie
 6. Collageen kwaliteit
 7. De huid en antioxidanten

Healthy Diet & Weight Test
De Healthy Diet & Weight Test geeft antwoord op vragen als: Waarom lukt afvallen niet? Waarom heb ik een jojo-effect met mijn gewicht? Waarom kan ik niet stabiel op gewicht blijven?

 • Hoe gebruikt jouw lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten en in welke verhoudingen moeten deze worden opgenomen in een dieet?
 • Wat sluit aan op je genetisch profiel, maar ook op jouw leeftijd, lengte en geslacht?
 • Welke voedingsstoffen en vitaminen heb je nodig? Vitaminen en micronutriënten zijn niet rechtstreeks betrokken bij gewichtsverlies, maar ondersteunen wel functies in het lichaam die invloed hebben op je gewicht.
 • Wat zijn je eventuele tekortkomingen? Welke voedingsstoffen, vitaminen en welk voedsel kun je het beste consumeren?
 • Welke training past het best bij je? Cardio of kracht? Hoe vaak moet ik trainen en wat is het effect van je genetische profiel op cardio-oefeningen? Hoe intensief moet je trainen?
 • Glucose verbruik.

Ortho Gen Healthy & Skin test
Door het doen van de Ortho Gen Healthy & Skin test krijg meer inzicht in je persoonlijke gezondheidssituatie: een gezond lichaam, een ideaal gewicht en een mooie huid.

 • Hoe ziet jouw individuele metabolisme eruit voor alcohol en cafeïne?
 • Wat is jouw gevoeligheid met betrekking tot lactose en gluten?
 • Wat is jouw reactie op bepaalde soorten lichaamsbeweging? Wat is je spiertype en wat voor soort activiteit past het beste bij jou?
 • Hoe is jouw gevoeligheid voor dingen zoals hoog cholesterolgehalte (HDL & LDL, goede en slechte cholesterol), zwakke botten, hoge bloedsuikerspiegel en overgewicht?
 • Hoe is het gesteld met je vitamine huishouding? (B6, B9, B12, D, IJzer, Kalium etc.)
 • Hoe is de conditie van jouw huid?
 • Hoe beïnvloeden genen je fysieke verschijning?
 • Hoe zit het met jouw detoxificatie en antioxidanten?
 • Een volledig overzicht van de analyse van je genen met extra informatie over hun functie. 
 • Een advies voor je levensstijl en dieet aanbevelingen.

DNA, test, huid, gewicht, analyse, wetenschap, beauty, blogger, yustsome, persbericht

Hoe laat ik een DNA test uitvoeren?
Het is mogelijk een DNA test te bestellen via de webshop. De resultaten worden daarna besproken via Facetime of Skype en het uitgebreide rapport wordt gemaild. Wil je liever een test laten afnemen door een professional, dan kan dit ook op afspraak in Emmeloord of Bussum. Alle testresultaten zijn tussen 20 à 30 werkdagen bekend. Vervolgens wordt er samen een behandelplan opgesteld aan de hand van de kennis die La Mysore heeft op het gebied van cosmetica, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voeding en supplementen.

DNA, test, huid, gewicht, analyse, wetenschap, beauty, blogger, yustsome, persbericht

 

Over La Mysore Cosmetics
La Mysore Cosmetics is opgericht door Mitra la Grand. Op jonge leeftijd al was Mitra gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Een studie kruiden en natuurlijke cosmetica was dan ook een logisch vervolg op het voortgezet onderwijs. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als huidspecialiste, is Mitra, in samenwerking met een in natuurlijke cosmetica gespecialiseerd laboratorium in de Franse Provence, haar eigen natuurlijke huidverzorgingsproducten gaan ontwikkelen die zij de naam La Mysore Cosmetics gaf. Haar huidverzorgingslijn en kruidenconcept voldoet aan de strengste eisen van natuurlijk/biologische cosmetica en heeft hierdoor het ECOCERT-certificaat verkregen. Tijdens de prestigieuze Style it Up Beauty Awards 2015 in Portugal won zij de titel ‘Beste Ecologische Verzorgingsproduct’. In mei 2017 is zij verkozen tot Flevolands zakenvrouw 2017 en onlangs won ze de award De Vrouw in de Media Flevoland.

 

EINDE PERSBERICHT

Like
  bychristiana
  7 Jul 2018
  7:23am

  Ik vind het idee van de Healthy Diet & Weight Test heel interessant. Ik ben nu precies op het gewicht wat ik graag wilde, maar evengoed is het heel moeilijk om op gewicht te blijven. Ik heb gewoon niet zo veel verstand van eten zeg maar; er zijn ook zo veel meningen over wat nu ‘goed’ en ‘fout’ is met betrekking op afvallen / dieten / gezond eten etc. etc. Ik blijf dus maar dicht bij mezelf en blijf de dingen (althans dat probeer ik) doen die in ieder geval voor mij werken.

  Joyce Elise
  8 Jul 2018
  11:17pm

  Super leuk! Zie het steeds vaker voorbij komen!

Laat een reactie achter!